- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
nem tudom mennyire off: Jiayu G4S-t aki akart, már mindenki rendelt? ~Nyolc ember még beszállhatna a 210$-os mókába, aprón CoolBoy323-t kéne megrohamozni
előre is köszi
-
-
DJGABI
addikt
válasz
aytukabozs #72854 üzenetére
már most le van halva az oldal
-
DJGABI
addikt
válasz
margithid #72067 üzenetére
azzal az 1giga rammal miért kellett elrontani?
nehogy azt hidd a snapdragon jelent bármit is, sőt. lehet hogy épp lehetséges rá custom romot csiholni, csak ez+az nem fog menni, mert éppen nem adnak ki hozzá forrást (adreno + videógyorsítás, most ami a blade-s időkből eszembe jut). aztán mondjuk MI-2(S)hez készülgetnek romok
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #70083 üzenetére
azigen
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #70079 üzenetére
jöhetnének már a nyócmagos cuccaik. 4.3 vagy egye fene 4.5" méretben, hátha már megtanultak vékony keretes telót gyártani #nope
(#70081) CoolBoy323: ha így folytatják dzsiájdzsó lesz. hogy G4S vagy G5S azt még nem tudom. csak zuhanjon szépen az áruk.
-
DJGABI
addikt
ezt csak úgy itthagyom:
zte v889s, ezért nem veszünk 2014-ben 512 ramos készüléket. jó, egyébként lehet csak engem zavar, tesó nem értette miért akartam földhöz vágni a telefont fél perc nyomkodás (ennek 90%-a várakozás volt) után. újraindítás után egyébként nagyjából okés, úgy van ~60-90mb szabad ram. és nem, nem HC júzer, van kb 2 oldal alkalmazása (gyáriakkal együtt)..
-
DJGABI
addikt
3000mAh-s Jiayu G4C 154$ ma itt [link]
hmm leirásban mondjuk még csak az van hogy coming soon...
-
DJGABI
addikt
válasz
Bagira01 #64927 üzenetére
akkor így részemről is passzolom, ezeket a mostani A820-am is tudja
gps, kamera nagyjából okés, de a kijelző max fényereje szintén gyengus, akksi: a 2000mAh is kevés sokszor, nem hogy az 1750 lenne...
a vaku meg a gyro (+ mert kisebb valamivel a mérete mint a levonónak) miatt érdekelt volna csak
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
n.andras74 #63694 üzenetére
Mondjuk azt hogy mi miatt érdemes lecserélni engem is elgondolkoztat (szintén a820), a HD kijelző annyira nem izgat (a mostani is bőven jó, oké, 720p elég lenne, fHD minek ekkora méretben?) kisebb ház lenne jobb (nem érem át egyszerűen néha), ram kb mindig elég, de maga a soc is, oké mostani rommal a RR3 néha beröccen, big deal.. Inkább valami nagy akkus cucc lenne jó, a 8 mag .. minek? 6 is elég lesz
-
DJGABI
addikt
válasz
kisgyerek85 #63057 üzenetére
S9920? [link] Mondjuk részemről csak az ellenségemnek ajánlanám, finoman szólva nem voltam megelégedve vele...
i8190/i9300 [link][Lenovo A376] nincs front cam, nem mtk, de legalább van neve
-
DJGABI
addikt
Kínai mobilt venni? Már egyáltalán nem ciki [link]
Nem lesz ez így jó gyerekek, várom már milyen plusz sarcot találnak ki a 27%on felül..
-
DJGABI
addikt
Totalcar _telefonteszt_ megvolt? [link]
annyira nem örülök neki, ahogy olvasom a cuccok nagy részét már így is megfogják vámon, ezek meg még index címlapon reklámozzák a külföldi rendelést. Hogy fogom így lecserélni az A820-am?
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #58704 üzenetére
eleinte én is ódzkodtam az onscreen gomboktól, de próbáld ki gravity boxban, nem olyan rossz cucc.
ha jó áron lehetne szerezni akkor egy 16GB-sal a tárhellyel se lenne nagy gond (most is ekkora sd kártyát nyúzok)amúgy ezeknél a beépített kártyás kütyüknél nincs partícionálós dolog, egy helyre kerülnek az appok, zenék, etc, minden? [link]
-
-
DJGABI
addikt
v889s: akksi százalékot össze-vissza jelez, kijelző baromi pixeles (nem is értem, atab5-nél nem volt ilyen problémám, ennél egyből feltűnt) + hamar fakul/invertálódik, kamera fixfókusz. pozitívum: 4.1, hardverhez képest pörgős rendszer, custom romok is vannak hozzá dögivel.
-
DJGABI
addikt
mondom _kamu_ xbox kar. szerk: na erről makogok [link] visszafelé kompatibilisnek kéne lennie elvileg. de amúgy droid verzió se mindegy, 4.2-től felfele asszem vmit elcsesztek, még a sixaxis app se megy. ha itthon ki tudsz próbálni előtte egy kart, mindenképpen tedd meg, netről lutri. pedig én is szeretnék egyet már jó ideje, de még mindig nem léptem meg.
-
DJGABI
addikt
válasz
janakbacsi #48037 üzenetére
Hmm kb második találat volt [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
janakbacsi #48036 üzenetére
Egy próbát megér, én a szokásos binary-félével csináltam.
Cwm jó kérdés, de szerintem nem lesz rá, tekintve h custom rom is zéró hozzá.
-
DJGABI
addikt
válasz
anonym1s #47966 üzenetére
jaja, végső mentsvárként gondoltam megpróbálom, de semmi. egyedül boromirt dobta fel, arra meg valami hibát adott, meg h próbáljam másik metódussal. nem tudom milyen védelem lehet ebben a zte-ben, de elég nehezen adta meg magát
BTW oroszoknál van egy kis közössége, custom romok (nem csak az a 3-4 mint needromon, ja meg persze az ofisül lewa). szóval van választék. bár még egy hiba előjött: akku százalékot érdekesen jelzi, 100-ról hirtelen leugrik ilyen 70 környékére, ott meg egyszerűen megáll, onnantól kb reálisan jelzi.. ahogy olvastam szériahiba. kis pénz, kis foci.
-
DJGABI
addikt
Ezt a mérhetetlen sz*pást... bő két óra alatt sikerült csak rootolnom a V889S-t. Nem is tom miért, nem akarta megenni a szokásos MT65XX drivert.. asszem összeakadt a Lenovós driverrel. A vicc az h bő két hete az S9920-al semmi gáz nem volt. Ezzel meg már mindent próbáltam (másik gépen is), de mondom csak nem akar összejönni a root. Nem is tudom már hogy sikerült megoldni, tiszta ideg voltam
Amúgy egész jó telefon, frankón össze van rakva (hátlapot mission impossible levenni csak körömmel, segédeszköz mindenképp kell), fényévekkel gyorsabb mint az S9920, egyedül kamerában visszalépés. + wifit mintha gyengébben fogná. De innentől soha többet noname, inkább "márkás" cucc, megéri azt a pár(tíz) dollárt.
-
DJGABI
addikt
válasz
Tristis #47824 üzenetére
múlt héten akcióba 26 volt :'( pont lemaradtam róla, annyiért én is azt választottam vna kínai helyett (tesónak). 30ért azért elgondolkozik az ember, 4 magos bőven van már kinn ennyiért, persze nagyobb (kijelző)méretben.
(#47788) kosturica hmm van akkor az 1000+ is, pont ma futtattam le belakott rendszeren dobott ~13.000 pontot A820-on. de mondom ez csak bencsmárk, játékokban fullhódé miatt gondolom minimális a különbség
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
ModliH #47003 üzenetére
kb mint a vatera, sok értékeléses eladót keress. egyébként van saját védelmi rendszerük, addig nem kap az eladó pénzt, amíg vissza nem jelzel hogy kezedben a termék... kb 5 dolgot vettem már, kisebb-nagyobb értékben, minden megjött (kopp-kopp), még a 70 értékeléses eladótól is a telefon. de ez már kb másik topic témája [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
Dexter-2000 #46991 üzenetére
ha naponta beírod akkor előbb válaszol valaki?
ha neked 2-3szoros felárat megér az itthoni (?) gari meg a név, akkor vedd. tapasztalat itt nem lesz róla szerintem. rivjú [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
ccs2929 #46138 üzenetére
Nna, particionálás is megvan.
Töltő okés, csak a kábel kuka. Érintő érdekesen érzékel, hangerő gombok már most lötyögnek. azért érezni hogy spóroltak ahol tudtak... ez még amolyan pár évvel ezelőtti régi, igénytelen, lopós/másolós korszakos teló. Ha ezt tudom hozzáteszem azt a picit, aztán Jiayu G2 inkább... Vagy hát mondtam tesónak h vaku kb semmit nem ér, ZTE V889/Lenovo A390. Majd ha panaszkodik akkor cserélve lesz, minden esetre én nem igazán tudom ajánlani ezt a telefont. S9920
-
DJGABI
addikt
na jó, mégsem 100%-ban akkora mint az S3 mini [link] ez az utólag rendelt, valóban samura való tok... amit a telefonnal küldtek az persze okés, de KÉK
szóval akinek esetleg van fekete/fehér/rózsaszín S9920-ra való és cserélne/eladna PÜ pls.
-
DJGABI
addikt
válasz
gipsztigris #46107 üzenetére
Igen, kinézetben egy az egyben ugyanaz. Még a samu logo is rajta van
Ma jött meg az aliexpresses S9920. Szilikon tok, európai töltő (ami pár perc után hol tölt, hol nem.. kuka), füles - egész korrekt pakkot raktak össze ~18k-ért. Sebességben lehet az én emlékeim fakultak meg, de atab5-ben mintha pörgősebb lett volna a két mag.
-
DJGABI
addikt
válasz
pach-adams #45949 üzenetére
na ezt majd valami nálam hozzábbértő megmondja, erre felé kutakodnék: [link] de valószínűleg ennél mélyebben bele van nyúlva a rendszerbe, lehet csak szétszedéssel derülne ki 100%ra
de az régen rossz ha JB ennyit megeszik (900MB alapjáraton
), és nem csak nálad [link] inkább az 512 ram a valószínűbb.
-
DJGABI
addikt
válasz
pach-adams #45940 üzenetére
Több mint valószínű kamu az az 1GB ram és csak 512 van valójában benn. Olcsó húsnak...
-
-
DJGABI
addikt
tudom, másik topic témája, de itt hátha hamarabb észreveszi, akinek szól
az aliexpresses S9920 van akinek már beért az országba? e hó 7-én lett rendelve de még mindig sehol.. a rá egy napra vásárolt tok már a vámon van.. az aznap rendelt fólia meg szintén még sehol. ilyen lassú lenne most a Chinapost?
-
DJGABI
addikt
válasz
gipsztigris #44885 üzenetére
ez az egy (kettő) változat van belőle tudtommal. de ennyiért drága szvsz, itt [88$]
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #44135 üzenetére
már egy ideje (minimum 2 hó) ennyi az ára ennek ante-n, nem kell kapkodni csak emiatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest