- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Ma is rákérdeztem a G3-ra és azt a választ kaptam hogy ma adják fel!
Tegnap azt mondták hogy "holnap",ma azt mondták hogy "ma".Kétszer már csak nem hazudja ugyanazt nem?
Ha azt mondta volna ma hogy holnap vagy a héten,akkor lennének kétségeim,de igy talán hihető a dolog.Mondjuk én még ebben az oldalban nem csalódtam.minideal.net -
Sanyesz.
őstag
-
hevizms
addikt
minideal.net
-
hevizms
addikt
Eddig én az iosen.com-ról rendeltem,de mióta nincs paypal-juk ezért az ő ajánlásukra azóta minideal.net-ről rendelek.
Bennük még nem csalódtam és akiknek én ajánlottam,még eddig ők is dicsérték.
A legtöbb nap amig a rendeléstől a kézbevételig megérkezett cucc 15 nap volt!!!
Megnézhető mindkét oldal.A G3-nál ott van piros betűkkel(mégcsak nem is apró feketével)hogy nincs raktáron.
Ja és mellesleg nem kell őket figyelmeztetni hogy mit irjanak okosba a csomagra.Tudják maguktól is.
Jövő héten rendelem tőlük a THL W3+ -ot.
G3-at vennék szivem szerint,de pont ezért nem veszek mert bizonytalan szinte minden körülötte. -
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Csimbók #5191 üzenetére
Szerintem vannak olyan jelek amik eleve kizárnak nálam webshopokat.
Ez az árak pld.Ha a többihez képest nagyon olcsók,akkor az eleve kerülendő.Aztán én kerülöm azokat az oldalakat ahol nincs paypal.Nagyon sokat nyom latba az online chatelés milyensége.
Ha elérhetők sokszor,az már egy jó pont.Ezek után az én rendeléseim,ha ez segit.
2 telefon az iosen.com-ról free postával,mindkettő 12 napon belül a kezemben volt,végig nyomkövetéssel.
2 telefon a minideal.net oldalról szintén free postával nyomkövetéssel.Az egyik 14 nap volt,a másik 15.
1 tablet a spemall.com-ról DHL-el.Sajnos itt a DHL engem nagyon beszopatott a vámolással,így egyrészt plusz pénzembe és sok napba telt mire megkaptam.Részemről soha többet DHL,de ez nem jelenti azt hogy mindenki igy jár,sőt sokan nagyon is elégedettek velük.Pandawill pontosan olyan ahogy Rawulf leirta.
Azt nem lehet rájuk mondani hogy leszednének pénzzel,de az idődből adott esetben sokat elrabolhatnak,főleg a beetetős új dolgaikkal.
Anno engem is beszopattak az Ainol Aurora tablettel.
Hosszú hetekig hitegettek mindenkit hogy na mindjárt kapunk a gyártótól,ezt én meguntam és visszakértem a pénzem,amit vissza is kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest