- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
bacskait #111292 üzenetére
Én meg most vettem Ft alapon de paypalon keresztül a virtuális bank kártyáról (OTP), nekem nincs pénzema paypalon. Péntek révén csak hétfőn vagy kedden jelenik meg a számlámon. Már levonta az összeget de nem látni, hogy mennyit.
-----------------------------------
Más az átszámításokhoz itt egy kép az Aliexpresstől $ vásárlásnál. -
Beni2360
félisten
válasz
kobipeti #111278 üzenetére
ZOPO wurde verkauft vermutlich an Siswoo
A ZOPO-t valószínűleg eladják a Siswoo-nak - így helyes a fordítás.
wurde verkauft (feltételes múlt) - lesz eladva-
vermutlich - talán, valószínűleg,feltehetően stb.Bocsa helyesbítésért.
--------------------------------------------------------------
Más!
Akkor ugrik az 1 éves ZOPO SPED Eu garancia ha létrejön az eladás? -
Beni2360
félisten
"Rákérdeztem a Forint-Euro-Dollár váltásra nem tudta megerősíteni."
Hát pedig egyszerű a képlet, nézd meg a levonásnál a részletes jelentést és látni fogod, hogy a vétel ott €-ban jelenik meg és az aznapi árfolyamon amikor kiszámlázzák (deviza eladás). Legalább is az OTP ez a rend.
Vettem már Ft-ért, $-ért és €-ért a vége mindig € volt.
Tehát a legolcsóbb vásárlás ha van rá mód az € érték beállítása mert akkor csak 1x van váltási művelet.
De ezt telefonnal a bankoddal tudod egyeztetni. -
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #111237 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a Tinydeal - Asus senefon 2.... -által meghirdetett telefonról volt szó?
Hogy milyen rommal szállítják és mivel hirdetik.
Azért egy ASUS-t nem valószínű, hogy nagyon bütykölnék. -
Beni2360
félisten
válasz
madrac #111231 üzenetére
Szóval akkor a gyártó létre hozta a telefont hardverekből és hozzá való szoftverrel és eladta a kereskedőnek, akkor a kereskedő rátett nemzetközi romot ami nem is biztos, hogy jó a hardverekhez, hm
Azt még elfogadom, hogy az eredeti szoftvert átállítja esetleg Angol nyelvre, hozzá tesz még nemlétező nyelvet kívánságra esetleg roottoli kérésre?
Olvastam egy egy saját progit amit feltesznek, de alapban a telefont gyártó romjával kapják.
Nem tudom elképzelni, hogy egy kereskedő avval foglalkozik, hogy teljes rom cserét végez minden telefonon.
Még azt igen, hogy leellenőrzi mielőtt kiküldi meg egy két külön kérést teljesít, de hogy nagyüzemben romot cserél azt kétlem.
De ha így volna akkor minek kellene a gyártónak annyit vacakolni a hardver és szoftver össze hangolásában?
Idézek leveledből: Sok gyártó elég komplett saját UI-t is ír tehát itt nem a kereskedőről van szó.
Hogy sumákolnak a kereskedő az más kérdés.
Újjab idézet: De ez nincs benne az alap, tiszta gyári android rendszerben. vagy elbeszéltünk egymás mellett mert a gyári android rendszert nem a szoftver fejlesztő cégre gondoltam hanem a telefont gyártó cég által a hardverhez alakított androidra mint gyárira.
Nem véletlenül írják sok helyen, hogy a rendszer változtatása a garancia megvonását hozza magával.
Elég hosszúra sikeredet bocs mindenkitől. -
Beni2360
félisten
válasz
svgyula #111217 üzenetére
Akkor még 1x leíróm kicsit más szavakkal:
Hat akkor egyrol beszelunk, kulso,belso, igazít rendszer, ezt adja a gyarto, a.
Dinyekereskedő megveszi es adja tovabb a luzernek. A kerdesrmre nem talalom a valaszt. Minden eggyes megvett teloba belepiszkal aDinnyekereskedő? Vagy siman tovabb kuldi ugy ahogy kapta?Ahogy az elején kezdtem madrac 111198-hozzzászóláshoz: Ezek nem belepiszkált rom-ok- tehát innentől kezdve gyártói igazított romról beszélhetünk?
Dinnye asszociáció volt Tinydeal.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
madrac #111198 üzenetére
Kérdezném, hogy nem úgy van, hogy egy X nevű gyár tervez egy telefont egy bizonyos hardverrel és hozzá egy rendszerrel?
Aztán össze hangolják a telefonnal,legyártják és meózzák.
Ezután a Dinnye rendel 1000 db belőle és felteszi eladásra az oldalára.
nem tudom elképzel, hogy egyenként belepiszkálnának a romba? vagy tévedek? -
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #111190 üzenetére
Én meg azért neked megköszönöm a segítséget.
-
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #111187 üzenetére
melyik testvér modell-re gondoltál egy linket kaphatnék?
-
Beni2360
félisten
válasz
Bertiee #110885 üzenetére
Indulj neki még 1x a keresésnek és figyeld a beállításokat bal oldalt.
Csak 1 Doogee Y100 pro teló van náluk EU-ból . -
Beni2360
félisten
válasz
kelzsoca #110852 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy hogyan zajlik egy garancia ügyintézés nálatok?
Az éjjel nem volt türelmem végig olvasni és most sincs nagyon.
1: Hova kell vinni a telefont, vagy küldeni?
2: Kinek a költsége az ide-oda való szállítás?
3: A gari után fellépő hibák esetén mi a teendő ha itt helyben nem orvosolható a hiba?
Köszönöm előre is a válaszodat. -
Beni2360
félisten
Nem akartam senkit megsérteni ezért előre is bocsánatot kérek.
Hát én csak egy egyszerű de nehezen kivitelezhető szülő gyermek viszonyra célozgattam.Egy szóval (nevelés).
De mi az a ap amit ma már nem lehet megkerülni?
Én már régen nem dolgozok csak a pénzt várom havonta.
De az elmúlt 30 évben is magamnak dolgoztam, kivéve az adókat. -
Beni2360
félisten
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
De amit említettem azt nem ott találod. Gondolkozzál el rajta amit írtam. -
Beni2360
félisten
És ez most Ulefone be touch 2 ?
-
Beni2360
félisten
Hát a legdrágább a telenor és + kapcsolási díj. Kellene tudni a rendszert,
Általában a névjegyzékben lehet a neveket társítani a kártyákhoz.
De azt már nem tudom, hogy előbb át kell másoltatni a telefonba a neveket, és engedélyezni kell a dual hívási lehetőséget.
Képtársítás is csak a telefonba másolt számoknál lehetséges.legalább is nálam a 4.4.2 .nél.
majd még jönnek tanácsok. -
Beni2360
félisten
válasz
Sas madár #110116 üzenetére
Ha feltöltött képeimre célzol, akkor ezen az oldalon van lehetőség a pénznem beállítás állítani, hogy kb mennyi az ára.
A legjobb ha €-ba viszed végig a vásárlást, de szerintem a PayPal-on is az € kellene választani. Akkor nincsenek keresztváltások.
A magyar bankok Ft számláról való külföldi vásárlásnál € indítása van, vagyis a számlámon mindig a vásárol áru €-ban jelenik meg. $ még sosem láttam. (OTP) -
Beni2360
félisten
Tudtok erre magyarázatot adni ?? http://www.tinydeal.com/
Melyik a jobb az előbbi vagy az alul levő? 3gb nem létszükséglet.
Miért írtátok, hogy Intel Z3560 proci NOOOOO
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
gipsztigris #109831 üzenetére
Már bocsi, hogy megkérdezem mivel foglalkozol, hogy rá érsz napi 3 h telefonálgatni.
Mindig csodálkoztam, hogy mivel foglalkozik az aki egész nap nyomkodja a telefont és Du-ra már lemerül. -
Beni2360
félisten
válasz
atala #109760 üzenetére
Egyátalán honnan szálit? EU-ból?
Ide kell visszaküldeni a telót.
Polígono Industrial Mutilva Baja, Calle E 11, Bajo, 31192, Mutilva, Navarra, Spanyolország
Baja az nincs messze. -
Beni2360
félisten
válasz
anonym1s #109678 üzenetére
"Ha netalan elhiszik hogy rossz, akkor is rabaszok mert sajat koltsegen kell visszakuldenem kinaba, plusz bebukom a vam es afa ktsg-et is, mert azt nem teritik vissza."
Hát ez teljesen nem igaz, mert vámot nem fizetsz, de ha igen akkor is a posta költségek nélkül visszafizetik a pénzt, csak a megfelelő vám nyilatkozatot kell 2 példányban kitölteni, postán lepecséltetni és az egyiket a csomaghoz rőgzítetni és a második nyilatkozattal és a már előzőleg megfizetett áfabizonylatokkal mehetsz a vámhivatalba.Avval igazolod, hogy az áru amire áfát fizettél elhagyta az országot és vissza kérheted, vagy gari javításnál ugyan ez az eljárás és a visszaküldésnél evvel igazolod a megfizetett áfát.
Kicsit macerás de járható út, és most lehet szidni a 2000 ft-os postadíjat.És ha kérdeznéd akkor: IGEN.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
LantosBerry8 #109268 üzenetére
Hát nekem csak egy THL T11 telcsim van de pontosabb mint a GPS készülékem wayteq x960bt.
A nyomvonal, mintha a kocsi alatt húznám a nyilat magammal.
Most jártam meg egy elég gírbe gúrba 161 km-es utat semmi útvesztés semmi hiba, még mellék utcákba is elvitt, hogy kevesebb legyen a km. Lehet, hogy szerencsés vagyok? -
Beni2360
félisten
válasz
unskillful #109005 üzenetére
Jól tudod. Innos D6000
-
Beni2360
félisten
-
-
-
Beni2360
félisten
" így már csak a 800MH LTE-t lehet a szemére vetni Szittyaföldön."
Igen emlékszem a 60 években Apám az asztal körül kergetett mert nem volt 800MH LTE a telefonjába, pedig Ő sokat járt vidékre a Vármegye házakba. Jut eszembe 70-es évek elején kaptuk meg a vonalas telefont addig csak az a fránya külső (mobil) telefonok voltak tantuszért. meg 1 Ft-ért. -
Beni2360
félisten
-
-
Beni2360
félisten
válasz
WOT-H-A-C #98969 üzenetére
Én rendeltem, de nincs nyomkövetés.
Most írtak, hogy küldték várjam meg fog érkezni.
Adtak valami oldalt és egy nem valós számot.
Pl: A000091502232100?
Remélem a héten meg kellene érkeznie.Thanks for your letter.
4991961 was shipped on 2015/2/24 18:25:16 by Royal Mail Air Mail without shipment number and will reach you in 7-10 working days.Could you please kindly wait for it and check the shipment date with A000091502232100?
Ennyi. Első és utolsó volt.
-
Beni2360
félisten
Na mekkora a telefon tárolója ROM ?
-
Beni2360
félisten
Gyereke, segítsetek minek a rövidítése a G + F + F ? a kijelzőnél van írva.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Beni2360
félisten
válasz
cappa72 #57816 üzenetére
Köszi gyors válaszodat a virusírtőm nem engedte telipítenia a progit, de a mobogenni-t tette fel.Itt ad lehetőséget rotolásra csak nem tudom, hogy mire jó.Ennyire nem merek bele mászni.Töltök képez a hibárol meg a progiról. ha naturban egyszerüen kicserélem bajt nem csinálhatok? megy vagy nem megy alapon.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! van egy GT-N9300+ s3 clon dual simes telcsim amiben a kijelző keresztcsíkos lett. Semmi gyári vissza állítás nem sikeredet, ezért rendeltem hozzá egy új kijelzőt. A vámon már átengedték nemsokára esedékes lesz a csere. Már mig is kaptam a hozzá szólás írása közben. nem semmi A4 méretű többszörös bubi csomagolásban. Ebben kellene egy ki segítség.Az egyik kinai oldalon azt írják, hogy kis ügyességgel megoldható, a másik meg valami ilyesmit ír: Új LCD szükséges lehet update software (csak a technikus szakértő!)
(Serial. kód vagy az LCD a változás, mert a gyár, hogy frissítést)
Ebben kérnék tanácsot aki már cserél kijelzőt. Már kétszer szétszereltem szalag kábel ígazítás végett gondoltam ez segíteni fog de nem . Várom mielőbbi segítségeteket, hogy újból tökéletes képet láthassak.
Köszönöm előre is a segítségeteket Béni -
Beni2360
félisten
Sziasztok.Most kaptam meg az SIII klonomat,egyenlőre szuper csak azt nem értem ha rádugom a töltőt akkor miért kapcsol ki? A kettő együtt nem megy? Vagy valami beállítást kell elvégeznem? Válasz SOS kellene.Béni
Bocsi de megy csak hosszabban kellett nyomnom a bekapcs gombot.
De bekapcsolt állapotban kikapcsolta amikor rádugtam a töltőt. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged