-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #103125 üzenetére
Nincs mit. Végre én is tudtam neked segíteni.
Ja, és én is autóvill. szerelőnek/műszerésznek tanultam, és pákám is van. A szakmában viszont a suli befejezése után nem dolgoztam. Csak itthoni önindító, generátor javítás, izzó csere és apróbb javítások.
Jut eszembe, nem te vagy véletlenül Laj Gphone?
Viktor0610 Ilyen kábellel nem találkoztam, viszont, ha van pákád, akkor egyszerűen meg tudod csinálni. Csak egy normál USB dugó és aljzat kell hozzá. A négy lábát kell összekötni, kivéve a plusz 5 voltosat. Tehát 3 vezetékre lesz szükséged. Mondjuk abba nem vagyok biztos, hogy az adatok mennek-e át 5 volt nélkül. Ki kell próbálni.
-
dlaj
őstag
válasz
#79335424 #103111 üzenetére
Ez kell neked!
Olvasd a Details-t! -
dlaj
őstag
Tudom, hogy ez a telefon csak egy SIM-es, és nem is egy nagy név, de ez a cucc bőven megéri a pénzét. Nekem egy pár napja ajánlották itt, mint fényképezésben jól teljesítő telefon, és most pár napra alaposan levitték az árát.
-
dlaj
őstag
válasz
b0bcat #102193 üzenetére
OK Coolpad teso/volt teso. Igazad van.
Anno én (többek között) kamera miatt vettem meg, és azt leszámítva maxi elégedett vagyok.
De most, hogy minde részlettel elégedett vagyok a Coolpad 7320-nél, a figyelmem a kamerára terelődőt.
Ha sikerül eladnom úgy a telefonomat, akkor megveszem a ......, és részletes tesztet írok a logout-ra..
Persze, ha nem előznek meg. -
dlaj
őstag
Köszönöm mind az 5 hozzászólónak a segítséget kamera ügyben.
Most majd rálesek az említett telefonokra. A Fuji FinePix S5-öt most kihagyom.Érdekes, hogy a Redmi Note-ot senki sem említette. Akkor az csak szerintem jó?
Bár ha jól rémlik, ugyan az a kamerája minta a Coolpad 7320-nak. -
dlaj
őstag
Köszi az ajánlást.
Találtam is közöttük egyet, amit szeretnék letölteni, csak nem sikerül.
Az Amazon app-ot letöltöttem, és be is jelentkeztem, de amikor letölteném az alkalmazást, akkor valamit kiír, hogy nem jó a címem. Cím meg van adva, de az magyar.
Most hogyan tovább? Egyáltalán lehet itthonról vásárólni az Amazonon? -
dlaj
őstag
válasz
body007 #101814 üzenetére
Marhára tetszik ez a Elephone P7000.
Csak egy bajom van vele, ami miatt sosem veszem meg. Nevezetesen a töltő/adat csatlakozót felülre tették. Már volt néhány ilyen telefonom, de mindíg nagyon zavart, amikor töltés közben használtam, hogy a kábel felülről húzza a telefont.Más is van így ezzel, vagy csak engem zavar?
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Melyik alkalmazással tudnám a rootólt kínai telefonomról eltávolítani a gusztustalan tyuklábas kínai appokat? -
dlaj
őstag
A hülye kínaiak már hátulról vezérlik a 173 dodós, octa, 2/32gb, FHD telefonjukat! +áll az ész!
-
dlaj
őstag
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert beütött a BAJ!
A telefonom (Coolpad 7320) újraindítás után csak a boot képernyőig jut el, majd megáll.
Próbálkoztam hard resettel is többször, de a Factory reset /wipe data kiválasztása és bekapcs. gombbal való megnyomása után nem csinál semmit.
Többszöri próbálkozásra is ugyanaz az eredmény.Aki tud, kérem segítsen!
-
dlaj
őstag
válasz
tolvaj! #83456 üzenetére
Igen, én is szeretném itt Kecskeméten összevetni a két telefont, Egy kecskeméti tulajnak már írtam privátban, de az válaszra sem méltatott. Mindenesetre, ha meggyőzne a Redmi, lecserélném a Coolpadot (erre már lenne is vevőm), azért az a plusz 1 gb ram és a plusz 700 mah aksi sokszor jól jöhet.
-
dlaj
őstag
Ha már pár hsz-al előbb úgyis a kijelző volt a téma, belinkelek ide két képet, amit az előbb toltam fel a Coolpad 7320 topikba is.
Az előző (JIAKE 817GA, hagyományos tft, de jobbfajta jó betekintési szögekkel) és az új telefonom (Coolpad 7320, ips, de színhúség szempontjából jól látható, hogy nem az igazi) kijelzője összevetve színhűség szempontjából.
Felül a Coolpad. A fű a valóságban pont olyan, mint az alsó telefon tft kijelzőjén.
-
dlaj
őstag
válasz
aytukabozs #82067 üzenetére
Újonc még, de annyira, hogy még szét sem nézett a szövegmező alatti lehetőségek között.
-
dlaj
őstag
Segtine valaki, és elmondaná pár lépésben, hogy a Mobileuncle Tools-sal hogyan tudom beálltani, hogy beszélgetés közben a másik felet hangossabban halljam.
-
dlaj
őstag
válasz
Terentius #79430 üzenetére
Ha 5 colos telót keresel, akkor nagyon jó vétel ennyiért. Feltéve ha valóban HD és IPS. Én pont ilyen procival és ennyi rammal megáldott telefont használok és nagyon szeretem. Már a második ilyen árkategóriájú csájnamobilt hajtom, és csak kellemes meglepetéseim voltak.
-
dlaj
őstag
válasz
MotorBoy79 #79279 üzenetére
Az, hogy nem 5,5"-os. Egyébként venném is meg.
-
dlaj
őstag
batanyo, Laza.., Dominó85 köszönöm a segítő válaszokat.
-
dlaj
őstag
Szerintetek tölthetem a kínai telefonom samu galaxy tabhoz adott töltővel? Elvileg a feszültség ugyanakkora, viszont az áramerősség a többszöröse. Nem fog tönkremenni a telefonom?
-
dlaj
őstag
tolvaj!, Komplikato, csubuka köszi!
A jövőre is gondolva, és viszonylag (ezen jó kis vita lehetne) erős kínai kétkártyásom van, maradok a class 10-nél!
Még 1x mindenkinek THX
-
dlaj
őstag
Köszi (szaszyka, Viktor0610), akkor 10-es lesz!
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a hozzáértőkhöz:
Kínai kétkártyás mobilba micro SD-ból class 4-et, vagy class 10-est érdemes venni?
-
dlaj
őstag
válasz
kocsisdavid5 #72819 üzenetére
8 kínai mag +2gb RAM minden játékot visz (szerintem)
-
dlaj
őstag
válasz
Old Gyfland #70125 üzenetére
A Kínaiak már a spájzban vannak.... már ami a telefonokba épített fényképezőalkalmatosság tudását illeti.
Szerintem tök jók a képeid, illetve a tegnap feltett képek is azt bizonyítják, hogy hétköznapi fotózáshoz már megfelelőek ezek a "fényképezőgépek"! -
dlaj
őstag
Köszönöm midhárom hozzászólást. Amint lejár a munkaidőm rögtön kipróbálom.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
A kétkártyás kínai telomra azt írja ki az Adobe Flash Player, hogy nem támogatott. Nem lehetne valahogy mégis ráheggeszteni? -
dlaj
őstag
Sziasztok!
GPS javítási problémám van, mégpedig a következő a hiba: "EPO-fájlok sikertelen frissítése"
25%-nál tovább nem megy, de az sem biztos, hogy annyi is lejött.Szerintetek ezzel mit lehet kezdeni?
-
dlaj
őstag
válasz
aytukabozs #63258 üzenetére
Rendben, írok majd valamit.
Elképzelhető, hogy a nem benchmark-huszárok számára jó választás lehet 5" kategóriában.Így meg pláne:
2014-02-26 12:45, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureHa megszületett az iromány, neked külön felhívom rá a figyelmedet privátban!
-
dlaj
őstag
válasz
tozo86 #63238 üzenetére
Ha 5"-ban is gondolkodsz, akkor én erről a telóról a jövő héten tudok nyilatkozni. Ha érdekel privátban keress meg.
-
dlaj
őstag
Innen most ne rendeljetek: www.ttmalls.com
-
dlaj
őstag
válasz
KurtCobain #54113 üzenetére
-
dlaj
őstag
Tudja valaki, hogy manapság, mennyit vonnak a számlámról forintban, ha a paypalon keresztül fizetek 89 dollárt?
-
dlaj
őstag
Tudna nekem valaki segíteni?
Az öcsém Lenovojára szeretnék offline navigációt rakni, csak még nem találtam működő alkalmazást.
A segítséget privátban várnám.
Köszönettel.... -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Pár napja egy Lenovo A630 "boldog" tulajdonosa vagyok.
A problémám, amiben a segítségeteket szeretném kérni a következő: Ha a telefon sim 2-es (gsm) foglalatában lévő kártyáról beszélek, akkor a vonal túlsó végén lévő beszlő csak hangos sistergés és zúgás mellett hallja alig hallhatóan a hangomat. És én sem igazán hallom jól a másik felet. A sim 1-es foglalatban lévő kártyáról történő beszélgetésnél minden tisztán érthétő. Természetesen a két kártyát már próbáltam felcserélve is.
Nem tudom találkoztatok-e már ilye problémával? Beállítási gond lehet, vagy szoftveres gond? Természetesen a szülőföldjére a végső esetben visszaküldöm, de ezt jó lenne elkerülni.
Köszönettel... -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Ezt a telefont szeretném még ma megrendelni a Minideal-ról. Az lenne a kérdésem, hogy használható-e az oldalon kupon kód, és ha igen honnan tudok szerezni?
Köszönettel..... -
dlaj
őstag
alexw801
Gyuc
tolvaj!Köszönöm a válaszokat mindhármótoknak!
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kétkártyás telefon megrendelése előtt álok, és van egy megválaszolatlan kérdésem.
Nevezetesen az, hogy ha a t-mobile mobilstickben lévő netes kártyámat használom állandó internet eléréssel a 3G foglalatban, akkor ha van bejövő hívás a a 2G-s telefonkártyámon, nem fog foglaltat jelezni?
Tehát állandóan elérhető leszek-e.
Segítő válaszokat előre köszönöm! -
dlaj
őstag
válasz
szpali #44499 üzenetére
Ne telefonban gondolkozz, hanem számítógépben (gondolom nem mondok ujjat azzal, hogy ezek már azok)!
A sok évvel ezelőtti XP-n is minden használható egy p4-es hardveren, a komoly játékokat leszámítva. És van rá egy söröm, hogy 5 év múlva is frankó lesz, hacsak nem b....szák tele a weboldalakat überbrutál videoreklámokkal! -
dlaj
őstag
válasz
Vjankovics82 #44494 üzenetére
Hú... x2 (bocs, de ez tetszik)
-
dlaj
őstag
válasz
instantwater #44488 üzenetére
aksi kérdésben igazad van, DE:
"az Android 4.2 ami ezeken van olyannyira őskövület lesz, hogy az asszonypajti kedvenc féjszbúkk alkalmazása sem fog futni rajta."
..... ezzel vitatkoznék, ugyanis a 2.3-as androiddal a mai napig lehet telefonálni, faszbukkozni, miegymás. Az már más kérdés, hogy a pár évvel ezelőtti 2.3 -as átlagos telefonok harmat gyenge hardverrel voltak "megáldva", ami a mai 4.2-es droidhoz kevés.
A kérdező által kérdezett Zopo telefon bőven van annyira erős, hogy évek múlva (lehet 10 év múlva is) ellátják egy átlagos juzer igényeit. Nem mindenki akar hard core játszani a telefonján. -
dlaj
őstag
andatti
fateless
CineDOG1
THX a válaszokat! -
dlaj
őstag
Mi a véleményetek erről az oldalról és a telefon áráról?
Megrendelhetem én innen ezt a telefont, és és meg is fogom kapni? Az az érdekes, hogy mindenhol jóval drágább, viszont lehet paypal-lal fizetni. És ilyet sem láttam még, hogy FT-ban írja ki az árat! ??????? -
dlaj
őstag
Tudja valaki a különbséget a minideal és a tmallbox rendelés árai között?
Az itt olvasottak alapján (eddig) úgy értelmezem, hogy a tmallnál van paypal felár és szállítási költség, a mininél nincs semmi. Csak egyelőre azzal nem vagyok tisztában, hogy ez hogyan lehetséges, amikor a minideal-nál is paypal-lal fizetek?
Ha valaki tudja a pontos válasz legyen szíves megírni!
Köszönettel, Lajos -
dlaj
őstag
válasz
CoolBoy323 #34092 üzenetére
Ne tedd! Megsebesítheted magad!
-
dlaj
őstag
válasz
CoolBoy323 #34085 üzenetére
-
dlaj
őstag
Nem tud valaki a focalprice-hoz kupon kódot adni?
THX -
dlaj
őstag
válasz
cactusjack #33086 üzenetére
A "jóárasító" xingzhou guo mai üzenete:
"Hello, friends, AliExpress freeze our account, your money has been refunded, I hope you use other payment, for normal sea transport, if you have any questions, please contact us, thank you"
Érdekes.......
-
dlaj
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az Aliexpress-en hogyan lehet PayPal-al fizetni. Mikor fizetőeszközt kell választani, csak bankkártyás lehetőségek vannak!!!
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Erről a telefonról mi a véleményetek?
Már úgy értem eredeti jy g2 lenne? Túl olcsónak találom. Ha valaki tud ilyen tudású telefont ilyen árban MAGYAR nyelvvel, azt megköszönném! -
dlaj
őstag
válasz
krisztian07 #11032 üzenetére
Köszi
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Mit jelent a "free shipping", ha nem ingyenes a szállítás? Nem tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest