- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nem tudom, hogy mi lehet a baj, ha egyáltalán van. Készítettem a mai napi használatról screenshotokat (ez nem egy átlagos használat, csak tesztelgetjük):
)
Water 2 játszottak 45 percet + 2,5 óra képernyő használat (ami facebook-ot, vibert, netezést jelent). Nekem nagyon kevésnek tűnik ez így.
Lehet megpróbálkozunk újratenni és megnézni, hogy gyári állapotában mit művel. Erre szolgál a Backup & Reset -> Factory Data Reset funkció?
Próbáltam a gsam battery monitor, wakelock detector, csak nem nagyon tudom mit kell nézni rajtuk. A media server használat megint jelentős és nem igazán tudom kideríteni, hogy micsoda. Keep awake: 2 óra 30 perc és szívja az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- OpenWRT topic
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest