- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
spyduck #47226 üzenetére
Magyar nyelvre:
More Locale 2 -
fatal`
titán
válasz
spyduck #47224 üzenetére
Attól függ milyen készülék. Sonynál a PC Companion, Samsungnál a KIES.
De ahhoz hogy másolni tudj rá semmilyen program nem kell, csak csatolni kell az SD kártyát a géphez, ezt fel is ajánlja mikor gépre dugod a telót. Ha mégsem akkor MTPről MSCre kell állítani a beállításokban.
-
Koga777
tag
válasz
spyduck #47111 üzenetére
Szia! Próbáld ki ezt (a HTC One X fórumban olvastam):
1. Válaszd a beállításokat (Menu-Settings)
2. Válaszd ki az alkalmazások beállítását (Apps)
3. Válaszd ki az összes alkalmazás fület (All)
4. Keresd ki a 'Customization Setting Provider'-t és válaszd ki
5. Állítsd le (Force Stop)
6. A felugró kérdést hagyd jóvá (OK)
7. Ezt követően tiltsd le és válaszolj OK-val (válaszd: Disable, majd OK)
8. Lépj a programok közé (Home-All Apps) és keresd ki a HTC Setup alkalmazását (Setup)
9. A megjelenő listában már látható minden,a készüléken elérhető nyelv,így a magyar is!
Ha nem megy, kérdezd a készülék fórumában. -
TRob1
veterán
válasz
spyduck #44523 üzenetére
Ez csak egy kicsi probléma, mert mint írtam is, gmail-ben simán látja a citromra vagy egyéb mélre küldött leveleket ha beállítja (ráadásul az is látszik, hogy arra érkezett) És majd szép lassan minden partner/ismerős átszokik a gmail címére ha mindig onnan ír vissza (vagy ugye jelezheti is nekik hogy változott, ha épp írtak neki vhonnan)
Lásd pl egyik címem-ről egy részleten:
(#44526) spyduck:
Jah, vagy 5 percig, míg reggelsz meg átirányítod.Nekem azért tovább tartott: egy csomó hírlevelet lemondtam, volt aminél csak megadtam az új mél címet (de pont a képen látszik hogy így is kimaradt 1-2
), aztán minden reggelt oldalon megváltoztattam az újak valamelyikére a mélcímet...
-
TRob1
veterán
válasz
spyduck #44521 üzenetére
Én a legjobb ötletet adom neked (meg mindenki másnak is) ami csak létezik: Szüntesd/szütessétek meg ezeket a világ lexarabb mélszolgáltatói címeket (citromél, frímél...sok helyen még reges címnek se fogadják el ezeket, vagy csak nem ajánlják), és térjetek át vmi normálisra (pl: gmail)
Igaz hogy egy kis munkával/idővel jár (de nem vészes, én minden családtagommal eljátszattam, és én magam is 2 mélcímmel), és csak egyszer kell megcsinálni, és onnantól megszűnnek a gondok is... és ha netán még kapsz a régi címre vhonnan mélt, simán látod az új gmail-esben is (ha beállítod) -
r4z
nagyúr
válasz
spyduck #32133 üzenetére
Felesleges bezárni őket, a rendszer megoldja. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor használhatsz valamilyen Task Killert is (ezer meg egy van belőlük a Marketen), de szvsz többet árt, mint használ.
A Skype kamerahasználata a készülék drivereitől függ, ha jól tudom, külön nem állítható be.
-
Gedeon31
addikt
válasz
spyduck #32127 üzenetére
Probáld ki ezt CitroMail app
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest