- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
interstate76 #46250 üzenetére
De ez(a zte) csak 512MB-os, én nem venném meg, illetve 1GB alattit nem vennék.
-
Proli
tag
válasz
interstate76 #46250 üzenetére
Ja igen elfelejtettem egy fontos kitételt: fehér szín. Ha fekete is jó lett volna, valszeg az általad emlegetett telefont vettem volna.
Még jó, hogy nem válogatós asszonypajtás. Millió megbízható és jó telefon van 100$ körül, csak persze a többség 4" felett és fekete színben. Azért bízom benne, hogy nem lesz nagy mellé nyúlás... -
gipsztigris
addikt
válasz
interstate76 #44679 üzenetére
Őszintén szólva a root és CWM feltelepítésén kívül még nem igazán csináltam vele semmit sem. De szerintem biztosan lehet benne cserélni akkut, csak kérdés, hogy szükség van-é rá?
ITT árulnak hozzá "aranyáron" akkumulátort.
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #43712 üzenetére
Nincs gond az eladóval, inkább hogy még 2 nap és 13óra van a licitből. Bármeddig mehet fel az ára.
Az ebay a kínai telók tekintetében drága. -
chab7
addikt
válasz
interstate76 #43576 üzenetére
Ennyi erővel az itthoniak is szarok. A hugomnak az iponnal gyűlt meg a baja mikor itthon járt két hétre és itthon akart laptopot venni. Egyértelműen hibás volt (nem töltötte az akkut, de nem a töltő volt rossz) és szaroztak egy csomót ahelyett hogy visszavették volna, vagy cserélték volna. Repülő járatot kellett cserélnie, mert nem mozgatták meg a seggüket míg mennie kellett volna vissza, bezzeg vásárláskor simán mondták, hogy ha baj lenne a géppel akkor az idő alatt meg tudjuk oldani míg itthon tartózkodik. Aztán mikor már kifizette és mégis baj volt, basztak gyorsan segíteni benne
#43577) GIJoe: Statisztikailag a fenti is gyengus (egyből egy), de elég az ha az embernek pont abba az egy átbaszósba kell belefutnia. A hugom sem fog ezektől semmit se rendelni már, hiába van másnak 100 jó esete. Őt átbaszták és ő ezt érzi.
-
motocoder
aktív tag
válasz
interstate76 #43590 üzenetére
Az ante csak a disputra reagal,sima emailt idopocsekolas is irni nekik.
Amivel meg nagyon pozitiv a tapasztalatom ha gond van az a dx. -
Thrawn
félisten
válasz
Antelife: rendeltem tőlük, meg is érkezett a cucc, live chat-en beszéltem velük többször is, segítőkészek voltak. Egy esetben nem volt időm kivárni amíg begyűjtik az infókat, ezért megkértem őket, hogy tájékoztassanak emailben. Megtették. A postával volt némi kavarás, de az nem az ő hibájuk volt. Szerintem nincs gond velük, igaz garanciális ügyintézésem nem volt náluk, de remélem nem is lesz.
-
motocoder
aktív tag
válasz
Hasonlókat tapasztalok az antellifetol sajnos!
-
GIJoe
addikt
válasz
tehát volt gond vele, és nem 10-20 100 rendeltél, nincs több kérdésem pont.
és azért szomorú, mert nem a 20 rendelésből volt 1-2 gond, hanem az 1-2 rendelésből volt gond
statisztikailag ez gyengus... -
GIJoe
addikt
válasz
interstate76 #43572 üzenetére
vissza is kérdezhetnénk te mennyit rendeltél és hány garisat intéztél, és milyen alapon?, az én favoritom a minideal, intéztem garisat eddig minden rendelésem rendben (17db)
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #36931 üzenetére
Nem tudom mi van az alival, de szívesen olvasok róla.
Pár éve valami iszonyat nagy nemzetközi balhéba kerültek, mert pár dolgozó a saját szakállára adott GOLD Supplier minősítéseket, meg hogy évek óta van, közben nem volt, és csalás volt az egész. A pénzük úszott a vevőknek. -
7Sony7
addikt
válasz
interstate76 #36430 üzenetére
Köszönöm!
-
Teejay83
tag
válasz
interstate76 #36307 üzenetére
ott biztos nem azzal fizetett, ott más rendszer van
de van vevő védelem ugyan úgy
-
Zeki
nagyúr
válasz
interstate76 #35880 üzenetére
Lenovo P700i
Az akkuja is erős.
-
válasz
interstate76 #35895 üzenetére
Azért keress rá még, hogy milyenek a G2-k, mert emlékeim szerint volt jópár kiadása, ami megnehezíti a ROM-ok kiválasztását. (Vagy 4-félére emlékszem) Ezen kívül változó minőségűek a kiadott példányok.
-
válasz
-
blueye
veterán
válasz
Legyen 4,5" és w100.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged