- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
A mobileuncletools nem MTK-s telefonoknál is teszi a dolgát, vagy kizárólag MTK-snál?
Egy sima hazai szolgáltatónál vásárolt telefonra gondolok. -
albinolynx
senior tag
Nem tudtam jobb helyet, így ide írom: hozzám kerül majd egy 3G wifi hotspot aminek elméletileg annyi hibája van csak, hogy IMEI hibát ír ki. Soha sem láttam még ilyen eszközt, csak a telefonos vonal után gondolok arra, hogy olyasmi problémája lehet. Factory reset után ugye újra be kell állítani az IMEI számokat (kínai dual sim MT6577). Létezik, hogy ennél a hotspotnál is ennyi a hiba? Van ehhez valami felület egyáltalán, vagy hogyan kell elképzelni?
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #26518 üzenetére
Töröltem a kalibrálását, majd újra kalibráltam. Így jó lett. Remélem így is marad.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #26499 üzenetére
Most az elixir 2- ben sem mukodik a szenzor tesztnel. Allandoan csak neart ir, hiaba takarom el.
Otleteket varnek, koszonom! -
albinolynx
senior tag
válasz
hungobungo #26453 üzenetére
Ha elsötétül, akkor semmire sem reagál egészen a hívás befejeztéig.
Amúgy azt vettem észre, hogy napfénytől védett helyen teljesen jó - utcán hülyül meg, vagy ha éri a napfény.Erre megoldás lehet a kalibrálás?
Tényleg semmi gondom nem volt vele eddig, mostanában vettem észre. Fólia biztos nem okozza, mert eddig jó volt. Új programok sem lettek feltéve. -
albinolynx
senior tag
Azt az érzékelőt szeretném tesztelni, ami telefonáláskor a képernyő elsötétítést hivatott vezérelni. Mivel lehetne tesztelni? Mobileuncletools van fent, csak nem értek hozzá.
Mostanában jött elő, hogy telefonálok és ahogy elveszem a fülemtől sötét marad a kijelző. Lerakni sem tudom és a képernyőzár gombra sem reagál. Amint megszakad a hívás művelet, visszatér normál állapotba. Volt már factory reset, de még mindig előjön néha.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #24085 üzenetére
Szerintem lehet nyugodtan "MT65XX gyógyítás" link: [link]
Köszönet érte "lalszi"-nak és a keresőnek! -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #24072 üzenetére
Ezzel egy időben haza is vágtam a root-ot és az invalid IMEI megoldást is. Volt ezekről összefoglaló hozzászólás a topikban?
A root ezzel ment: Script by Bin4ry (thanks to Goroh_kun and tkymgr for the idea) (22.11.2012) v17
A probléma, hogy nem emlékszem hogyan lett feltelepítve win7 x64 alá az MT driver a bekapcsolt telefonhoz. Gondolom emiatt nem fut le a script.Az IMEI-hez elvileg van sajátomhoz való MP0B_001_NEW fájlom. A felülíráshoz viszont szükséges lenne a root.
-
albinolynx
senior tag
Factory Reset helyretette...
-
albinolynx
senior tag
válasz
janakbacsi #14515 üzenetére
Használhatod, akkora áramot fog felvenni a 2A-ból, amire szükséges van. Nem fog 2x olyan gyorsan tölteni, stb. Kisebb ne legyen az előírtnál, mert a töltő maximális leadott teljesítményénél többet venne fel (5V mellett nagyobb áramerősség), így az tönkremehet.
-
albinolynx
senior tag
Én a wayteq tabletemnél vettem észre ue. a jelenséget. Szintén nem az egész képernyőn, csak az egyik sarokban. Amit még tapasztaltam, hogy némelyik készülék aktív képernyő mellett magasfrekvencián sípol. Nem túl közelről is már elég jól hallható - persze kinek mennyire jó a hallása.
-
albinolynx
senior tag
CWM Recovery Builder - [link]
Tesztelte már valaki?
Kitchen-ben mókoltam a saját rom-om, amikor hirtelen felindulásból rákerestem. Megelégszik mindössze egy "recovery.img"-vel... -
albinolynx
senior tag
Én egy haipai i9277-t használok ~2 hete. 5.3" és 512MB ram.
Nem érzem egyáltalán tepsinek, nagyon baba a mérete. A ram méretét sem érzem kevésnek. Eddig állandóan feltettem az advanced task killer-t, kényszeresen nyomogattam, hogy ne legyen futó alkalmazás. Tökéletesen felesleges. Net, filmezés, olvasás, magyarázó skiccelés, fényképek bemutatása. Office, e-mail... Szóval van minden. Érdemes lenne megnézned egy note-t élőben. -
albinolynx
senior tag
Melyik gps programot ajánlanátok?
-
albinolynx
senior tag
válasz
pmikloska #14075 üzenetére
Nem vagyok benne biztos. Én az apex launchert ajánlanám, bár most nem érzem, hogy fel kellene raknom a gyári helyett. Az biztos, hogy apex alatt volt a végén widget lista. Egy próbát megér, hogy kiderüljön.
Az xperia-s egyébként az amelyiknél a sarkokban vannak kis gyűjtő fülek? -
albinolynx
senior tag
válasz
pmikloska #14043 üzenetére
Érdekes, nekem nem superuser lett, hanem supersu.
A végeredmény szempontjából mindegy, csak érdekes, hogy nem ua. telepítette. Esetleg próbáld meg, hogy play-ből mellé telepíted a supersu-t. Tablet-nél nekem segített (wayteq xtab-70w).Nem írtad milyen rendszered van és milyen kernellel.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Szipoly #14030 üzenetére
Esetleg próbálj meg support-tal beszélni, van-e raktáron amit szeretnél.
Ez fontos, mert paypal vásárlástól számítva 45 napod van. Ha abból kicsúszol és még nem érkezett meg a csomagod, csak reménykedni tudsz. Ráadásul még hozzá veszed, hogy esetleg késve adják fel, stb. Csúnyán kicsúszhatsz az időből. -
-
albinolynx
senior tag
válasz
Szipoly #14023 üzenetére
Feltétlenül kérdezz rá, hogy van-e raktáron. Délelőttönként lehet velük beszélni.
Ha van, pár nap múlva küldik. Singpost jó, kapsz tracking-et. Alapból angol nyelvvel küldik a készülékeket.Nekem is utólag az a véleményem, hogy olyan készüléket érdemes venni, amihez van háttér.
Az nagyon jó, hogy sw szinten nem lehet hazavágni az MTK657x-es telefonokat, de mi csinálsz, ha nincs hozzá flashelhető rom? Az is igaz, hogy ha nem piszkálod, még root sem kell, akkor neked ez a része nem lényeges. -
albinolynx
senior tag
Nekem "gyötrés" alatt van most egy haipai i92200 (N9770). Note klón. Baromira elégedett vagyok vele, nagyon megérte a pénzét, de amíg nem tudok SW oldalról belenyúlni, addig nem akarok semmit írni róla.
Egyébként azért érdekel ez a 4.1.1 dolog és hozzá a kernel, mert szám szerint JB kellene legyen, viszont olvastam, hogy JB-hez 3.0.31, vagy újabb kernel dukál. Ez ugye nálad is, nálam is és még jó pár xda-s tulajnál is hibázik. Szóval valami hackelt ICS rom-mal van dolgunk, vagy csak a verziószám lett egyszerűen átírva.
-
albinolynx
senior tag
Android 4.1.1-es rendszert ír ki a telefonom. Kíváncsi lennék akinél szintén 4.1.1-et ír, azt milyen kernel-lel körítve írja. Légy szíves írjátok le a kernel számát!
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #13781 üzenetére
XP alatt sem működik, ráadásul most már van mindkét rendszer (win8, win XP) alatt:
HTC Snyc error = -1
hibám...
-
albinolynx
senior tag
válasz
iMaverick #13658 üzenetére
Végülis a ROM cserét elsz.rom, csak legyen egy mentésem a mostani rendszerről.
Kicsit belaktam már, de úgyis magamnak kell. Meg ha gond van, tudjam visszarakni. Ha mindez megy CWM nélkül is, akkor az sem érdekel.Egyszerűen csak a flashtools, CWM vonalat ismerem eddig.
SP Flash Tool-lal meg tudnám oldani a mentést és az esetleges visszaállítást is?(Kicsit pucolnám a rendszert a felesleges programoktól...)
-
albinolynx
senior tag
Mit gondoltok? Haipai x710D ugyanaz lehet-e, mint a haipai i9277?
Xda-n nézelődök, hogy van-e topikja a telefonnak, de zavaros ez a jelölés... Antutu, mtkdroidtools i922000-nak írja. Van haipai noble jelölés is. Totális káosz, kísérletezni meg nem merek csak úgy a romokkal, mert mit rakok vissza, ha valami nem hozzá való romot flashelek?
Esetleg a jelenlegi rendszert le lehetne menteni, hogy probléma esetén flashtools-szal felrakjam? Vagy mi kell ehhez?
Tetézve, ráadásul windows 8-at használok már. Nem tudom driverek szempontjából ez mennyire macerás.
(SE-nél megszoktam a flashtools-t, voltak hivatalos romok. Biztos voltam benne, hogy a próbálgatással nem tudom hazavágni. Viszont most... Totál kínai. ) -
albinolynx
senior tag
Kár, hogy így belenyúltál...
Mit gondoltok? Haipai x710D ugyanaz lehet-e, mint a haipai i9277?
Xda-n nézelődök, hogy van-e topikja a telefonnak, de zavaros ez a jelölés... Antutu, mtkdroidtools i922000-nak írja. Van haipai noble jelölés is. Totális káosz, kísérletezni meg nem merek csak úgy a romokkal, mert mit rakok vissza, ha valami nem hozzá való romot flashelek?
Esetleg a jelenlegi rendszert le lehetne menteni, hogy probléma esetén flashtools-szal felrakjam? Vagy mi kell ehhez?Tetézve, ráadásul windows 8-at használok már. Nem tudom driverek szempontjából ez mennyire macerás.
(SE-nél megszoktam a flashtools-t, voltak hivatalos romok. Biztos voltam benne, hogy a próbálgatással nem tudom hazavágni. Viszont most... Totál kínai.
)
-
albinolynx
senior tag
Nekem a minideal-től korrektül jött. Egyébként szerintem pikk-pakk szét lehetne kapni a telefont javítás céljából. Nem gondolnám, hogy ez is olyan, mint néhány wayteq xtab-70w kijelzője (ott is van pár tulaj, akinek "poros" a kijelző belső oldala).
-
albinolynx
senior tag
válasz
orkester #13524 üzenetére
Most olvastam, hogy az MTKdroidtools is tud készíteni. Gyorsan kreáltam is egyet.
Lehet ez fogós kérdés lesz: antutu, stb szerint a készülék típusom i92200 JB4.1 MTK6577-tel szerelve.
Ehhez hiába nagyon hasonló, gondolom köszönőviszonyban sincs az i9220 MTK6575-tel szerelt?
Utóbbinak szép nagy topikja van már, előbbinek viszont semmi.Egy CWM-et jó lenne még felrakni és legalább a jelenlegi rendszerről egy frankó biztonsági mentést készíteni.
-
albinolynx
senior tag
válasz
cappa72 #13502 üzenetére
Közben megtörtént a "su".
Viszont nem jó
echo 'AT+EGMR=1,7,"imei1"'>/dev/pttycmd1
echo 'AT+EGMR=1,10,"imei2"'>/dev/pttycmd1Se "....." közé téve az imei számot, se nélküle - 1,7,000000000000000'
MTKdroidTools-szal sem tudom cserélni. Beírom a számokat, imei csere, újraindítás és továbbra is "invalid imei".
Mi a bánat baja van?
-
-
albinolynx
senior tag
válasz
DaFunk #13372 üzenetére
Az én véleményem:
- drágább
- illetve:Most azolcsosag.hu web shop vagy nem?
Nem. Weboldalunk, azolcsosag.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban. Azaz magyarul: szolgáltatunk. Weboldalunk azolcsosag.hu felülete segítségével, a számodra tetszetős mobiltelefont megrendelheted közvetlenül a kínai forgalmazótól, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-től (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428). A megrendelés során a szerződés az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd és közted, mint vásárló között jön létre. Mi, azolcsosag.hu weboldal felületével csak elősegítjük a két szándék – az eladás és a vásárlás – egymásra találását.Összességében beékelődik egy nem kívánt harmadik fél.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Psychonaut #13060 üzenetére
Igaz, benéztem. Bocs!
-
albinolynx
senior tag
válasz
Psychonaut #13054 üzenetére
Kicsit máshogy vannak az értékhatárok: [link]
-
albinolynx
senior tag
Nov. 4-én postára adott csomagomat ma feldolgozták, úton van. Kíváncsi vagyok milyen időt fut közel Karácsonyhoz.
-
albinolynx
senior tag
válasz
hungobungo #12448 üzenetére
Mivel a töltők csak 0 és fázist használnak, így ennek nincs jelentősége. Egyszerűen sz.r a töltő elektronikája. Olcsó alkatrészek, stb.
-
albinolynx
senior tag
Tegnap rendeltem, ma postára is adták a minideal-nél a haipai-t. Van tracking, de még értelem szerűen nem él. Kíváncsi leszek milyen időt fut majd.
-
albinolynx
senior tag
Gyatra minőség camera zoom fx-szel is. Köszönöm!
Meg kellene nézni azt amit Mikrofon javasolt. Tömörítés nélküli kép, stb.
Ennél a kulcstartónak álcázott kamera is jobb képet készít. Reméljük csak SW gond lesz és nem HW.Leadtam a rendelésemet a haipai i9277-re - minideal.
Reggel beszéltem az egyik csajjal. Azt mondta van raktáron, jár hozzá ingyen tok és azonnal tudják küldeni. Kiderül... -
albinolynx
senior tag
Sajnos rettenet sz.r minőségű a kép. Kár, hogy nem raknak bele valami értelmes modult...
Kipróbálnál egy dolgot légy szíves?
Készíteni kellene egy fényképet sima gyári programmal és camera zoom fx-szel (gondolom nem probléma beszerezni). Az SE-mnél látványosan jobb fotók készültek a fizetős programmal, mint a gyárival. Mindkettő alap beállítással üzemelt. -
-
albinolynx
senior tag
Haipai i9277-re ahonnan rendelném android ICS van telepítve. Viszont több YT videóban is láttam (antutu mérés részleteknél), hogy van rá JB is (4.1.1).
Honnan lehetne JB ROM-ot beszerezni hozzá?
Ha lehet, nem szívesen maradnék az ICS-nél. Legalábbis a mostani telefonomnál nagyon érezhető a különbség JB javára. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #12073 üzenetére
Az "unlocked" a nyitott bootloaderre vonatkozhat? Kínai klónok e szempontból milyenek egyáltalán?
Kártyafüggetlennek kártyafüggetlen - ez 100% nem? -
albinolynx
senior tag
-
albinolynx
senior tag
Tiger71, Kiskatz: köszönöm! N9770 beszámolót tűkön ülve várom! (:
STAR felé húzok, ha lehet hinni a wifi specifikációnak: b/g/n-es, míg a HAIPAI csak b/g-s. Bár nem tudom egész pontosan, ez csak a sebesség, vagy a fogható jelerősség szempontjából is számít? Utóbbi fontosabb számomra.
-
albinolynx
senior tag
Leszűkítettem a kört két típusra:
HAIPAI i9277
STAR N9770Gyakorlatilag mindegyik megfelelne árban, mindegyik galaxy note klón. Haipai egy hangyaf.sznyival nagyobb.
Root és google play szempontjából melyik lehet előnyösebb? Pro - kontra esetleg? -
albinolynx
senior tag
válasz
cappa72 #11821 üzenetére
MTK 6577-es processzorral szereltet ajánlott minimumként szpali - ezúton is köszönet érte!
Ezt néztem ki: 4.7" Screen Android 4.0 MTK6577 1GHz Cellphone 4GB WIFI 3G Mobile Smart Phone
Ehhez a típushoz hogyan tudnám előre ellenőrizni a root lehetőségét, esetleges főzött romokat, stb?
Tudnál ebben segíteni? -
albinolynx
senior tag
Helló!
Szeretnék vásárolni minél nagyobb 4.0", vagy nagyobb kijelzőjű telefont. Fogalmam sincs mi éri meg ebben a szegmensben. Jelenleg JB-t használok, de szerintem egy ICS elvárás reálisabb lenne. Játék nem lesz, inkább böngészés, olvasás, filmezés (tudom, egérmozi, ez van...).
Az is elég lehet, ha megírnátok melyik processzorokat érdemes mostanság választani, illetve honnan lenne érdemes megrendelni.Köszönöm!
-
albinolynx
senior tag
Miután megvettem, akkor kerültem ide! Logikus sorrend nem?
Ez van, holnap érkezik az SE Live...
Úgysem küldtem még kínába csomagot. -
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani #1896 üzenetére
Küldöm vissza Kínába. Vételárat + vissza pk-t az eladó fizeti.
Sajnos azt kell mondanom, erős kompromisszumokkal is használhatatlan a G10...Aki tervezte, nézegette - felejtse el. Egyáltalán nem ajánlom senkinek sem!
Csodát persze nem vártam, csak használható 2 sim-es, wifi-re képes készüléket. -
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani #1891 üzenetére
Total RAM: 192MB
ROM-ot nem látom. Azt írták, hogy a 4.0" kijelző felbontása WVGA 480 x 800
Helyette 320 x 480-at ír.512MB ROM, 256MB RAM kellene legyen. GPS-t nem is néztem egyelőre, de nem lehet csak úgy menüből bekapcsolni.
Kellene legyen benne "CPU:Media Tek MTK6516 460MHz+280MHz"
MTK6516 ok, másik 280MHz micsoda? Hogyan tudnál ellenőrizni a meglétét?Ezt az egészet hívják úgy, hogy átk.rás - igaz?
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1874 üzenetére
Enyém nagy ökörség?
-
albinolynx
senior tag
válasz
sajtjani #1864 üzenetére
SOC feltette, de kicsit hülyéskedett utána a telefon. Akksi ki-be megoldotta. Én bénáztam szerintem.
Milyen programmal tudnék belenyúlni a ROM-ba?
Nem szétbarmolni szeretném, csak "fapadosítani", ezt-azt lecserélni amit jobbnak látok.
Hirtelen nem értem miért 256MB a belső memória (ram, vagy rom ez?) - 512MB-nak van írva több helyen is. App2SD 256MB-nak jelzi. Elsőnek azt próbáltam, hogy átmozgatni a programokat SD kártyára. Amelyik meg sem jelenik, azzal mit tudok kezdeni?LauncherPro használata is érezhetően dobott a sebességen.
Tudom, nem erőbajnok telefon, de sokat nem szerettem volna rá költeni és tanulok vele. Szeretném kihozni belőle ami még ésszerű. Köszi!
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topikra, nagy az öröm!
Rendeltem egy android G10 telefont, ami model number szerint "S710i". Ez ismerős valakinek?
Ma kaptam meg, rootolni próbálom, de z4root, unlockroot nem eszi.Tudnátok segíteni? Szeretnék egy picit elmélyedni a témában, ha van rá mód ezzel a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest