- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #89953 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
Na én léptem!! Jó8 srácok!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
BogyóBP #89906 üzenetére
Figyelj...csak egy példa nálam megfordulnak telefonok a ~80$ kategóriától kezdve a 400$+ kategóriáig.Senkinek sem ajájánlanék olyan telefont amivel rábacik!!
Rajtam kìvül még sok olyan kolega van itt aki több kìnai telót látott/hasnált mint amiről te olvastál akár!!
Amit itt ajállanak az emberek azok nem véletlenül vannak megemlìtve!
Ha nincs lóvé ez érthető...de ha low cost kategóriára futja csak akkor eléggé be vagy korlátozva vagy gyüjtögess még kicsit.
Tehát vagy megfogadod amit ajánlunk vagy rulettezel...
-
WOT-H-A-C
veterán
Falra hányt borsó.....
Domino85:
Jah mindenki jobban járna!
Nem is az a gondd hogy határozatlanok. Egy csomó telefont rendeltem mire megvettem a sajátomat, a gond ott van hogy sok kolega b@szik arra amit a tapasztalt kolegák ajállanak és még felháborodás a vége...kb minden hétre jut egy ilyen.
-
WOT-H-A-C
veterán
Azt hiszem ez kielégítő válasz volt!
-
WOT-H-A-C
veterán
adbdriveristaller "device not found" ot ír nem tudom teleppíteni. Mit rontok el?
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok kéne nekem kis segítség..
Megkértek, hogy segítsek mentést csinálni egy Lenovo A10 tablet
A lényeg MTk-s tabletet nem mentettem még, a droidtools mentés ugyanúgy működik vajon mint telefonokon? Én úgy gondolnám hogy igen de jobb kérdezni...
Illetve win 8.1 re milyen ADB driver kell?
Köszönet ha valaki jártas benne!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
SzigiSzabi #89800 üzenetére
Rootolni tudod a Vrootal vagy Rootgeniusal vagy framarootal stb...
A magyarosìtás a nehéz dió...
Próbálkozhatsz Morelocal2vel de szvsz semmire való ez lefogja fordìtani neked azokat az appokat amikben implementálva van a magyarnyelv aztán ennyi...
Aztán ott a JBart ez már komojabb munkát végez.Bonyolultabb és veszélyesebb is mivel rendszer szinten nyúl bele a dolgokba.Könnyen téglázhatsz.
Ezért én minden féle piszkálás előtt egy teljes rendszer mentest ajállanék.
JBart : Hungobungo blogjában
Mentés: Cappa72 blogjában.
Ha pedig igazán komolyan foglalkozol vele akkor ajánlom ezt az ìrást
by éppelme: http://apeelme.blogspot.hu/2014/01/jbart-android-honositas-tevhitek.html
Ehhez képest a MoreLocal és a JBart semmi...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tpeter77 #89729 üzenetére
Szerintem moSt kicsit szállj magadba és gondold át reálissan hogy milyen igényeid vannak és hogy milyen kategóriában keresgélsz....
Úgy gondolom hogy finoman szólva is vicc kategória...
" 4-5 óra mobil net, fél óra telefon 2 sim-el. ingadozó térerő...stb. ami neked kell az igényeid alapjan az màsik kategoria...vagy vegyêl egy power bankot is!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
banderasz77 #89649 üzenetére
Majd írj róla!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Össze vagyok keveredve!! /Azt hittem a dual simes topikban vagyok...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #89628 üzenetére
beg:
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #89626 üzenetére
Jóreggelt kivánok.
Tegnap végeztem hál' istennek!
Erre látom milyen "prominens" kolega érkezett hozzánk!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Azolcsóság #89624 üzenetére
Phablet kategória 5,5" tól felfele....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sennalacy #89537 üzenetére
Ismerjük már ezeket az akciókat....
Ha sikerül venni... akkor refurb vagy used
Ha sikerül venni ... akkor csak a pénzed áll az alinál ő használja egy ideig aztán refund..
Ha nem sikerül akkor azért mert nem is volt készlet!
Tehát max ha unatkozik az ember és túl nyugodt az élete....
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #89518 üzenetére
Ez lehetne a nap kérdése!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #89513 üzenetére
O.o
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
y300fire #89389 üzenetére
Az "olcsóbb árfekvésű ütés-por cseppállo telefon"-okkal saajnos az a baj hogy annyit is érnek..... doogee is csinált iyet de se víz se porálló...
Minden esetre ha jól rémlik akkor már telálsz ilyesmit a Logout-tesztek közöt ami occó "strapa" telefon. (talán jeep vagy Hummer) Hahh nem tudom valami terepjáró volt az biztos!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DaemonX #89317 üzenetére
Ennek tudod mi szokott lenni a vége? Vársz még 1 hetet és kijön egy új!Nagyon megtetszik de még csak presell viszont a tudása meg az ára arra késztet, hogy meg várd míg lehet rendelni!Aztán arra vász, hogy legyen vele tapasztalat mert ugye senki sem szeret orosz rulettet játszani!Ez alatt akár eltellik 1 hónap!Mire meglesznek a tapsztalatok és megnyomnád a "checkout" gombot bejelentik a következő telefon csodát amire szintén megéri várni!!!
Hidd el sokan voltak már így ebben a topikban!!! Csapjál le valamelyikre amelyik kell!!!
Lesz egy faja kis telefonod occóért és nem kell mindennap feltenned ugyan azt a kérdést sem!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DaemonX #89311 üzenetére
Mint már írtam!
Coolpad F1 5" HD 2 giga ram GG
Jiayu G4s 4,7" HD 2 giga ram GG
Iocean x8 mini pro 5" HD 2 giga ram GG
ZTE V5 redbull 5" HD 2 giga ram GG (200+ egy kicsivel)
THL T11 5" HD 2 giga ram GG (200+ egy kicsivel)STB....
Tehát mint már többször leírtam nem az a gond, hogy nincs telefon az igényeidnek hanem a
tö**tlenséged, vagy a sz***óságod.....!őőő a döntés képtelenséged!Ha ezekből nem tudsz választani ajánlom figyelmedbe a MM-ot!!!
Ne feledd mit írtál az előző hsz-odban!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
KamuMazsola #89290 üzenetére
Kicsi,olcso,állítòlag "ahhoz kèpest" jò kijelző.
Komtra kicsi aksi...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #89277 üzenetére
Ilyen áron meg főleg!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #89275 üzenetére
Pontossan...Napi használatban nem lehet sokmindennel meg akasztani.... kiforrott konfig ez már... Ahogy emlékszem te is és RVR400 kolega is elismeròen nyilatkozott a nálatok lévő típusok rendszerol... Ùgyhogy minden adott egy jò telòhoz!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #89273 üzenetére
Nekem is az a szimpatikus...HD ,3800 mAh, 2giga ram... több mint elég, gondolom a szokasos mali 450 et rakjak melle...
Remélem az előző széria árai nem csak beetetés volt....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #89271 üzenetére
Nem tűnnek rossznak!! Sőt!!Kiváncsi vagyok milyen árat "terìtenek" ebben a kategóriában...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
8.utas #89212 üzenetére
Nyugodtan nyugodjál meg... A honor 6 bòl van több változat ràadásul a kínaiak hajamossak siman copy+pate-t nyomni egy-egy leírásnál sokszor még figyelmetlenül is!! Ha meg egy vibe z re vagy kiváncsi akkor beköszönsz a topikjába és megkérdezed hogy van e valaki a közeledben aki megmutatná.... ennyi a történet...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #89170 üzenetére
Én alapból nem bízom az elephonban... biztossan megéri az árát de nálam nem ajánlott...persze én nem vagyok mérvadó de szvsz az elephone-nak kell még idő míg kiforrja magát!Szerintem 2 dolog szólhat mellette az ár és az újjabb típusoknál a design.... nem véletlen olcsó...idáig is nagy volt a minőség beli szórás náluk remélem ez változik...
Egyébként meg ha ár akkor ott a jiayu F1 olcsó nem hiperszuper "nem dual aktív, meg nincs benne 18 MP-es kamera, ami éjszaka is tűéles képet csinál, meg az akksiját is tölteni kell midnen nap, nem bír 30 óra kijelzőidőt, nem utlragigamegahádé felbontású, nem fér rá alapból 15 fullHD film, meg nincs benne 4 giga ram, mert az biztos jó, ha egyszerre 150 weboldalt akarok nézni a böngészőben, de az árát bőven megéri."
De ajánlott kategória!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tybcsi72 #89152 üzenetére
Faja kis szifon klon.... a goophone is gyárt ilyet..... Valószínű nem a roottal vágtad haza hanem azzal hogy ráeröltettél egy romot ami nem hizzá valò.
1 lehetőséged van, felveszed az eladòval a kapcsolatot és illedelmessen megkéred ossza meg veled a gyàri romot...
A számítògèp làtja ha rádugod?
-
WOT-H-A-C
veterán
Érdekes cikk az LTE fanoknak a Mobilarénán
Idézet:
"Az interjú ott kanyarodott el a 4G irányába, amikor Domen az online felületeken végezhető szolgáltatásmódosításokról, kvázi az öngondoskodásról kezdett beszélni. A hazai szolgáltatóknál is van ilyen, de nem tudom, hogy ki mennyire használja, én például kevés embert ismerek, aki online fizeti be a telefonszámláját, de költségcsökkentés és optimalizálás szempontjából ez is egy irány, a szolgáltatónak jó az, ha az ügyfél online rendeli a 4G-t és nem egy ügyfélszolgálatos kollégán keresztül. Ezen a ponton úgy éreztem, hogy végre feltehetem a kérdést, ami régóta foglalkoztat, de a hazai telkóktól sosem akartam megkérdezni: mégis mi értelme van a 4G-nek? Mármint értem én, hogy gyorsabb, de mire jó, hogy az? Domen azt mondta, hogy erre nem tud válaszolni és nem hiszi, hogy bárki is tudna, mert jelenleg nincs olyan szolgáltatás, ami kihasználná a 4G adta lehetőségeket, de azáltal, hogy van 4G, előbb vagy utóbb megszülethetnet majd olyanok, amikre most nem is tudunk gondolni. Példának felhozta, hogy a 3G megjelenésekor még senki nem gondolta, hogy ma Facebookot fogunk használni egy okostelefonról, de a technikai fejlődésnek hála ez a lehetőség is létrejött; ugyanakkor a 3G-nél könnyebb volt a helyzet, mert a különbség szignifikáns és jobban érezhető volt a 2G-hez képest. Mondjuk a 4G is szignifikáns, de végfelhasználói szempontból kevésbé látványos, ha egy weboldal 1,5 helyett 0,6 másodperc alatt töltődik be, ez a változás a 2G-3G váltásnál érezhetőbb volt."
Jó-jó a 4G de minek?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #89098 üzenetére
+1
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #89055 üzenetére
oppomart-on presell a zopo 999.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
DaemonX #89041 üzenetére
Oké igyekszem érthető lenni....
1. amit te elvársz 2gb, FullHd , GG , okta nos ezek jellemzően a 200$ + kategòria!!
2. bedobtál ide 3 telefont amitől itt a többség besírna ha használnia kéne...
3. igen van olyan 4 magos soc ami veri a 8magos mtk-t vagyis a magok száma nem arányos az "erő" vel.4. nem azzal volt a gondd hogy nem értették az emberek mit akarasz, hanem az elvàrásaiddal.
Tehát ha kompromusszumot kötsz akkor vannak lehetőségeid!!
THL T11
Coolpad F1
ZTE V5 2gb
Iocean x8mini pro
Xiaomi Hongmi note
Iocean x7splussz a nagy halak de akkor gyüjtögess meg 200-300$ ig es megkapod amit akarsz
Persze az afa meg rajon
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Jò reggelt az uraknak!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Revolut
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged