- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
krisztian07 #117973 üzenetére
Így múlik el a világ dicsősége...
Mondjuk 73$+postáért ajándék (lett volna). Ennyiért én is vettem volna havernak. -
Sanyesz.
őstag
válasz
krisztian07 #117971 üzenetére
Hm.. Próbáld megvenni.
-
Sanyesz.
őstag
Barátom szeretett Jiayu G3S készüléke közel három év után elhalálozott.
Kellene keresnem neki egy új masinát:
- max. 5" kijelző
- HD felbontás
- min. 2.500 mAh
- B20 LTE sáv
- nem (teljesen) gagyi kamera
- max. 30.000 FtAmit eddig néztem:
- Doogee Y100 Pro (nejemnek ilyen van, neki megfelel, de nem fér bele a 30 ezerbe)
- Doogee X5 Pro (hát ennek tényleg nem dicsérik a kameráját)
- Doogee X5 (ugyanaz a kamera, mint az X5 Pro)Egyéb ötletek, javaslatok?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
battag #116762 üzenetére
A dual active és az NFC elég nagy akadályt jelent, mármint a szóba jöhető modellek tekintetében. Utóbbinak talán a "presell" Elephone Vowney Lite felel meg, bár az már 5,5".
A "nice-to-have" szekciót kicsit gondold át. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hoszibarat #116366 üzenetére
Tételezzük fel, hogy csak a mikrofon beállítással van baj. Többek között ebben a posztban van egy leírás a mikrofon kalibrációra.
Ha hardveres a gond, akkor garanciális ügy.
Mondjuk sok mindent nem lehet kapni az X12-höz, de mikrofonpanelt igen. -
Sanyesz.
őstag
válasz
iMaverick #116091 üzenetére
Hát nem ezt írtam, hogy mérnöki módban teszteltem?! Ott vált egyértelművé, hogy mégis a B20 a befutó.
Az ominózus programban az LCID "zavart" meg, mert 7-es értéket mutatott, ami lehetne B7 sáv is, de ez csak optikai csalódás.(#116093) robit1973: Neked hol B7? Vagy netán Te is itt laksz, ahol én?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
laychi #115691 üzenetére
A B20 LTE sáv kérdése többszörösen lerágott csont. Embere válogatja, kinek fontos, kinek nem. Leginkább helyrajzi kérdés. Jellemzően a vidéki (értsd: falvak) hálózatoknál használatos.
A "nevesebb" kínai gyártók különböző okok miatt nem preferálják ezt a frekvenciát.
Naponta folyik a polémia erről a témáról. -
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #115452 üzenetére
Hasonló a szituáció nálunk is a Telenorral. 3G nincs, de van 4G és 70/30 Mbit-tel száguldanak le/felfelé a bitek.
A készülék, amin próbáltam egy Doogee Y100 Pro.
Nekem is 20 megás ADSL-em van, ami olyan 14 megát tud ténylegesen. Amíg 15 megás előfizetésem volt, addig tudta is a 15-öt.(#115453) nimfas: Van bajod ezzel a Meizu Metal-lal.
De látom, már nem eladó.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fateless #115171 üzenetére
+1 a linkelt eladónak.
Néha előfordul, hogy pl. SanDisk terméket innen nem enged rendelni, akkor gyakorlatilag ugyanezen eladó egy másik eBay shopjából lehetséges -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Boldog Karácsonyt!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
akira76 #114705 üzenetére
Jól látod, a készülékek zöménél valóban egy öntapadó matrica a GSM / Wifi / BT / GPS antenna.Ha én is jól látom, a DG800-nál ez ráadásul a hátlapra van ragasztva. Érdekes megoldás.
Ha rézdróttal javult a helyzet, ha átmenetileg is, akkor jó eséllyel a gyári antenna vagy annak alaplapi érintkezője lehet necces.
Itt látok pár lehetőséget. Esetleg egy cserét megér, nem túl drága. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #114659 üzenetére
Nekem THL 5000 van, szintén beépített az akku. A beépítés annyit jelent, hogy nem az a módja az akku kivételének, hogy hátlap le, akku ki és kész.
Ehelyett hátlap le, kb. 10 csavar ki, hátsó keret le, akku keret le, akku csatlakozó le, akku ki és kész. Kb. 5 perces munka.
Meglepő módon pedig lehet kapni akkut is. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fateless #114497 üzenetére
Én legalább ennyit rendeltem a BG-től, míg be nem esett egy hibás Cubot X12.
A linken említett cserealkatrész azóta is érkezik.PP dispute oldotta meg a dolgot oly módon, hogy visszaadtak némi "kárenyhítést".
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#45553408 #114281 üzenetére
OK. De egyszerre akkor sem működik a két mobilnet elérés. Gondolom Te is előbb átállítod az adatkapcsolatot a másik kártyára.
Elvileg az én (beszélgetős) előfizetésemben is van pár száz mega adatforgalom, amit még sosem használtam el, mert nincs kedvem állítgatni a SIM-eket. Használom az eleve erre fenntartott mobilnetes SIM-et.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Wolfskin #114034 üzenetére
A Root Check szerint is rootolt?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Wolfskin #114029 üzenetére
Gondolom, most rootoltad a telefont és/vagy most került fel az SU.
Normális esetben, ha van net kapcsolat, akkor normál módon lehet frissíteni.
Ha nem megy elsőre, próbáld újraindítani a készüléket és megismételni a frissítést.Egyéb esetben nem sikerült az SU telepítése.
-
Sanyesz.
őstag
Nem tovább feszítve a húrt...
De vagyunk itt ebben a topikban sokan, akik eleve azért vesznek/vettek duál SIM-es készüléket, mert egyik SIM (csak) mobilnet. Akkor pedig engedtessék meg, hogy kihasználjuk a nagyobb sebesség előnyeit. Az ilyenek nyilván nem 50 megás csomaggal rendelkeznek. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Ramoskaa #113865 üzenetére
A rootolás pillanatok műve. Van rá gyári recovery-vel felrakható root (SU) csomag.
Mondjuk innentől a gyári OTA frissítés előtt kell minimum egy "facrory reset".
Rakj fel másik launchert. -
Sanyesz.
őstag
Ha csak elérhető akarsz lenni netezés közben, akkor nem feltétel a duál aktív. Azaz netezés közben bejön a hívás a "beszélgetős" SIM-re is.
"Tudás" max. az APN beállítások módosításához kell, ha egyáltalán szükség van beállításra.
A B20 (800 MHz) LTE frekvencia a vidéki (értsd: pl. falvak) 4G hálózatok elérése miatt érdekes. Kábeles szolgáltató nem tudom, hogy kap-e 4G jogot.MOD: Megelőztek.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#79335424 #113674 üzenetére
"Egy szóval sem írtam, hogy egyszerre"
OK. Azért kérdeztem, mert olyan készülék még nem volt a kezemben, mert ezt tudta volna és számomra nem volt egyértelmű, mire célzol.
A 4G-t nem vitatom.
(#113673) KamuMazsola. Bocs, de előzőleg már írtam, hogy nem erről volt szó. Ez a része nem kérdéses.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
mrgymisi #113619 üzenetére
Nem figyelted a kommunikációt. Nem nekem kell. Egy fórumtársunk keresi, neki próbálok/próbálunk segíteni.
Az Amazonon van még két darab, de az elég drága. -
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #112772 üzenetére
A gyengébbek kedvéért pedig: "Please peel off the insulated tape on the battery before use"
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #112544 üzenetére
"Na és pont itt jön be a motoros GPS a képbe.Attól motoros hogy eleve adnak hozzá kormánytartót,aztán olyan tartóbölcsőt amin van napellenző,maga a GPS vízálló,általában a képernyő megvilágitás más mint a sima GPS-é a láthatóság miatt."
Így van. Nem a szoftver miatt "motoros", hanem a kialakítása miatt. Értem én, hogy normál, mezei GPS-t is lehet használni motoron egy kormánytartóval (én is próbáltam), de fent idézett egyéb paraméterek nem adottak.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bpmcwap #112318 üzenetére
Az EU-s raktárból rendelted? Első pillantásra olyan, mintha pl. az akku, mint "potenciálisan veszélyes" árucikk miatt elakadt volna a csomag.
Hektikus a GB, többeknek rendben jön a csomag, másoknak, állítólag a DPD miatt csúszik.A legtisztább, ha a Gearbest topikban rákérdezel.MOD: Látom már megtörtént.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
GIJoe #112278 üzenetére
"... de ennyit v felét sem éri"
Feltételezem, hogy tapasztalatból írod mindezt. Máskülönben miért szólnád le?
Nem mai modell, én jó egy éve használom, de ha most le akarnám cserélni, hirtelen nem találnám a megfelelő modellt a 4G-s, uram bocsáss B20-as világban.
Például azon kevesek egyike, amelyekben van NFC. -
Sanyesz.
őstag
válasz
#79335424 #111987 üzenetére
"Mi van akkor, ha szeretném feléleszteni, mert megnéznék valamit, de nem akarom megszakítani a hívást? "
Ha elveszed a füledtől, akkor a Psensor úgyis bekapcsolja a kijelzőt, nem kell külön éleszteni. Ha van okos ébresztés (pl. dupla kattintás), az is használható.
(Persze nem a hívásmegszakítás felületre
)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111516 üzenetére
Kár erről ennyi szót ejteni, mert ez nagyon OFF topik itt. Megrendelted, feladják, ideér, hozza a postás, nem küld SMS-t, nem ír e-mailt, csak hozza. Nem tudom, hogy ajánlott-e, nekem a kolléganők szokták átvenni.
Az szokta hozni, aki a leveleket is hozza.
Wingnek meg ne írj, semmi értelme. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111513 üzenetére
Trackszámot ne várj. Banggood EU-s szállításnál nincs. Arról kapsz e-mailt, hogy feladták a csomagot. Ez nálam legkésőbb másnap meg szokott történni. Utána kb. 7 munkanap, amire ideér, postás hozza.
Van ugyan az oldalon egy nyomkövető, de az csak díszlet. Érdemi információt nem ad.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111508 üzenetére
A dobozon amúgy sincs Banggood logo, nem is értem, mire gondolnak itt. A telefonos doboz bele van rakva egy hasonló fehér dobozba, azon van a címzés. Ennyi. Logót eddig sem láttam rajta, pedig soha nem rendeltem innen "dropship".
A doboz mérete sem mond semmit, max. a súlya. Ugyanakkora dobozban kaptam egy THL 5000 hangszórót, mint a telefont.Alig találtam meg a 3 négyzetméter buborfóliában a kis alkatrészt.
(#111510) Sas madár: Ne foglalkozz ezzel a kérdéssel. A feladó úgyis egy Malmö-i postafiók vagy ehhez hasonló, ha már úgyis EU-s raktárról rendelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged