- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
andatti #37805 üzenetére
A memória nem rossz, memóriakártyával tetszőlegesen bővítheted. De akku már W100nál is harmatos, egy nap talán. Ha nyomkodod sokat, akkor nem egy nap. Mivel W200 erősebb hardverrel van, nagyobb felbontású kijelzővel, és még kisebb akkuval, nem ezt választanám.
Pedig a W100 nagyon kellemes kütyü
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #37639 üzenetére
Egyszer se, különben sincs sok beleszólásod. De különben is, megint mit nem sikerült olvasnom? Olyan vagy mint egy óvodás, komolyan...
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #37620 üzenetére
Rendeld már meg azt a G3S-t, minden nap ezen a gari témán megy a vergődés. Rendeld meg, legyél boldog
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37152 üzenetére
A megoldás itt is az, amiről végülis a vita indult
Nem a SOC-ban van a Wifi/BT/GPS/akármi modul, tehát ha olyan modul van mellé társítva, ami nem tud Glonasst, akkor ez van.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37128 üzenetére
A jelző nem neked szólt mellesleg, hanem a topik-társnak. De így már értem mi a félreértés, és ez esetben sorry. De a második kommented azért kiverte a biztosítékot
#37130: ezt írtam: "elvileg ZTE V987 tudja a Glonasst (abból származik a belső fotó amit linkeltem korábban) mégis 6628" erre belinkeltem egy képet az MT6628-ról. Szerintem elég egyértelmű voltam.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37124 üzenetére
elb.sztam, beleszerkesztettem a #37123-ba...
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37121 üzenetére
Az megvan ugye hogy miről megy a vita?
Ha nem tudod, és nem is érdekel hogy mi a téma, akkor hogy veszed a bátorságot hogy leugass? Eszem megáll...
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #37117 üzenetére
Arrogáns kolléga se látta:
http://www.soomal.com/pic/10100028345.show.htm
szerk.: mindenesetre rohadt boldog vagyok, hogy ennyi szakértő van, akik rohadtul értenek hozzá, csak egy linket/képet nem tudnak dobni ahol bizonyíthatják hogy igazuk van. Csak a leugatás, az megy.
-
kcsa
veterán
válasz
madrac #37107 üzenetére
Hát ez a termék micsoda?
http://www.mediatek.com/_en/01_products/04_pro.php?sn=1064
A fényképet meg nézd meg rendesen. Jéé ott fénylik egy 6628QT felirat.
Egyébként valószínűleg azért van mindegyik 6589-ben 6628, mert ez van a Mediateknek most. Pont.
De igen, minden bizonnyal igazad van.
-
kcsa
veterán
válasz
madrac #37080 üzenetére
Bizonyíték kell
"MT6589 is a highly integrated baseband platform incorporating both modem and application processing subsystems to enable 3G smart phone applications. The chip integrates a Quad-core ARM® Cortex-A7 MPCoreTM operating up to 1.2GHz, an ARM® Cortex-R4 MCU and a powerful multi-standard video accelerator. The MT6589 interfaces to NAND flash memory, 32-bit LPDDR2 for optimal performance and also supports booting from SLC NAND or eMMC to minimize the overall BOM cost. In addition, an extensive set of interfaces and connectivity peripherals are included to interface to cameras, touch-screen displays, MMC/SD cards and external Bluetooth, WiLAN and GPS modules."
és
"Connectivity
USB2.0 high-speed OTG supporting 15
...
4 UART for GPS, BT, FM-RDS, modem and debugging interfaces "
Csak a technical briefet kell olvasni.
De hogy végleg földbe döngöljelek itt egy kép róla
-
kcsa
veterán
válasz
kiralyroli #36880 üzenetére
Hát van is különbség a két SOC teljesítménye között
-
kcsa
veterán
válasz
blueye #36744 üzenetére
egy mindenfélérehasználható, strandrajárós telefont keresek kétéves gyerek mellé. Ez elég komoly elvárás azért főleg ütésállóságban
De akkor legyen már vízálló is
Amúgy ezt néztem ki, bár ez már elég off
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
Vizes Tomi #36671 üzenetére
Baromi sokat szemeztem vele, de az ára miatt nem ezt vettem. Majd kikenem szilóval a Jiayut, aztán az is vízálló lesz
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater #36517 üzenetére
Azért ennyire nem vészes a W100 pixelhelyzet
-
kcsa
veterán
A rendszeresen ismétlődő "Kisebbet keresek mint 5coll" kérdésre a GizChina készített egy faja válogatást.
-
kcsa
veterán
Megint azon gondolat mentén mozogsz, hogy csak az számít amit te tapasztalsz, a többiek nem érdekelnek
Igen, lehetséges EU kompatibilis készülékeket gyártani, de MTK esetén ez jelenleg vagy-vagy alapon működik sajna, a névtelen FAEA pedig Qualcomm alapú, azok pedig jellemzően tudják 900MHz WCDMA-t.szerk.: @Sacco: igen ez lenne az ideális
szerk2.: pont azért mert MTK nem tudja egyben, ezért lesz saját típusa EUnak, ahogy fentebb már vélelmeztem. A tévedés jogát fenntartom, de erre kicsi az esély
@iRico:
nem én hívtam először névtelennekmegint hallucináltam -
kcsa
veterán
Tehát feltételezed, hogy kínában/tajvanon/akárhol ázsiában a kisebb gyártók, valamint az idáig kizárólag hazai piacra gyártó lenovo 100%ban átállnak az EU frekvenciás modellek értékesítésére a saját hálózaton használhatók helyett? Hát nem fognak
Egyébként még téged is érhet meglepetés, ha tényleg visszadobják a frekvenciapályázatokat, aztán a következő eredményhirdetés után kedvenc szolgáltatód is indít 900on 3g-t, úgyhogy a helyedben nem így állnék hozzá. -
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz
sasa311 #36396 üzenetére
De nem is ez a lényeg hogy a vodásoknak mi a jó, EU-ba garantáltan nem fogják hozni a 850/2100-as modelleket, mert más országokban is 900/2100 frekvencián megy a 3G.
850 ha jól rémlik USA (Ázsia?)szerk.: tehát igenis úgy gondolom hogy a magyaroknak külön típusokat fognak gyártani, és ezt terítik az egész EU-ban (vagy fordítva
)
hetvenkettedik szerkesztésre egész értelmes mondatokat tudok összehozni
-
kcsa
veterán
Egy valódi technikai kérdés a sok postázós között
MobileUncle-ben van elvileg opció a frekvenciasávok változtatására. Ez mi alapján kerül eldöntésre? Láttam már MTK chipes (6575) ami tudott 3G-ben 900/2100at (ez lenne a kívánatos), de a többség 850/2100. Van bármi mód ennek módosítására? (akár valami egyszerű hardveres módosítással)
-
kcsa
veterán
válasz
lolchief70 #36024 üzenetére
Azért pl. ehhez képest simán ajánlom Jiayu G4-et, három mm-el tér el az általad elvárt értéktől: 133*65*10. Most hogy 4.5 vagy 4.75 már édesmindegy...
-
kcsa
veterán
Ez a felső két komment vicces volt egymás után, nem vettem észre hogy nem egymásnak írtatok
-
kcsa
veterán
Még a végén kiderül tényleg én vagyok üldözési mániás... Biztos rosszul olvasom a sorokat, na sebaj
(ez pedig irónia volt)
-
kcsa
veterán
válasz
kamillo67 #35769 üzenetére
Segítek: az első revíziókban nincs OTG, és pont ezekből hiányoztak a ledek. Aztán ha ezek hiányoznak, felőlem úgy szeded át TC-ben azt amit és ahogy akarsz, akár DLNA-n is, de akkor se fog világítani.
Figyelek, kíváncsian várom a reakciódat
Csak érteném miért kell rögtön támadni...
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #35766 üzenetére
Nekem a félkövér írásból, és a sok írásjel használatából ez jön le (a nagybetűsről nem teszek említést, ez most kimaradt). De semmi gond, már megállapítottad korábban hogy velem van a gond, és nálad semmi probléma nincs, úgyhogy ezt ismét túltárgyaltuk
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #35764 üzenetére
Attól még nem kell hisztizni (látom kedves szokásod ez). Direkt, külön oda van írva hogy nincs otg...
-
kcsa
veterán
válasz
CoolBoy323 #35760 üzenetére
Ez valószínűleg a régi, ledhiányos változat lesz, mert OTG sincs benne. Csaxólok
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater #35715 üzenetére
a butított verzió az M. Egyébként a HD kijelző miatt valószínűleg nem butított, az nem támogatja.
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater #35706 üzenetére
Rendelsz mindkettőből hogy kicseréld? vagy hogy tervezted?
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater #35697 üzenetére
De aztán nekem rendeld is meg még ma
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater #35682 üzenetére
Segítek, bár gyakran váltogatsz elképzeléseket
ZTE: minden méretében kisebb (ThL ahogy nézem nagy durungokat gyárt, W100 is elég nagy - tudom, most adtam el), nagyobb akkuval, kisebb fogyasztású HD kijelzővel és procival.
ThL: Nagyobb, kisebb akuval, nagyobb fogyasztású alkatrészekből, két akkuval, amit soha nem fogsz cserélgetni, mert kényelmetlen külön tölteni és vinni magaddal.
Nálam eldöntött kérdés.
-
kcsa
veterán
Titeket is megkérdezlek
W100 nagyon megtetszett kollégának, és vitte is magával
Szerintetek melyik a jobb választás (abszolúte szubjektív vélemény érdekel, objektív köröket már megfutottam
)
Jiayu G4 (1g+4g+3000mah)
Zopo C2 (1g+16g+2000mah)Lényegében azonos árak vannak... Vagy van ennél is jobb vétel ami nem szúrta ki a szemem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged