- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
RVR400 #122199 üzenetére
Telenoros vagyok, de nem is értem, hogy függ össze a kettő, mivel Kínából rendeltem.
Duliee: Valószínűleg, legalábbis a dobozán az van, az hogy a telo mit mond magáról nem mérvadó, most a rootolt ROM flashelése után z90a40-et mond magáról.
A képet az IMEI számok miatt töröltem.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
mobilizmo
addikt
válasz
Graphics #122195 üzenetére
ROM-ot kellett cserélni. Egy csak félig magyarított (angol is ilyen volt), bloatware-el teleszemetelt sz@r volt. Az újjal viszont tökéletes. LTE-vel viszont nem tudom mi a helyzet, ez elvileg a z90-7, amiben B20-nak is kellene lennie. De én eddig még nem tapasztaltam, hogy bármikor is LTE-n csatlakozott volna.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Kornel #121550 üzenetére
Te már láttál olyan felpúposodott akksit aminek tökéletesen egyenletesen "púposodik" változik egy mérete (mondjuk itt a magassága)? Tök sík marad a laposabbik oldala? Sok fejlesztés lehetett ez a gyártó részéről, amíg ilyen lett. Tisztára iFon fícsőr, még az akksija is szépen szimmetrikusan púposodik.
-
mobilizmo
addikt
válasz
zolipapa66 #121527 üzenetére
Ha mégsem, akkor rájött, hogy ökörséget mondott.
-
mobilizmo
addikt
válasz
interstate76 #120889 üzenetére
Én vettem belőle egyet, várom hogy megérkezzen.
-
mobilizmo
addikt
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
Lenovo Vibe Shot.
Ez is több, mint amit eredetileg szántál rá, de talán ez van a legközelebb hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest