Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akira76

    csendes tag

    Sziasztok!
    Van,egy 1év 1 hónapos dg800-as mobilom,ami eddig jól is működött. Kb 2 hete gyakorlatilag nincs rajta térerő. Van,hogy 3g-n két pálcika van(szabadban), lakásban azonban nincs. (a lakásban eddig jó volt,vlt 3g is)
    Voltam telefon szervízesnél,aki azt mondta nem javítják, illetve nem is tudjuk mi baja lehet, és nem is szeretnének kínai telefonnal foglalkozni.(4 helyről is elküldtek,hogy nem foglalkoznak vele, dobjam ki-nagyon jópofi)
    Szóval, néztem gsm vevőt a telefonhoz, jól látom, hogy az gyakorlatilag egy matrica?
    Vagy valami tipp,hogy merre is induljak el? (nem ázott be,nem ázott el)

    (cappa72 kb 2 hete tanácsolta a WM mentést, majd factory resetet, de egyik sem vált be. szátszedtem, érintkezőket megcsiszolgattam, de ugyanolyan rossz.)
    Az alaplapon, alul a gsm csatlakozónál van 3 bütyök, ha az egyikhez alufóliát nyomok, akkor van térerő (középső). Rákötötttem egy 0.3mm-es rézszálat,(a középsőhöz) kb 10centi hosszan. Volt is térerő egy darabig, de már azzal sincs.
    (neten találtam ezeket az "okosságokat", van egy másik is, jack dugó végére tv koax kábelt rárakni, bár az fm erősítő állítólag.)
    Létezik "gyáriban" is:) :http://www.ebay.com/itm/3-5mm-6DBI-Jack-External-Antenna-Signal-Booster-For-Mobile-Cell-Phone-/281787449238

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák