- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
Sanyesz. #19441 üzenetére
"aki már rootolásban gondolkodik, az szinte biztos, hogy "testre akarja szabni" a telefonját, amibe a ROM csere is beleértendő"
Egyrészt igen, a rootolás a testreszabáshoz kell. Másrészt nem, mivel az alap romot is jól testre lehet szabni különféle appokkal, melyekhez kell a root. Tehát a rootolás nem feltétlenül egyenlő a rom cserével.
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19437 üzenetére
Akkor én egy "lusta disznó" vagyok. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, eddig ez nem tűnt föl és a szemét ismerőseim sem mondták! Viszont mivel Tőled ez biztos nagyon megalapozott és korrekt vélemény, így elfogadom! Remélem a többi "lusta disznó" is belátja ezt és változtat a magatartásán! Az a jó, hogy vannak ilyen megbízható és korrekt emberek, akik felnyitják az ember szemét!
Az EtoTalk monnyon le!Ja igen és légyszi' küld el nekem azt a leírást, amivel a hero 2000+ telómat 15 perc alatt tudom rootolni és közel 100 %-osan magyarítani!
Ja igen, én eddig 4 mod rom-os telefont használtam, és egyikben sem fedeztem fel durva hibákat a többihez képest, de ez biztos az én hibám!
-
fPApi
őstag
válasz
petymeg #19433 üzenetére
Ezen én is sokat gondolkodtam, de végül a mérete miatt nem választottam, nekem túl nagy. A linkelt oldalon lévő 122×61.5×10.9 mm nem valós (ha ekkora lenne, azonnal venném), ez valósabb: 134,3x67,8x10,5 mm, és ez már meghaladja az én tűrésküszöbömet. Ha neked nincs gond ezzel a mérettel, akkor szerintem igen jó lehet!
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #19418 üzenetére
"Az EtoTalk imádatnak meg most már tényleg legyen vége"
Meg az EtoTalk utálatnak is (érdekes módon a táblázatban a 4.25-ös átlagos minősítéssel igencsak a jobbak közé tartozik)!
Szerintem ez már paranoia! Mindig elfelejtődik, hogy nem csak magyarításról van szó, hanem pl. root-ról és elég csak visszaolvasni, hogy találkozzunk olyannal, hogy valaki, valami miatt nem tudja rootolni a telefont (pl. hero 2000+ egyes variációi). Arról nem is beszélve, hogy olyanok is lehetnek, akik nem szeretnek mókolni a telefonnal és 1000-1200 Ft felárért kapnak egy rootolt, valamilyen szinten magyarított és talán még optimalizált telefont!
Miért fáj bárkinek ez, amikor egyébként a garancia hiánya miatt itt mindenki több tízezer forintot kockáztat? Alapvetően mindenki eldönti maga, hogy megveszi, vagy sem! Én már több telefont vettem ezzel és soha nem bántam meg, sőt az egyetlen telefont, amit nem tőlük vettem nem lehetett semmilyen módon rootolni (és itt sem tudott senki használható megoldást adni)! Úgyhogy nekem az az 1000-1200 Ft megéri! Akinek meg nem, az ne vegye és kész! -
fPApi
őstag
válasz
Vvarpi #18914 üzenetére
"majd legközelebb ezt is hozzáírom és *-al jelölve készítek hozzá apró betűs lábjegyzetet"
Van akinél tényleg kell egy hosszú magyarázat, hogy mire is gondol (pl. mit jelent, hogy "G2 méretű", ha nem azt, hogy kb. egyforma).
"Ráadásul az egyforma kifejezést sehol nem használtam."
Igazad van, tényleg csak azt mondtad, hogy "G2 méretű".
-
fPApi
őstag
válasz
Vvarpi #18893 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért:
Azt mondod a W3+ "G2 méretű", szerintem azért elég nagy méretbeli különbség van (lényegesen kisebb a g2):
- W3+: 127,8x67x12,3
- G2: 124x63x10,6"Egyedül a notification ledet hiányolom belőle, de arra meg le lehet tölteni alkalmazást."
Ennek örülők, mert én hosszú ideig kerestem valami használhatót, de nem találtam. Légyszi' add meg, hogy melyikre gondolsz! -
fPApi
őstag
válasz
berek21 #18103 üzenetére
Azért ez kicsit fura: itt jiayu G3-as tulajdonosból van a legtöbb, elvileg mindennek meg kell lenni (ez itt többször el is hangzott), kemény szakik is vannak, hiszen többen már magyarosították a ROM-okat is, Te mégis egyedül kínlódsz! Lehet, hogy szégyenlősek, írj nekik privit, talán úgy jobban kapsz segítséget!
-
fPApi
őstag
Jiayu G2S-re tud valaki kipróbálható/használható ROM-ot?
-
fPApi
őstag
-
fPApi
őstag
válasz
Willanyasz #17644 üzenetére
Ha nem kell a 2 SIM, akkor ne azokat nézd, mert 1 SIM-esben szinte határtalanok a lehetőségek!
-
fPApi
őstag
válasz
tvamos #17599 üzenetére
"Egy csomo helyen nagyon szidjak. ... Viszont sokan meg elegedettek vele."
Ez általában így van, nehéz olyan közösséget találni, amely teljesen olyan, mint én. Így aztán ezek iránymutatást adhatnak, de a kísérletezés mindenkire magára marad (egyébként nekem volt és én döntően az elégedett táborba tartoztam).
-
fPApi
őstag
"amúgy nem gondoltam volna, hogy egyik kétkártyás készülék se valódi kétkártyás"
Mivel mindegyikbe két valódi SIM kártya kerülhet, és azok működnek is, így valódi kétkártyásak. Az a felhasználó hibája, ha nem tudja, hogy ezekből is kétfajta van. És én úgy gondolom, hogy a normál használatban a dual standby tökéletesen megfelelő. Biztos van olyan, amikor fontos a dual active, de azért a legtöbb esetben ennek hiányolása értelmetlen (most már hosszú ideje használok dual standby-os telefont, eddig minden rendben volt, és még egyszer sem hiányzott a dual active-itás).
-
fPApi
őstag
válasz
Vjankovics82 #17450 üzenetére
Döntsd el, hogy érdekel a dolog vagy sem, ha igen, akkor csak türelem kell hozzá: nekem sokkal kisebb eltérések miatt visszautalt a fastcardtech (ill. a paypal) 30 USD-t és lehetett volna több is, de meguntam a dolgot. Az a lényeg, hogy először (ahogy Dominó85 írta) írd le nekik a különbséget (mellékelj mindent, ami bizonyítja) azzal együtt, hogy Te mit akarsz. Ha két napon belül nem válaszolnak, már mehet is a paypal dispute. Ha válaszolnak és Neked megfelelő a válasz, akkor rendezd velük tovább a dolgot, de figyelj az időhúzásra, ha nem záródik le a 45. napig, akkor indítsd el a dispute-t, biztonság kedvéért. Ha a válasz nem az, amit elképzeltél, akkor szintén dispute, nem érdemes külön velük alkudozni, ha alkudozni akarsz, akkor azt a dispute-n belül tedd, sokkal hatékonyabb.
A paypal dispute-t a resolution centerben tudod elindítani. Ha van egy kis angol tudásod, akkor menni fog, eléggé jól végig vezet a folyamaton (akár azt is megteheted, hogy elindítod, hogy megnézd mit is kell írni, majd nem zárod/mented le, hogy felkészülj, persze azért oda kell figyelni). -
fPApi
őstag
válasz
hevizms #17269 üzenetére
Ez azért nekem nagyon tetszik és jól jellemzi a fórumot:
hevizms (17269): Amúgy magam is szivesen javitgatnám a repo csomagot ha tudnám hogy kell,de erre még nem jöttem rá,ellentétben veled.
hevizms (17260): Tulajdonképpen mire vársz? Miért nem magyaritod le te? Jbart+repo azt kész is.
-
fPApi
őstag
válasz
kugli81 #17276 üzenetére
"A másik van valakinek megéri az árát ?"
Melyik másikra gondolsz? Persze kitaláltam, hogy mit akartál, de pont az előbb volt téma a szövegértés. De ha nem vesszük a fáradságot, hogy legalább kicsit a magyar nyelv szabályai szerint írjunk, akkor aztán tényleg nehéz megérteni, hogy ki-mit akar.
-
fPApi
őstag
válasz
hevizms #17260 üzenetére
"Miért nem magyaritod le te?
Jbart+repo azt kész is."Valamit nem értek. A fentiek alapján szerinted a magyarítás nem nagy dolog. Akkor miért írta pl. Sanyesz. és hun_gery, hogy "micsoda babramunka", meg, hogy "Pár apk, meg film fordítása után azt mondom, én lehet, hogy már belevágtam volna a f....mat az egészbe".
Most akkor csak "Jbart+repo azt kész is.", vagy "babramunka", vagy valamit félreértek? -
fPApi
őstag
válasz
istnag #17239 üzenetére
Ezekkel a jellemzőkkel szerintem is a G2 a nyerő. Viszont a megrendelés előtt a root-ot és a magyar nyelvet tisztázd, nehogy utólag jelentsen gondot. A táblázat szerint 4 embernek van, ketten azt írták a magyar menü oszlopba, hogy nem, ketten meg nem írtak semmit, szóval érdemes utána kérdezni.
-
fPApi
őstag
válasz
Simon02 #17229 üzenetére
Miből gondolod, hogy rád gondoltam, hiszen még csak ilyen irányú jelzést sem tettem? Egyébként nem rád gondoltam.
"annyit azért megjegyeznék hogy én pl előtte tájékozódni szoktam, mielőtt bármit megveszek"
Ez tetszik, mert pont Te mondtad, hogy "minden mtk processzoros telefonhoz alkalmazható hungobungo módszere". Tehát ha pl. itt tájékozódom, és veszek egy goophone i5-t, akkor a te tájékoztatásod alapján gond nélkül tudom root-olni. Aztán jön a meglepi, mivel azt a telefont nem tudtam semmilyen fellelhető módszerrel (köztük hungobungo módszerével sem) root-olni. És más is jelezte, hogy egyes telefonoknál nem ment a root, de valahogy ezekre a jelzésekre nincs reakció/segítség. -
fPApi
őstag
-
fPApi
őstag
válasz
Sanyesz. #17221 üzenetére
Örülök, hogy ezt így leírtad, így már szerintem mindenkinek tiszta a dolog:
- nincs sok telefonra kész magyarított ROM, ha igaz, akkor most csak a G3-ra van,
- be lehet vállalni a magyarítást, de azért az nem kis meló,
- 5 USD-ért az ember kap egy root-olt, valamilyen szinten magyarított ROM-ot az etotalk-tól, mindenki eldönti, hogy kell-e neki.És ugyanígy megérne egy misét a root-olás, mert az sem igaz, hogy minden telefont könnyen lehet root-olni (pl. goophone i5, vagy hero h2000+ egyes egyedei, illetve voltak még hsz-ok bőven, ami ezt cáfolja).
Lehet, hogy kicsit provokatív volt, amit írtam, de voltak olyan hsz-ok, mintha ez a magyarítás olyan egyszerű és könnyű lenne.
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #17210 üzenetére
Alapvetően egyetértünk és én soha nem mondtam azt, hogy az etotalk MOD ROM a legjobb lenne, csak pont a választás lehetősége miatt általában megjegyzem, hogy van ilyen is (pont, ahogy mondod)!
Azt mondod, hogy csak fel kell tenni "egy egyszerű és már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes)". OK, de akkor szerintem az első hsz-ben meg kellene adni legalább a táblázatban többször szereplő telefonok esetében az elérhetőséget, ahol ezekre a telefonokra a "már meglévő magyar romot (ami ingyen elérhető és szinte tökéletes)" le lehet tölteni.
Mert ha ez megvan minden telefonra, akkor tényleg nincs szükség más ROM-ra. Ugyanakkor én eddig csak igen kevés telefonnál emlékszem, hogy meglenne és néhány visszajelzés alapján a "szinte tökéletes"-ről is nekem más az elképzelésem, de biztos én tévedek! -
fPApi
őstag
válasz
Vjankovics82 #17128 üzenetére
Korábban, amikor az etotalk MOD ROM használhatatlanná lett nyilvánítva elhangzott, hogy ezeknek a telóknak a rootolása és magyarítása nem probléma. Szerintem kérdezd ezeket a kollégákat, Ők biztosan tudnak segíteni.
-
fPApi
őstag
válasz
vsgaborr11 #17097 üzenetére
Ha újra megnézed a táblát, akkor látod, hogy eddig két 2-t, és két 3-ast kapott.
-
fPApi
őstag
válasz
vsgaborr11 #17092 üzenetére
Szerintem nézd meg a táblázatot.
-
fPApi
őstag
válasz
kisbuba #17077 üzenetére
Na erre mondtam azt, hogy ezek igen szubjektív dolgok. Sose mértem, hogy mennyit telefonálok, internetezek, játszom naponta. A GPS működik, de van, hogy csak akkor ha mindig megcsinálom az 1. hsz-ben lévő dolgokat, és van, hogy gond nélkül megy. Eddig nem jöttem rá, hogy mitől függ.
Egyébként minden működik természetesen, hiszen ha nem működne, akkor vissza küldeném. -
fPApi
őstag
válasz
kisbuba #17064 üzenetére
Ezek nagyon szubjektív dolgok, az én véleményem: szerintem teljesen rendben van az összeszerelés, az aksi nekem egy kicsit gyorsabban merül, pedig elég gyéren használom, a GPS-nél pedig még nem sikerült rájönni a legjobb "buherára". Ugyanakkor meg a mérete nekem ideális.
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #16955 üzenetére
"Morelocale2 semmire sem jó"
A play-en 11 371-en értékelték (köztük igen sok magyar pozitív visszajelzéssel), átlagban 4.7-re. Szerintem ennyi ember közül azért valakinek csak feltűnt volna, ha "semmire sem jó"! Amire való, azt tökéletesen tudja! A play-en van egy hsz, ami jól leírja magyarul:
"ez az app nem magyarít, nem fordít le semmit, csak ha egy program lekérdezi az operációs rendszertől a telefon nyelvét hogy annak megfelelő nyelven írjon, akkor ennek segítségével már azt tudja mondani a telefon, hogy "magyar". ha a kérdéses program amúgy nem tud magyarul mert nem írták meg benne a magyar szövegeket, akkor ezzel se fog. amit tudnia kell, azt viszont tudja a morelocale2"
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy van, amikor ott a ROM-ban a magyar fordítás, de valami miatt nem látszik a beállításoknál a magyar nyelv. Ekkor is jól működik.
Van, amikor pont a fentiekre van szükség és akkor igen jó, hogy van (nekem is többször segített)!
-
fPApi
őstag
"Ehhez azt szólom, hogy butaság."
Szerintem is, csak éppen az, amit Te mondasz. Volt, amikor én is fölraktam ilyen killereket/managereket, de aztán rájöttem, hogy az androidot fejlesztők jobban értenek hozzá (ki hinné, lehet, hogy azért mert ez a munkájuk?). Mióta ráhagyom, azóta nincs is gondom a memóriával.
-
fPApi
őstag
válasz
easy...rider #16858 üzenetére
Szerintem ez azt jelenti, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor lesz. Biztos, hogy nem napokban, hanem inkább hónapokban kell számolni.
-
fPApi
őstag
válasz
devast #16732 üzenetére
"ez a téma naponta 300-400 hsz-el gyarapodik, és nekem nincs időm/kedvem ezt lekövetni"
Megnéztem, az elmúlt 5 nap termése volt kb. 300 hsz, a napi hsz-ek száma jellemzően jóval kevesebb, mint 100. Pl. az elmúlt 1 hónapban a napi átlag 86 hsz volt. Szerintem ez lekövethető, persze csak akkor, ha az ember rendszeresen látogatja a fórumot. Ha meg mégsem, akkor ott a kereső, azzal azért elég jól meg lehet találni, ha van a keresett témára hsz.
-
fPApi
őstag
válasz
attila199207 #16632 üzenetére
Nézd meg a Hero H2000+ telefont. Azt nem mondom, hogy a legjobb klón (nem tudom, van-e olyan és ha igen, melyik), de megnézni érdemes.
-
fPApi
őstag
Nekem is megjött a G2S, már az új ROM-al, ezzel tökéletesen működik. Ami érdekes, hogy mikor levettem a szokásos fóliát, azt vettem észre, hogy van rajta egy tökéletesen felrakott védőfólia. A tieden is van (igazából csak a fönti hangszóró körül lehet látni, hogy rajta van)?
A GPS-t az első hsz-ben leírtak alapján be tudtam lőni, az is működik rendben. -
fPApi
őstag
-
fPApi
őstag
válasz
nash13 #16127 üzenetére
Titanium: én első körben csak fagyasztanám az adott alkalmazást:
- művelet-fagyasztás/felolvasztás menü: itt kiválasztod, hogy melyiket akarod, majd a zöld pipára nyomsz. Vigyázni kell, mert alaphelyzetben minden alkalmazás ki van jelölve, így ha valaki rögtön rányom a pipára, akkor mindent fagyaszt, ami nem egészséges.
Ha néhány napig minden rendben működik, akkor az eltávolítás menüben el is tudod távolítani, de a fagyasztás is tökéletes, ha van elég helyed. -
fPApi
őstag
válasz
mikrofon #15757 üzenetére
Én több etotalk romos telefonnál csináltam factory resetet, minden gond nélkül (magyar nyelvet a morelocale2 visszaállította). Persze ez nem biztosíték semmire, csak a tényszerűség kedvéért írom.
A nekik való írást pedig én is megerősítem, általában nekem is gyorsan és segítőkészen válaszoltak. -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #15387 üzenetére
Én így jártam a H2000+-al:
- rendeltem egyet a fastcardtech-től, megjött rendben, viszont semmilyen fellelhető módszerrel nem tudtam root-olni. Karácsonyi ajándék lett annak, akinek nincs szüksége root-ra.
- ezek után rendeltem egyet az etotalktól, az etotalk mod rom-al, ami rendben root-olva volt, így már gond nélkül lehet használni "magasabb szinten" is.Mivel sokaknak meg sikerült root-olni gond nélkül, így valami lehet abban, hogy nem egyformák.
-
fPApi
őstag
válasz
Simon02 #15379 üzenetére
"...egy nagy baj van ezzel az összehasonlítással: az etotalkon a szállítás nem ingyenes. Mivel onnan vásárolsz, nyilván tudod is mennyi. Add hozzá az árakhoz és így nézd meg olcsóbb-e..."
Ez nem azt jelenti, hogy az airmail ingyenes, hanem azt, hogy az etotalkon kívül mindenki más ingyenes.
-
fPApi
őstag
válasz
mikrofon #15373 üzenetére
Ne húzd föl magad, én már rájöttem, hogy teljesen felesleges, egyes emberek csak a saját igazukat fogadják el, bármit is mondasz Te vagy a tények. Az infó megvan, aki akarja aszerint jár el.
A legjobban ez tetszik:
" a telefonok rootolva jönnek, hova akarod még rootolni?"
ez mindent elmond és az is, hogy Xabi78-on kívül senki nem reagált rá! -
fPApi
őstag
Már többeknek van umi x1-e. Leírnátok, hogy kb. mennyit bír az aksi (és persze kb. milyen használattal)?
-
fPApi
őstag
válasz
Dominó85 #14817 üzenetére
Egyrészt mennie kellene a sima másolásnak is, de én pl. kártyacsere esetén mindig csináltam egy image fájlt, mentésként és azt raktam vissza az új kártyára, így minden változatlanul megmaradt.
A programok mentésére pedig a titanium backup-ot használom, nekem mindig teljesen/jól visszarakott minden programot. -
fPApi
őstag
válasz
viralmind #14787 üzenetére
Én rendeltem a fastcardtech-től h2000+-t és 2x1580-as aksival jött. Nagy a valószínűsége, hogy ugyanaz a két telefon. Viszont a rendelt telefont nem tudtam semmilyen fellelhető infóval sem root-olni (légyszi' ne is írjatok tippeket, mert mind próbáltam), ezért karácsonyi ajándék lett és rendeltem egyet az etotalktól, az itt szitokszónak számító etotalk mod rom-al, és azt teljes elégedettséggel használom.
-
fPApi
őstag
válasz
Maxximus #14683 üzenetére
Én sokat nézelődtem mielőtt kínait vettem, sőt volt is egy galaxy dous-om. Az itthon kaphatók között szerintem nem rossz, ami még esetleg jobb, az az alcatel ot-997d. Ez egy kétmagos, igazából a kínaiakhoz hasonló hw-el, és ahogy nézem 60 körüli árral.
Egyébként a galaxy duos-nak van topikja az xda-n is (jelenleg 78 oldalnyi), illetve a mobilarénán. De tény, hogy ma már kicsit elavult gép, így 60 fölött valóban drága. -
fPApi
őstag
válasz
hevizms #14665 üzenetére
Félreértesz: én nem mondom, hogy ez a legjobb ROM, sőt azt sem, hogy bárki is megvegye! Csak az zavar, hogy valamiről hosszan megy a negatív kritika, mindenféle ismeret nélkül. Ha valakit érdekel valami róla, akkor nyugodtan írhat az etotalk-nak (adott telefonnál lévő review, vagy mail), megválaszolják.
-
fPApi
őstag
Nyuszika elhatározza, hogy lenyírja a füvet az oduja körül. Igen ám, de fűnyírója csak a Medvének van, úgyhogy felkerekedik, hogy elmegy hozzá és kölcsönkéri. Megy-mendegél, egyszer csak eszébe jut, hogy a Medve néha igencsak morcos és kiszámíthatatlan, a múltkor is csak úgy félvállról fogadta a köszönését. Mindegy -gondolta magában a Nyúl- azért a fűnyírót csak odaadja. Megy-mendegél, egyszer csak felvillan benne, hogy mintha a Róka mesélte volna, hogy a múltkor valamit egy kicsit késve adott vissza ennek a házsártos Medvének, és az erre elmondta mindenfélének.
Na mindegy -gondolta a Nyúl- ha már elindultam most már kölcsönkérem azt a nyavalyás fűnyírót. Megy-mendegél, - egyszer csak eszébe jut találkozása a Borzzal, aki a sírás határán hüppögte el neki, hogy az a szemét Medve, ki akarja fizettetni vele fűnyíróját, mert talált rajta egy kis karcolást. Nyuszika kellőképpen felindulva ér a Medve házához és bekopog. Medve nagy mosolygósan ajtót nyit.
-Miben segíthetek Nyuszika? -kérdezi.
-Tudod Medve, csak azt akarom mondani, hogy cseszd meg azt az átkozott fűnyíródat!!! -
fPApi
őstag
válasz
pecsivsk #14656 üzenetére
Mivel nekem jól működött a G3, így nem foglalkoztam a frissítéssel.
A segítségnél arra gondoltam, hogy ha bármi gondod van, akkor írsz az etotalk-nak és ha lehet, megoldják a problémát (nekem már többször segítettek, mindkét telefonnál). Persze én is segítek, ha tudok, de nem vagyok egy penge androidban, ezért is választottam egy jól működő rom-al a telefont. -
fPApi
őstag
válasz
Sanyesz. #14641 üzenetére
"Csak leírtam a véleményemet." Szóval akkor kipróbáltál ilyen ROM-ot a maga valójában, mert gondolom véleményt csak úgy lehet mondani (én próbáltam)!
Már nincs meg, mivel nekem a mérete nem jött be (ahogy korábban írtam). Helyette van egy etotalk ROM-os h2000+, így más telefonnal is tudom, mondani, hogy jó ez a rom!
-
fPApi
őstag
válasz
pecsivsk #14636 üzenetére
Én etotalk mod rom-al vettem és szerintem mindenképp megéri az árát. Eddig főleg azok szólták le, akik nem is látták ezt a rom-ot, így nem is ismerik...
Nemcsak a magyarításról van szó, ami egyébként sokkal jobb, mint amit sokan hisznek, hanem egy optimalizált, jól működő ROM.
Ja és, ha bármi bajod van, akkor segítenek! Én nem bántam meg, hogy tőlük rendeltem.
-
fPApi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest