- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kisszoli0707 #128468 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
MurdR #128335 üzenetére
Az érdekes, próbáltad SIM nélkül? Az a gond, hogy ezt a telót még a gsmarena sem ismeri!
No de viccet félre téve kb 6 oldalt néztem meg idáig, de még a SoC típusát sem tudtam kideríteni, csak annyit , hogy 2 magos. Ugye ilyenkor instant megoldás lehet, ha újra húzzuk a rendszert, de így... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #128317 üzenetére
Ez olyan volt mintha egy spemall agent mondta volna!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128177 üzenetére
Közösség biztosan lesz mögötte. Ez egy jó választás lehet, csak ennél is be kell vállalni, hogy megpiszkálod.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #128172 üzenetére
Én is olvastam valami ilyesmit, de nem voltam benne biztos. Köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128169 üzenetére
Zuk z2 pro b20 as, de az meg nem a tipikus out of the box telefon. Ha kéred a webshopos rom -val , akkor lesz magyarnyelv és google, de nincs frissítés stb.. Gyári rom-val nincs magyarnyelv és google.
A többi b20-as+google+magyarnyelv. Legalábbis, ha nem kínait veszel(1+3T) Mate8 ból úgy emlékszem a kínai is b20/dual aktív volt.Egyébként nem árt megnézni a Xiaomi Redmi Note 3 pro kate verziót. B20 as és árban jóval ezek alatt van.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128167 üzenetére
Ja mostmár látom, a samu is duos
Részemről , a zárt rendszer és a TW miatt zárom ki. Ennyi a történet.
Tisztában vagyok vele mi a topik neve! A samuk típus számával nem vagyok tisztában!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vinczetibor #128165 üzenetére
Mate vagy 1+3T , de ezzel kapcsolatban megvárnék egy tesztet. Ha cdak az ár a lényeg, akkor még sok minden van. Honor 8, Xiaomi Mi 5, Zuk z2/ z2 pro stb...
Az álltalad felsorolitakból egyértelműen a Mate vagy a 1+ teló.
Másrészt ez nem a "milyen okostelefont vegyek" topik. Harmadrészt a samu dual simes?
-
WOT-H-A-C
veterán
Tibcsi: Reméljük a legjobbakat!
Beg:
*bamba tekintet*
Jó a MIUI! ... De mégjobb , ha van rá CM!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #128126 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy jó telefon. Én is agyalok rajta, de csak jövőre és, ha lesz hozzá minimum unofficial CM!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #128118 üzenetére
Jó teszt lett!
A telefon is izgalmas. Csak ez a sok üveg a problémám vele. Mondjuke egy rugged case sokat segítene rajta. No meg a hajlított kijelző. Nagyon tetszik, de normális fólíát ami befedi nem lehet kapni. Marad a flip tok, ha védeni akarom, de azt meg sosem tudtam megszokni. A kijelző hajlított részére itt is lehet funkciót tenni? Illetve nem voltak véletlen érintések?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #127812 üzenetére
Ez lesz a 2016 os év bestbuy kategóriájának abszolút győztese!
-
WOT-H-A-C
veterán
Ha már off oltok legalább tegyétek ti "off"-ba. Vagy sipirc át a wombat-hoz!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127758 üzenetére
Keeper-nek van egy rajongója! Majd megírom neki!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127754 üzenetére
Van jó pár nagytudású ember itt a fórumon android témában hál' isten. kelzsoca,cappa72,keeper,fakirr,appelmee,emvy és még sorolhatnám. Mindannyian sokat tanultunk tőlük. Egyébként kínaiak közt is akad normális. Annó egy klón samut egy kínai segített visszahozni skype-on.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127752 üzenetére
Igen, ha jól rémlik az mlais volt az első. A pontosság kedvért a fordításnál nem árt megemlíteni keeper nevét is.
Ettől független a szorgalmad tényleg becsülendő és a munkáid is sokaknak hasznosak.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127750 üzenetére
Egy ideje foglalkozunk már itt kínai telefonokkal, ha jól emlékszem kicsit előbb is kezdtük páran mint te.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127744 üzenetére
Kínai fórumokat már csak akkor olvasok, ha világvége van és xda meg a 4pda nem segít!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127740 üzenetére
Xda n még fenn van MUT. Megnézem ezt a toolherot
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #127733 üzenetére
Szerintem meg de!
Az engineering mod valóban beépített és nem kér root ot. De a kolléga azt írta "letöltötte" a playen van eg, ilyen ami régen mobil uncletools volt. Értem?
vagy legalábbis a funkcióit régen MUT ban használtuk.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wizkid0234 #127719 üzenetére
Ha ez a lánykori nevén a mobil uncle tools , akkor root jog kell hozzá!
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem itt most nagyon félre értesz valamit... Vagy nem is tudom mire ez most... ROM-olt - téglázott-visszahozta. 1-3 éve tele volt ilyen sztorikkal ez a topik és , ha vége jól alakult, -önállóan vagy közösségi munkával az mindegy- ment a virtuális pacsi! Nem pedig a lesajnáló hsz.-ok.
Régi szép idők...
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca #127230 üzenetére
Nekem is tetszik.. Ha 5.5" lenne el is gondolkodnék rajta, de így ez is kimarad.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #127080 üzenetére
470-625$ közt láttam most így hirtelen rákeresve.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #126984 üzenetére
Ha estére nem kerül bele , akkor kiabáljatok. Rohanásban vagyok...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #126886 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #126884 üzenetére
Kinek az átlaga számít? Mert nálam a többnyire a 4100 mAh-ás akku is kifingik nap végére!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #126752 üzenetére
Köszönöm szépen! Ilyesmire gondoltam!
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Egykis help kéne. Rendelnék egy kütyüt amivel a telefon töltését tudom mérni. Van itt valakinek ilyen? Hogyan keressem?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca #126694 üzenetére
1+3, Mate 8
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
New Bluestar #126394 üzenetére
Kell egy kis lazulás is!
Illetve munka, család, stb... Arról nem beszélve, hogy sokan csak olvasnak minket.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #126204 üzenetére
Ezt a pici méretet el kell kb. felejteni. Már a Redmik is 5" ra nőttek. Viszont van már belőlük 1-2b20 as példány. A mérettel kapcsolatban pedig azt tudom mondani,hogy meg kell kedveltetni az asszonnyal a nagyobb méretet is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125954 üzenetére
Én inkább ezt tenném, hagyják csak gyári állapotban! A többit majd én intézem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
doongoo #125948 üzenetére
Az xda-s threed ben nem találtam meg, ezt a részt, ami külön említi a webshopos ROM-ot. De közben már Tibi linkelte. Nem tudom pontosan mi az oka ennél a ROM-nál.Tippelni tudunk csak, mert magyarázatot senki sem adott. Ettől független , nem tudok mást mondani, csak , hogy maga módszer működik!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125943 üzenetére
Igen én is ezt olvastam xda-n, de már régebben. Azthittem azóta alakult ez is.
Remek! Kíváncsian várom!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125930 üzenetére
Valószínü így van... Bootloader nyitással próbálkoztál? Úgy néztem itt is variált kicsit a Zuk.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125926 üzenetére
Érdekes... Z2 pro n megy , Z1 en megy és az összes nálam megfordult mintegy 6-7 qualcomos lenovon ment. Még annyit tudok elképzelni, hogy a webshopos ROM ban valamit elbacarintottak, mert ennek mennie kell.
K910 nél az etotalkos ROM-ot pl. nem lehetett rootolni!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125917 üzenetére
Ezt nem találom most így hirtelen. Ne értsed félre, nem kérdőjelezlek meg, csak miértre vagyom kíváncsi, mert amit állítanak ellentmond annak, ahogy működik a módszer. Rádásul úgy olvasom, hogy működik a z2 pro-n, tehát kíváncsi vagyok z2 esetében miért nem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125915 üzenetére
Sdfuse módszer:
Csinálsz egy sdfuse mappát a gyökérbe. Letöltöd a megfelelő gyári xxx.qsb filet (ezba stock firmware) ezt bemásolod a mappába. -> teló kikapcs-> hangerő le+power -> bejön fehérbetűs menü(factory menü) -> sd update. Nos ez nem téglázhat elvileg. Újraírja az összes partíciót. Tehát gyalulja a taknyolt webshopos romot is.
Szerk: Még rossz ROM esetén sem, mert 1. fel sem ismeri , hogy van ott valami, 2. nem indul el a folyamat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125912 üzenetére
Attól függ.. MTK nál a flashtools szerintem végtelenül egyszerű. Qualcom esetében amíg fastboot parancsokat kell pötyögni, az csak idő meg egy kis utána olvasás. QFIL már más tészta. Ha rossz memória blokkot raksz a ROM mellé akkor gáz van pl. Illetve Qualcomnál IMEI-t javítani, hááát... (Ha egyáltalán lehet) Illetve gyanítom a Zuk Z2 esetében is megy az sdfuse módszer. Azzal sokkal egyszerűbb ZUi ra vissza állni. (Z1 en megy) Egyébként a Z2 őn bootloader nyitás után színtén lehet fastboot kapcsolattal flash-elni. Jóval könnyebb, csak minimal adb meg szoftver kell.
Összességében én jobban szeretem a quacomosokat prütykölni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125906 üzenetére
Minden Qualcomos telóhoz jó a HS-USB QDLoader driver, gyakorlatilag egy diagnosztikai port. Mondhatjuk download port. Amíg a flash IC t nem nyírjuk ki, addig ezzel és qfil-al visszahozhatók a qualcomos telók.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125892 üzenetére
Sima Z2 es? Elvileg ebben nincs B20 viszont nagyobb az akku a tesóhoz képest.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #124741 üzenetére
Szerintem ezzel sem jársz rosszul..
Ár/ értek arányban legalábbis biztos...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #124737 üzenetére
Mi lesz az? MI max vagy Leeco? Nem várod meg Mi Note2-őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest