Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Én is azzal nézegettem, amúgy, de ha lenne rá kiforrott megoldás, root-ra, romcserére, akkor megoldanám és vagy 30 dollárral olcsóbban lehetne megvenni (etotalk az egyik legdrágább)
Az előző telefonomat (htc dhd) állandóan mókoltam mindenféle főzött rommal, igaz annak elég nagy rajongótábora van az xda-n, így segítség is van meg hetente új romok.
Ennek a G2S-nek nincs, nem találtam semmilyen használható infót.Cappa 72
És root után ha sikerült, akkor cwm recoveryvel lehet ugyanúgy feltenni az új romot mint pl a dhd-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest