-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C #90990 üzenetére
Például? Ha én nem, akkor valaki más kipróbálta volna azokat a telefonokat, amelyeket szűkebb körben az ár/teljesítményük alapján nem feltétlen vállalnánk be mindennapos használatra. Lásd, ha a Hongmi megkapta volna a Lenovo P780 aksiját, akkor xarnék az új telefonokra, mert úgy tökéletes lenne a számomra. De persze ilyen telefon sohasem lesz... (ami mindenben az adott egyén igényeit maradéktalanul kielégíti).
Amúgy az ilyen élcelődős megjegyzéseket nagyon szeretem, mert többnyire olyanok teszik, akik nem minimálbér felett kicsivel keresnek, hanem jóval felette. Én köszönöm az Istennek és a jó szerencsémnek (tudtak iskolázni a szüleim/én magamat), hogy van munkám, korrekt fizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux haladóknak
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest