- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
megint én #42501 üzenetére
GPS beállításoknál amint lehet kapcsolj be, wifin/mobilneten legyen, szabadba menj ki, először inkább GMaps-ot indíts. ~1 percen belül találnia kell, bekapcsolás után első indításnál mindig sz*r, de ha egyszer bepozicionált utána már gyorsabb, külsős alkalmazásoknál is. A820nál legalábbis ezt tapasztaltam, így mindenféle buhera nélkül működött elsőre is.
-
DJGABI
addikt
válasz
RVR400 #42229 üzenetére
jajaja, így értem. azt nem tudtam hogy egyről beszélünk-e
legalább leszünk páran a fórumon szal lesz support .DD
Tracking témában: ez jónak tűnik, valszeg ugyanonnan veszi az adatokat mint a Maps, szóval jónak kellene lennie. [Google My Tracks]
-
DJGABI
addikt
válasz
bigrock #42184 üzenetére
persze, nem gyengén manipulált 1-2 kép, de van ott pár esti is, amilyeneket az életben nem csinálok én lenovóval. (#42185) GIJoe ezt is megértem, tök igazad van. nem egy PureView optika kerül abba se 200k-ért persze, de 1-2 hangyaf*sznyi különbség még a legjobb kínai kamera vs szifon között azért van.
más: erősen rekord gyanús, a tegnapi fizetett 84 dodós telóhoz ma már tracking kód van. több nagy webshop is megirigyelhetné
(persze rendszer még nem ír róla semmit, szal lehet akár kamu is)
-
DJGABI
addikt
válasz
instantwater #42034 üzenetére
pont az a szép, hogy a google services-t távolról mindenre kiküldték 2.2 felett. net kell hozzá, az tuti.
a820 + wifi, itt okés.
-
DJGABI
addikt
válasz
djnice #41497 üzenetére
Üdv!
tuti egy az egyben ugyanaz? s3 mini szilikon tokok is rámennek? passzentos, nem lötyög? pont ettől az eladótól rendelted? nem valami sok az a 70 értékelés. meg 4.1et picit neccesnek érzem, videók alapján 100mb szabad ram alapból... akksi is 1500mah (kettőt adnak?). G2 lenne a másik kiszemelt. szintén hölgynek.
-
DJGABI
addikt
válasz
instantwater #40773 üzenetére
szerintem kérdezd inkább őt
-
DJGABI
addikt
válasz
instantwater #40744 üzenetére
ha meg bekopogtat az apeh (vagy épp mifene most a neve) akkor csak nézegetsz
magyarisztánba lehet még dupla áron se nagyon érné meg, régebben vki kiszámolgatta... szerk: megvan [link]
-
-
DJGABI
addikt
válasz
RVR400 #40175 üzenetére
"miután nyomogatta párszor"
igen, annyiszor valóban jó. meg megvan az újdonság varázsa, meg úúú meg ááá mekkora... aztán ha használni kéne... saját sztori: egy kézzel én nem tudtam felvenni a hívást, mert egyszerűen nem értem át az 5 collos tepsit, átugrott a letevés gombra. jó, mondjuk ez volt 142 x 80 x 11 mm telefon, most már azért faragtak a kereten ebben a kategóriában, de pl egy iOcean X7 még mindig nagy lenne nekem. ~20 centi az araszom, ha már méregetjük -
DJGABI
addikt
válasz
megint én #40148 üzenetére
lefelé flip-es [1] [2] oldalra [1]
más: helyi tecsó újságban láttam aTab 4 - 29k [link] mondom ránézek használtpiacon, tesónak 25 körül pont jó lenne, de ahogy olvasom nagyon új még, épp csak megjelent? az akksi mondjuk harmatosnak tűnik. pedig ekkora méretben, itthoni garival (báár atab5-nél ezzel azért voltak gondok) sokaknak esélyes lehet azt hiszem
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #40037 üzenetére
4.0-val semmi gond nem lenne az 512 ram. 4.2, főleg 256-tal? pfff esélytelen
-
DJGABI
addikt
válasz
KurtCobain #40021 üzenetére
ezt nem dobja fel? [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
pècsimunkás #40009 üzenetére
nálam épp milestone karcolódott. [link] meg amiket olvasni... részemről a GG is felkerült a Beats/Bravia/stb... féle parasztvakítós listára
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #39935 üzenetére
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Lenovo S750 teszt lesz [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
Krinyo #39470 üzenetére
írtak valamit, hogy máshogy kezeli a gyépéest. abban is van valami amit te mondasz, valszeg a programozóknak kell majd átírni pár sort, alapjában nem a hardverrel van gond.
(#39472) tarat miért pont nekem? korábban már átfutottam, de nem sok köze van a témához.. az mondjuk más kérdés hogy azzal a 2 működő tracking programmal se vagyok teljesen megelégedve. [link]
(#39473) gaben1117 amúgy csak a név miatt kéne ez az Kacatel? Egy Jiayu G2/G2S-el nem járnál jobban?
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #39364 üzenetére
közbe igen, gondoltam h úgy értetted, de lejárt a szerk. idő
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #39362 üzenetére
van az olcsóbban is, valaki pont itt ajánlotta azt hiszem [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #39014 üzenetére
én a Lidl-re esküszöm
hogy on is legyen: jók ezek az ante-s ajánlatok. az a G3S tok azzal a kukucskálóval nem picit Galaxy S4 koppincs. szoftver is van mögötte vagy csak a kivágás van ott? gyanítom utóbbi
-
-
DJGABI
addikt
válasz
fi:zi'k #38804 üzenetére
matt hátlap vs csillogós... ha tokban lesz tartva akkor tök mindegy. szerintem nem sok különbség van ezek között ilyen szempontból.
(RR3 csomószor kifagyasztotta csumára a telót -> hátlap lekap -> most már picit kilazultak a pöckök. de amúgy meg vagyok elégedve az összeszereléssel. tokban van szal nem izgat. szerk: A820ról van szó)
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #38342 üzenetére
kérdés inkább az mit hagynak ki belőle
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #38296 üzenetére
oké h 4 sim, de brr... java-s szörnyetegek, még az ellenségemnek se
-
DJGABI
addikt
válasz
andatti #38014 üzenetére
"kérdés, hogy kikapcsolható-e?"
az mtk6589es szoftverek 90%-a szerintem így néz ki (csak fekete háttérrel) [link]
mondjuk nem tudom mit szeretnél, de ha nagyon spórolósra akarod venni akkor azzal is számolni kell hogy pl FB,
marketplay store akár a háttérben is szívhatja az adatokat. megoldás: [link] -
DJGABI
addikt
válasz
Groovebaby #37798 üzenetére
Az Amoi N850 ami kb egy árban van ezekkel [link]
-
DJGABI
addikt
Félig-meddig ontopic: Egy magyar, aki leelőzte a Samsungot és az Apple-t [link]
spoiler: myaudio-ról van szó
-
DJGABI
addikt
válasz
lolchief70 #36648 üzenetére
MA! MSM8225 tesztek? [link]
-
DJGABI
addikt
Ez jól néz ki, kíváncsi vagyok a 6589-es GPS-t szeretni fogja-e [Moves for Android]
-
DJGABI
addikt
válasz
hun_gery #36590 üzenetére
90% instagram
de azért lehetne _picivel_ jobb, az "iPhone" kamerás atab 5 minőségével pl meg voltam elégedve, ez a Lenovo most nem kápráztat el annyira, mint mindenki reklámozta a "F2.0-es fényértékű" csúcsszuper optikát... Ma pl ~10 percet szórakoztam, egyszerűen nem bírt makrót fotózni az A820.
-
DJGABI
addikt
Túl szép hogy igaz legyen? [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
fujifilm1 #35235 üzenetére
még délelőtt akartam linkelni
egyébként 4.3-as cucc, van olyan pletyi hogy Naptár/Play Music/etc-hez hasonlóan marketre is felkerül, szóval minden táccsviz, sense, stb (pl kínai) telefonokon is "élvezhető" lesz a stock kamera app.
photosphere-t csapassátok. bár gyro nélkül gondolom nem lesz frankó
(még nem próbáltam)
-
DJGABI
addikt
Hát gyerekek, nyomkodtam ma kolléga iOcean X7-ét (én beszéltem rá kínai vásárlásra :p), meg ugye mellette ott volt a Lenovo-m. 5"-el tisztában voltam hogy nagy, azon kívül pedig a fHD-nak ekkora méretben kb lópikula értelme sincs... YT HQ videót benyomtuk, kb semmi különbség nem volt, 20 centiről (kb normális használati távolság) szintén semmi.. Valami világmegváltó retina displayre számítottam, de elmaradt. Aki milliméterekről nézi, meg makrófotókon ott tuti előjön a fHD előnye, de normál használattal biztos nem. Aztán lehet az én szemem rossz. #peace
-
DJGABI
addikt
válasz
Groovebaby #34368 üzenetére
volt tepsim, egy kézzel mikor bejövő hívás volt nem tudtam felvenni a telefont (átugrott a letevő gombra
). két kézzel remek, meg amúgy szuper a nagy kijelző, zsebemben elfért, de ilyen áron nem.
4,5" már so-so, de bal felső sarkot még mindig nem érem el. most vagy csináljanak vékonyabb keretet, vagy 4-4.3"-el meg kell elégednem
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #34364 üzenetére
húú ez szuper lenne, lehet én is váltanék. a 4.5" néhol kényelmetlen.
-
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #33594 üzenetére
nem nekem kell.
de amúgy gyro nélkül az összes szar, meg ez azért mégiscsak gúgli-féle megoldás, meg nem is csak egy sima panoráma....
-
DJGABI
addikt
válasz
tlgarp #33582 üzenetére
Mivel rendszer app, simán nem lehet telepíteni. REcoveryből okés, de lecseréli a gyári kamera appot, szóval abból legyen backup! Ha elindul és működik is, lehet hogy nem is fog képet adni (anno Neo-n simán FC-ket dobott). Vagy ha ad is képet, még azon is múlik hogy a W100-ba van-e gyroszenzor, anélkül gyakorlatilag használhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest