Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Például? Ha én nem, akkor valaki más kipróbálta volna azokat a telefonokat, amelyeket szűkebb körben az ár/teljesítményük alapján nem feltétlen vállalnánk be mindennapos használatra. Lásd, ha a Hongmi megkapta volna a Lenovo P780 aksiját, akkor xarnék az új telefonokra, mert úgy tökéletes lenne a számomra. De persze ilyen telefon sohasem lesz... (ami mindenben az adott egyén igényeit maradéktalanul kielégíti).

Amúgy az ilyen élcelődős megjegyzéseket nagyon szeretem, mert többnyire olyanok teszik, akik nem minimálbér felett kicsivel keresnek, hanem jóval felette. Én köszönöm az Istennek és a jó szerencsémnek (tudtak iskolázni a szüleim/én magamat), hogy van munkám, korrekt fizetéssel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest