Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Igen jól jellemzi.
Mert ez csak szerinted üti egymást.
Ha kicsi figyelmesen olvasnál,akkor megérthetted volna hogy nincs 100%-osan magyarositott rom g3-ra.
Amit most megtehet az akinek javasoltam(amit mellesleg a sajátomon is alkalmazok),hogy a legutóbbi Sanyesz által javitott repo csomagot letölti.Az I.C.S-nél ahogy Sanyesz is irta kb95%-ban,a JB-nél 80%-ban tudja magyarositani.
A maradék 20%-ra irtam hogy szivesen javitgatnám ha tudnám.
Viszont addig is lehet magyarositani 80%-ban.
Ezt javasoltam.
A gyakorlatban egyébként ez a 20% egyáltalán nem zavaró,pld az én használatomban talán a kamera aminél egyáltalán észrevettem.De persze ha te úgy látod hogy ez a 2 külön hsz-ből kiragadott mondat ez olyan borzasztóan ellentmondásos akkor hidd azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest