-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #92853 üzenetére
Én is ìgy gondolom! Nekem sem férne bele, tutibszét vágna az ideg ha ilyen bugokkal kéne együtt élnem...Elvégre az emberek többsége azért vesz drágább telefont, hogy ne kelljen ilyen komprumisszumokat kötnie, legalábbis szerintem. Érdekes ez az rendszer kérdés is ..... vegyük pl a 1+1-et. Ugye hivatalos CM és képtelenek összehozni egy "hibátlan" verziót. Persze a korrektség kedvéért megjegyzem vannak elégedett tulajok is bőven a sok elégedetlenkedő mellett.Ott is hatalmas gondok vannak pl lemerült aksi miatt bootlop, kamera probléma, bizonyos verizóknál lefelezett üzemidő, sárguló kijelző stb.... pedig elvileg prémium cucc, talán később...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #92824 üzenetére
Csak kiváncsiságból kérdezem , nem kötözködök!! Szerinted egy 100K+ os telefonnál ami "high brand" elfogadható , hogy ìgy viselkedjen?? Mert teszem azt 1szer 2szer megcsinálja elfogadja az ember mert előfordul.... de hogy természetes legyen az nonszensz kicsit. Szerintem. De én valóban nem ismerem a G3 at és kb90% , hogy nem is fogom.
-
WOT-H-A-C
veterán
A video valóban meggyőző. A gond igazából azzal van amit a kolega emlìt a linken.
Vagyis kb 0 támogatás.Kitudja van e gyári suport, ithon nincs közösség, ha gond van akkor nyakig van benne az ember, alkatrészek vannak?? Gyári gari milyen??
Tehát túl sok a kérdés, és kevés a válasz. Pont ezért használunk/ajállunk bevált, kipróbált tìpusokat mert kissebb a bukta esélye és van kire támaszkodni.
Viszont mindìg örülünk 1-1 kísérletező kedvű kolegának aki bevállal ilyeneket úttörőként!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #92540 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kristof123 #92400 üzenetére
THL TH6s
THL 4000
Jiajy g2f
Opendott -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
balazs1011 #92382 üzenetére
Én még nem találtam, de jó lenne...
Nem biztos , hogy nálad is megy de a Vibe Z-n működik...
Üsd be a tárcsázóba... : ####1111#
Ha megy akkor bejön az mérnöki menü.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mittu88 #92342 üzenetére
Nem a MTK a lényeg értsed meg... erre utalt a kolega. Attól függ milyen minőségű alkatrészeket használ a gyár az adott készülékhez....
Vanak kitűnő gps-es képességekkel rendelkező MTk-s telefonok... Amiről tudom, hogy jó a Coolpad F1, THL 4400, MTK Hongmi, Coolpad 7320, stb....
Kicsit olvass utána a dolognak akár itt a tpikban is....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #92294 üzenetére
Láttam hétvégen egy ilyen esetet...20on éves srác volt valami sony-nak látszó tárgyal a 36 C os jakkuziban böngészni és játszani!!!
Persze a lényeg az volt , hogy ki figyeli...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Leefty #92262 üzenetére
A jiayu g5 és a lenovo amit linkeltél 2pálcás hamisìtványok!! Ezekből az eredetit keresd de ezek ára jóval magasabb!!
A T6s a maga kategóriájában nem rossz választás!
Ne vedd sértésnek de látszik , hogy sem a kìnai telókkal se az alieexpressel nem vagy képbe, inkább rendes webshopból rendelj.
minideal, tinydeal,ibuygou,toc2, stb...
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem meg ez : http://www.gresso.com/catalog/azimuth-collection/gresso-azimuth-a1_691/#tab=feautures
al legjobb telefon!!
dual sim , titanium , meg manual assembly, meg final machining!!!!
Szinte in'gyéé van!!!
Elnézést a linkért de ez atetves opera mini nem akar nekem linket beilleszeteni!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csabeszpiere #92198 üzenetére
"Minden Android telefonon létezik ún. usb debug, magyarul usb hibakeresés. Ezt mindenképpen be kell kapcsoni, mert ez kelleni fog szinte minden művelethez, amit a számítógép segítségével a telefonon végzünk (ún. adb-n keresztül, Androd Debug Bridge)
Nagyon hasznos program az MTKDroid Root and Tools, amit röviden MTKDroidTools vagy még rövidebben MTKDT-nek szoktunk nevezni.
Ha letöltöd, elindítot, és az adb driver megfelelően telepítésre került, akkor a telefont usb kábellel ccsatlakoztatva a telefonhoz néhány másodperc múlva kiírja az információkat, amit adb-n keresztül le tudott kérni a telefonról.
Ekkor meg fogod látni, hogy milyen MTK platform van a telefonodban. Azt is ki fogja írni, hogyha „hazudik” a telefon a belsejében rejlő hardverrről (pl. MT6572, MT6589 is fake! - tehát valótlan az MT6589, a valós platformunk MT6572).
Arra is figyelmeztet, ha UBIFS (ami mellesleg magyar fejlesztés!) van a rendszerpartíción.
Mindig nézd meg, hogy milyen üzeneteket közöl az MTKDT, mert igen hasznos és nagyon jól megírt program!
Ha nem MTK, akkor a továbbiakban ezt a programot ne használd!Amennyiben MTK platform dohog a telefon belsejében, akkor a mentés lehetősége adott."
Mint már említettem nagy hasznodra lenne a fentebb linkelt topik!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
csabeszpiere #92180 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Blogomat vagy ezen topikot és összefoglalóját
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szabo.csabi #91904 üzenetére
Kicsit túloz a kolega felettem de abban igazavan , hogy a duálaktív telefonok jóval magasabb árkategória mint a 20-30K!! A THL nek van modellje ami kb 180$+áfa. Aztán ettől felfele cirka 280$+áfa... Ettől eltérően csak szélsőséges esetek vannak.
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem beszéljünk inkább a dual simes klónokról vagy a "hüvelygombáról"!!
Laza... : Te még nem vagy vén ember ... , mennyi lehetesz 60-70 éves...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #91813 üzenetére
Teljesen korrekt... Bár a nevedet nem kellett volna elrejteni, tudjuk hogy gipsztigrisnek
hívnak!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #91810 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
KamuMazsola #91764 üzenetére
Ez t6s ugye?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #91535 üzenetére
Igen , kicsi a keret de ettől függetlenül nem melós telefon sajnos....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #91533 üzenetére
k910
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #91531 üzenetére
+1
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #91513 üzenetére
Szerintem kár matekozni, tisztelettel itt annyról volt szó hogy bele akartál rúgni a kolegába egyet csak nem úgy jött össze a dolog ahogy akartad, de mivel a másik kolega már kiszállt szerintem lapozzunk!
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest