- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Kitaláltukmegálmodtuk az Ulitimate mobilt!Mostmár csak az árat kell lefaragi....kell keresnii valami dzsunka gyárat ami olcsón legyárt pár 10k db-ot!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
balazs1011 #91316 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
New Bluestar #91302 üzenetére
f1 plusz : 1 giga ram, 4g , snapdragon
f2 ....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
banderasz77 #91288 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak...MUT-ban hol is lehet át írni az IMEI-t ? Nem találom...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dominó85 #90991 üzenetére
Te is nagyon jól tudod hogy ez nem erről szól!! Rendeltél 2 telefont olcsón kiváncsiságból és mind2 nek az a vége hogy mennek a háztól mert tùl sok a komprumisszum velük, plusz ott a hongmi amit használsz, szeretsz és elégedett vagy vele.Azért mondom , hogy tettél érte mert amikor megrendelted őket tudtad mire számìthatsz mégis bevállaltad, pedig tudod hogy oroszrulett. A vége meg mindìg siránkozás. Na de mind1 is ha neked ez nem volt kidobott pénz és ùgy gondolod megérte ám legyen!
Ja a pénz.... Egyébként vannak itt olyanok akik többen is akik nem milliomosok de tudnak venni olcsó telefont olyat ami kipróbált megbìzható és ithon is supportált tìpus.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
TedThomas #90984 üzenetére
Én is kipróbáltam 1 et kis időre.Igazából én is pozitívan csalódtam.FHD után valóban gyenge a kijelző de nem is vártam mást, viszont 15-20 perc nyomkodás után már fel sem tűnt. A forma tetszik a hálózatokat fixen tartotta.Sajnos komolyan nem tudtam tesztelgetni de nálam ajállott kategória lett ebben az ár szegmensben és ehhez a felbontáshoz elég lehet ez az aksi. A pro verziót e miatt nem nagyon ajállanám max egy power bank-al!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
janakbacsi #90902 üzenetére
Jól mondják a kolegák...más frekvenviákon működik a k910e mint a k910. Ezen kìvül van még 2 fontos dolog ...
1. k910e dual sim standby
2. k910e -re azok romok és metódusok amiket mi használunk nem jók tehát ha valaki belefut egy k919e be akkor szinte magára marad. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #90807 üzenetére
"pucoljátok ki a ROM-ot ha rootolt es ennyi,"
Nos esetenként ez nem is olyan könnyű!!
van amikor nincs elég hely a system partíción , hogy rootolni lehesen a készüléket!
Ebben az esetben.
cwmet kell gyártani a készülékhez azt felrakni és abból futtatni a kínai app eltávolítót és csak ezután lehet majd rootolni.
-
WOT-H-A-C
veterán
Gyhhhaajjj!!! Már első blikkre tuti kis telónak látszik!!!
Beleírnám a kézikönyvbe hogy a leendő tulaj kerülje a vibert meg a face appot!!!
Sheld: Mielőtt bármit csinálsz a telóval ...
1. A teljes rendszer mentése
2. fel KELL venni az eladóval a kapcsolatot és elmondani mi van....Én speciel küldeném vissza mert a ROM cserének kb 0.00001% az esélye! KB 99% , hogy csak azzal a rom-al működik amivel jelenleg is!Tehát ugyan ott vagy.
Van a Blogomban egy leírás ott a "Ha már megvetted... című bejegyzés" vonatkozik rád..de olvasd végig mert hasznos lehet!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
lazlogogola #90723 üzenetére
Ja már eszembe jutott lazlogogola és a vibe z2 volt a cìme!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
lazlogogola #90719 üzenetére
Ismeri valaki azt a történetet az egyszeri emberről aki se köszönni se megköszönni nem tudott, viszont ha valaki a kis újját nyújtotta felé akkor lerágta az egész karját!! Hmmm... nem jut eszembe a cìme...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #90647 üzenetére
"eljutunk odáig, hogy a "sima" telefonok átmennek majd a nem ajánlott kategóriába"
Mivan ball lábbal keltünk?? Szerintem relaxálj kicsit... nem is értem minek spanolod magad ennyire ilyen hülyeségen vitatkoztok már du óta!
Akkor mivan ha nekik nem eggyezzik a véleményük a tieddel? Kinek mi a fontos!...
Egyébként meg had tapsoljak ha akarok vagy már ez is vita tárgya???
Na peace!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #90645 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Csak hogy én is mondjak valamit...Ha ez megnyugtat valakit , én elégedetten használom a dual aktìv telefonomat 1 simkártyával!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintetek [ez] dual aktìv??
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Ha nem figyelünk még knox-ot tesznek az ágyunkba is!! Viszont arra jó lesz ha ugrik a számláló mikor dolgozunk akkor ugrik a gari az asszonyra!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #90314 üzenetére
" én spec."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
New Bluestar #90242 üzenetére
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
huliganboy #90209 üzenetére
Coolpad F1
ZTE V5 2gb
THL T11
Iocean X8 mini pro
Jiayu G4S
Huawei Honor 3c -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Pityu62 #90176 üzenetére
Na most meg a sértődött gyereket játszod????
Idefigyelj telefon flashelő mester, segìtek neked mert látom "gyengébb" vagy egy kicsit...
1. senkit sem érdekel hogy mikor kezdted a buzerálást, ez egyébként is magán ügy ne tetegessed ki a szennyest!!
2. azzal sem foglalkozik senkisem hogy hány romot tettél fel másoknak.... (halló ember itt többnyire geekek vannak)
3. ez egy nyilvános fórum senkinek sem kell , vagy kötelessége válaszolni egy hsz-ra, pl azért mert más a téma vaaaaagy senkit sem érdekel amit ìrtál
4. nem is értem miért engem ekézel amikor én meg dìcsértem a telcsidet és téged is.!!!!
Most komolyan .....relaxálj kicsit és próbálj meg beilleszkedni a csapatba és akkor nem kell hiszti meg sértődöttség, lehet beszélgetni is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #90149 üzenetére
Nem tudom minek eröltetik ezt az üveg hátlap baromságot.... minden esetre nem tűnik rossznak kiváncsi leszek az árára.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #90100 üzenetére
Sok múlik az optimalizáltságon...
-
WOT-H-A-C
veterán
Jó ' jaz ha nincs más.... Sajnos rákényszerültem hogy eladjam a vibe z-t 5hete. Ez idő alatt egy galaxy ace-t használtam. Abba nem megyek bele mekkora ér vágás volt dehát ember tervez..... A lényeg hogy roottal kezdtem és gyakorlatilag szinte minden gyári appot letöröltem a francba.Ezután kapott egy opera minit egy qq messengert és snitt.Ezzel kb 70-100mb szabad ramot tudtam tartani és még képességeihez képest pörgős is volt a kicsike..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #90087 üzenetére
" hát... ha már hasonlít, (és csak méreteiben tér el kissé...) akkor már lopott formaterv, amit be kéne zúzni.. de ha ezt nem zúzzák be, akkor tulajdonképpen miket zúznak be ?"
A blogomban van egy leìrás a klónokról és a szellemi tulajdon megsértéséről.Ez a doogeee nem tartozik bele!! Ha érdekel a téma olvasd el.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #90085 üzenetére
" Elvileg OnePlus One kopi, ezt a vámon mennyire ismernék fel ? Nem olyan ismert készülék a OnePlus idehaza... Főleg a vámon"
Mi az összefüggés?? Nem 1:1 klon!! Akkor mi a gond?? o.O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest