Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az a gáz, hogy itt Miskolcon a Mediaban alig van telefonhoz való headset, ami mikrofonos. Találtam 1, azaz egy darab Samsungot, ami még régi csatlakozós volt
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk 
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Raspberry Pi
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple asztali gépek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- További aktív témák...
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A többi vagy Nokia volt, vagy Sony Ericsson. Összesen kb. 6 fajta volt...elég gyér a kínálat, ezért neten keresgéltem, de úgy kipróbálásra abszolút nincs lehetőség. Szóval a Media Markt totál kiesett...a linkelt Plantronics pedig az Edigitalban van legolcsóbban, de onnan is csak rendelésre lehet megvenni, tehát nem fogják engedni, hogy kipróbáljam, és ha halk, ne vegyem meg...Az előbb kipróbáltam a headsetet egy State of Trance-szel, hát majd megsüketültem...a beszélgetési hangerő viszont nagyon halk