- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #90077 üzenetére
Boldogok a lelki szegények...
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #89754 üzenetére
Értem, akkor hülyeséget mondtam a 90%-kal, mert tudtál írni 1 típust egy nem alap akksival, a 3000-es kérhető hozzá (ebben mondjuk nem vagyok biztos, de tudom, hogy volt olyan Jiayu, aminél így működött, hogy vastagabb hátlap, nagyobb akksi), amiket választani akart, azokban meg 2000 körüli van. Még mindig nem értelek.
De bírom még egyszer az eredeti hozzászólásomat:
"4-5 óra mobilnet 2 töltést igényel a telók 90%-ánál."
Tehát még mindig az van, hogy legyen mondjuk 15, ami tudja, tehát szerinted nincs másik 150, ami viszont nem tudja.
Már értem amúgy, hogy miért nem lehet Téged meggyőzni.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #89751 üzenetére
Ezeken kívül nincs másik 20 db telefon, ami viszont csak 2-3 órát tud?
A körül szó meg ugye ideális eset, Neked éppen az volt a legjobb, amit wifivel, 1 simmel, sötétben tudtál elérni mondjuk. Két simmel, szar térerővel, folyamatos mobilnettel máris kevesebb lesz.
Ergo a kettőből már csak az egyik üti meg így is csak az elvárt szintet, ha figyelembe veszed a körülményeket, akkor mondjuk már egyik sem.
-
RVR400
veterán
válasz
Drizzt01 #89705 üzenetére
Mondjuk, ahogy nézem 30 napos pénzvisszafizetésük van, akkor nem kell kapkodnod, de mindenképpen nyiss majd dispute-t, még akkor is ha teljesen jófejek, a kínai ördög sem alszik sosem, sőt talán még éberebb is.
Esetleg egy kört lehet futni egy szotverfrissítéssel, ha egyáltalán tudnak adni hozzá. PErsze vaktában ne állj neki frissíteni, inkább maradjon a visszaküldés, és kész. De még mindig kevesebbet buksz így, mint ha teljesen kukázod a telót. Vagy egész egyszerűen kérsz egy cserét, bár gyanús, hogy ez nem az a teló, amit ezután érdemes lenne reckírozni.(#89706) rokafiu77: Nem mindenki akarja egykézzel használni a telót, sőt a fiatalok nagyon is húznak a minél nagyobb méret felé. Egyedül a túl divatolósaknak van problémája, ha nem fér be a kabát/nadrág zsebébe, így inkább a divatmániájuk miatt kötnek kompromisszumot, vagyos nem is kompromisszum, mivel a divajuknak mindent alárendelnek.
Mellékesen LG-ért én már 5e Ft-ot is sajnálnék kifizetni...
-
RVR400
veterán
válasz
Drizzt01 #89703 üzenetére
Mivel még 1 hetes sincs, így paypalon tudsz vitát nyitni, és jogosan visszakéred a vételárat. A visszapostát bukod, de még mindig ez aa legjobb megoldás.
(#89702) Dominó85: Pont emiatt kérdeztem, mert állítólag arra volt olyan rom, amivel működött, de amúgy tisztán GPU hibának tűnik.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #89487 üzenetére
De a Jiayu F1 persze továbbra is istenített, mert az aztán sokkal kisebb...
De sehol semmi részrehajlás nincs.
-
RVR400
veterán
válasz
feherszini89 #89416 üzenetére
Tehát megkerülik a vámot, és még így is bőven ÁFA-s ár fölött van, ergo 33-ra jön ki egy T6S, a garanciáról ne beszéljünk, mert ugye azt nem ők intézik (de persze folyamatban van a magyar szerviz kiépítése - no comment). Az egész elég érdekes, főleg a kapcsolat rész, meg a pandawilles átemelt képek néhol.
-
RVR400
veterán
válasz
Mottie #89193 üzenetére
Ha nem mindig mindenki árbajnokról beszélne, akkor egyértelműnek venném, hogy arra gondolt. Viszont azt nem értem, hogy miért kerül mindig képbe az F1. Biztosan jó teló, csak azonos áron hasonlítsunk, meg királyozzunk, így ezért nem értem. Ha a G2F-fel hasonlítjuk össze a P6I-t, akkor is csak egyetlen dologban jobb a G2F, ami szintén csak az akksi, esetleg még a márkanév. Szóval igazából nem is értem, hogy akinél volt 1 db teló, az miért mondja meg a tutit...
-
RVR400
veterán
válasz
AlyrArkhon #89189 üzenetére
Egy elnézést kérek éppen elég lett volna a kezdődő alkoholizmusod ecsetelése helyett.
Lead 3 csak a Te kedvedért.
1 GB RAM - Hol van?
120 USD - Sose volt 80 fölöttA többi részébe már inkább bele sem megyek, mert még csak a specifikációknak sem tudtál utánakeresni, nem még hogy tapasztalatod lenne a telóval...
Innentől kezdve koronázhatsz 80 dollár alatt. De igaz, az Jiayu, és Cappa72-nél már volt. Vajon ezek miatt kerül kb ugyanannyiba a két teló? W450 is volt nála, akkor az is jó?
-
RVR400
veterán
válasz
AlyrArkhon #89180 üzenetére
Előbb nézz utána, hogy miről beszélsz, aztán javaslom újragenerálni a hozzászólásodat.
Leírom még egyszer: NÁLAM már volt mindkettő, Te pedig félrebeszélsz. Szeretem az ilyet... -
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #89177 üzenetére
Igen, teljesen jó. Volt nálam F1 is, annak a hardveréhez képest elég pörgős a rendszere, ennyi előnye van a többi kétmagoshoz képest, az igaz. De csak 4" és nem IPS, így a 70 USD körüli árcímkével a 4.5"-os IPS-es Lead3-mal kerül egy kategóriába, így tényleg csak annyi írható fel neki előnyként, hogy az akksija odaver a L3-nak. Abba már bele sem megyek, hogy az egyiken 4.2 fut, a másikon meg 4.4, van akinek ez is számít, én igazából ilyen tekintetben úgy vagyok, hogy sok különbség nincs a kettő között.
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #89169 üzenetére
Persze igaz, hogy nem dual aktív, meg nincs benne 18 MP-es kamera, ami éjszaka is tűéles képet csinál, meg az akksiját is tölteni kell midnen nap, nem bír 30 óra kijelzőidőt, nem utlragigamegahádé felbontású, nem fér rá alapból 15 fullHD film, meg nincs benne 4 giga ram, mert az biztos jó, ha egyszerre 150 weboldalt akarok nézni a böngészőben, de az árát bőven megéri.
-
RVR400
veterán
válasz
Graphics #88930 üzenetére
Legutóbbi 2 DHL-em 11 napot futott, most van még egy folyamatban, az 7 napnál jár, és holnap kapom meg, az előtte levők is 7-8 napot futottak, ennél kevesebb még sosem volt. Ha még beleszámolod, hogy a kicsi kínaiak nem adják fel 1 percen belül, akkor Tom Cruise lehet a főszereplő, mert ez a Mission Impoossible következő epizódja lesz.
Esetleg EU-s shopból van még esély a 10 napra. -
RVR400
veterán
válasz
include777 #88289 üzenetére
Az ante már nem igazán a normális webshopok közé tartozik, másrészt ott pont drárább a Lead2, mint a Lead1...
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #88279 üzenetére
Teszt is van róla. MEg a youtube-on is videó. Nem értem, hogy miért nincs még a normális webshopokban.
(#88282) lacik25: USB debug kelle hozzá?
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #88268 üzenetére
Dual aktív legyen, ultramegagigahádé felbontással és 150 dollárért. Mi az, hogy ÁFA jön rá? Mé' kell fizetni, mikor nem itt veszem, a kutyafáját. Meg van vám is, vagy csak ÁFA, jahogy teló, akkor csak vám van, vagy csak ÁFA? De mi az, hogy a posta még 1500-at elkér, mikor lassúak is? Akkor inkább nem DHL, mer' az meg drága. Meg mé' nem indult még el a csomag, mikor már legalább 1 órája megrendeltem?
Van még pár, de úgy nagy hirtelen ennyi...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #88111 üzenetére
Ha nem a felét olvasnád el annak, amit a többiek írnak, akkor talán lenen is értelem a hozzászólásodnak.
1. Itthon (így kezdte)
2. 24e Ft az olcsóbbik teló
3. A Jiayu G2F a mobilambnál 37e Ft.
4. 30-nál többet nem ad ki rá.Segítsek még, vagy Magadtól is fog sikerülni? Te kis egyenlőtlen, elnyomott, szegény pára...
Ui: persze az 1S a 2000-es akksi mellet Snapi400-zal, és HD felbontású 4.7-es kijelzővel legalább 1 hétig bírja...
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #88084 üzenetére
Itthon akarja beszerezni, nyilván egyszerűbb a gari intézés, és az édesanyja valószínűleg nem fog vele Kínába repülgetni. Másrészt az első teló 24, ehhez képest itthonról a G2F 37, az bizony 50%. Miért kell ezt minden alkalommal elmagyarázni?
Nem a G2F ellen érvelek, de ha akarok venni telót 30-ért, akkor nem 35-ért kell, és nem 40-ért, mert akkor már 42-ért még jobb van, de 45-ért még attól is jobb, de 50-ig azért érdemes felmenni, mert....
Szóval nem nekem kell elgondolkoznom. -
RVR400
veterán
válasz
pezo00 #88055 üzenetére
Hülye kérdés, de ha telefonszerelő, akkor talán meg kellene tudnia oldani? Amúgy bazi egyszerű, mert a kapcsoló csatlakozását kell rövidre zárni egy csavarhúzóval. Ha úgy oké, akkor a forrasztásra ráigazítani, és újra próbálni gombbal. Vagy a gombon megnézni, hogy nem-e ez a hülye fémlemezes megoldás van, és pont hiányzik a fémlemez.
-
RVR400
veterán
válasz
#71562240 #88052 üzenetére
Ez lesz az. De szerintem az svgyula által linkelt teló is ugyanez lehet. Ennyiből márkásat is lehetett volna venni...
(#88053) Somatom: Akkor MTK Droid Tools 2.5.3 a gépre, telón USB hibakeresés bekapcs, drivert innen letöltöd. Amikor fent van az ADB driver, akkor a DT kiírja a valós hardvert.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #87998 üzenetére
Mihez képest?
-
RVR400
veterán
Jut eszembe. Alin kívül nem tud valaki Elephone P7 Minihez érintő beszerzési helyet? Kicsit sokallom a 31 USD-t.
(#87956) Laza...: Ha megy se jó.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
overland #87798 üzenetére
Én megértem, hogy besokallt, és chigonék is elég érdekesen működnek. LEutóbb még simán elküldtek 4 telefont egyben, egy szállítási költséggel, most meg alkudozni kellett velük, hogy ugyan már ne jöjjek ki annyira, mintha simán rendelnék bárhonnan, és kifizetném az ÁFA-t rá itthon. Nyilván itt 4 különböző készülékről van szó, mert ha egyformára ad le az ember rendelést, akkor ugye nem számol csak 1 postaköltséget továbbra is.
-
RVR400
veterán
válasz
gyulaszu #87772 üzenetére
4 collban nem is fogsz találni erősebbet szerintem.
(#87777) Dominó85: Az MTK6572-ben nem két Mali400 van, semmivel sem jobb 3D-ben mint az 531-es, csak a proci valamivel erősebb és takarékosabb. RR3 pl simábban megy MTK6577-en. Szóval kb semmi különbség nincs a két SOC között.
-
RVR400
veterán
A 10 perc megspórolt gúglizás helyett lett fél óra felesleges kommentelés...
-
RVR400
veterán
Az S2-nél jobban bírja a T6S, de nem megy el 1 napot AKTÍV HASZNÁLATTAL (igazából van valaki, aki ezt tudja mit jelent valójában? ), ahogy a telók 99,9999%-a sem, talán a THL 4400-asa meg 5000-ese tud ilyet, meg néhány bazinagy akksis teló.
A kijelző nem sima TFT, hanem JDL (tehát IPS kijelzős), a rendszer ezerszer gyorsabbb, mint az S2-n, a kijelző lesz valamivel csúnyább, mivel nem agyonszaturált AMOLED, és a képpontsűrűség is kisebb. A kamerája valamivel rosszabb az S2 kamerájánál, a vakuja meg semmi extra. A Jiayu F1 csak az akksiban és pixelsűrűségben jobb, az összes többi tulajdonságában jócskán elmarad a T6S-től. -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
Cyborg #87445 üzenetére
"Ezzel még a feleségem is vitatkozna, csak telefonál, FB, és böngésző, azt sem tudja merre van a play áruház, és mégis fagyogat az összes eddigi androidja. Ha már egy nőnél is belassul, fagy a rendszer, ott vmi nem oké, tényleg annál kevesebbre már nem lehet használni egy okostelefont."
Barátnőm telepakolja a telóját mindenféle hülye játékkal, már engem zavar, hogy egy csomó cucc van rajta, meg mindig küldi a hülye értesítőket (állandóan rezeg), kb 1 év után sem csinál gyári visszaálíltást, és ez egy gagyi S9920, tesómnál ugyanez a helyzet, bár ő nem nyomkodja agyon. Nekem az LG-men kívül egyik droidos telómmal sem volt ilyen vagy hasonló gondom (a többi kínai - most a 7320-at nyúzom hónapok óta és semmi gondja nincs), szóval a "feleségem is" kifejezés elég erős, pláne ha mondjuk nálad jól működnek a telók. A Defy felett meg eljárt az idő, ahogy egy i3 is már döglassú volt 1.5 évvel ezelőtt, és egy i4 mostanság friss IOS-szel.
Természetesen mindenre van példa és ellenpélda is, de a fenti leírásod alapján az vehető le, hogy az android használhatatlan az alap dolgokra is, persze ha mondjuk ez a telefon egy 5 éves HTC vagy Sony, akkor értem a probléma gyökerét.
-
RVR400
veterán
válasz
Cyborg #87439 üzenetére
Ha a droidot csak ugyanarra használod, és nem teszel fel semmi több alkalmazást, mint az almásra, akkor ott sem kell 3 havonta, de még évente sem a gyári visszaállítás. A gyorsaság meg érdekes kérdés, mert pl a régebbi telókon az újabb rendszereik már szarul mennek, míg droidnál ez fordítva van.
-
RVR400
veterán
válasz
Bembee12 #87347 üzenetére
20 nap sima postával úgy, hogy közben lesz egy 1hetes nemzeti ünnep kint... Szerintem még ajándék mozijegyet is fognak adni hozzá Neked, és még a magyar vámosoknak is írnak most egy levelet, hogy legyenek olyan kedvesek, és ha véletlenül késne is a csomag, akkor vegyék elő az időgépet, hogy Te megkaphasd, és még az ÁFA-t is engedjék el Neked, mikor amúgy még a rendelést sem adtad le.
-
RVR400
veterán
válasz
Alex1970 #87018 üzenetére
110 USD egy MTK6572-es telóért igencsak drága...
Ahogy nézem, még a 60 napon belül vagy, így ha nem jeleztél vissza pozitívat, akkor nyiss egy dispute-t, küldd vissza a telót, a buktát meg tudd be tanulópénznek.
Most nézem, hogy már visszajeleztél. Nem tudsz rá semmilyen rom-ot tenni, ne is próbálkozz, csak még rosszabb lesz a helyzet, hacsak nem találsz egy másik hamisról mentettet, ami jó eséllyel ugyanaz a szoft lesz, mint ami most van, tehát azzal sem vagy előrébb. Így elég drága tanulópénz lett, hacsak nem tudod eladni valakinek féláron.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #86971 üzenetére
Vadnyugat. Egy gengszter betér egy kocsmába, leül a pulthoz, előkapja a fegyverét, a plafonra lő, majd felkiált:
- Ha Joe iszik, mindenki iszik!Mindenki örül az ingyen piának, emberünk csak lehajtja, majd újra felkiált:
- Ha Joe iszik, mindenki iszik!Mindenki dicséri a nagylelkűségét, nagyon jó hangulat alakul ki a kocsmában, egyszer csak Joe feláll, az asztalra csapja a poharat és így kiált:
- Ha Joe fizet, mindenki fizet...!(#86973) SárkánySzív: Te is kinézted a more original Honort....
-
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86881 üzenetére
1. lépés: tegyél fel egy Mobileuncle Tools-t.
2. lépés: kapcsold be az Engineer mode/Log and debugging/User2Root opciónál a rootot
3. lépés: indíts egy VROOT-ot majd a zöld ROOT gombot nyomd meg
4. lépés: örüJJé -
RVR400
veterán
válasz
include777 #86879 üzenetére
Mázlista!
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86877 üzenetére
Verziószám?
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86841 üzenetére
Nos:
Ha a 11.2.1 vagy 11.2.3 van a telódon, akkor nem fog működni az új szoft, meg a 0.4.6-os sem, ugyanaz lesz a gond, hogy nincs gombvilágítás meg a vaku LED sem működik.
De itt van a Lead1 0.5.5.1 szoftja feltöltve.
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86841 üzenetére
56%, most már megvárom. Ha nem sürgős, akkor holnap este fel tudom tölteni valahová.
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86839 üzenetére
Onnan töltöttem le a 08.15-i verziót is, mert máshol vagy lassú volt, vagy hibás. 16%-nál járok...
-
RVR400
veterán
válasz
include777 #86801 üzenetére
Nekem az eredeti Flashtool-os verzió kellene, ha megoldható. Vagy letöltöm reggelre otthon.
A rootolása nem lesz olyan egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest