Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace
üzenetére
Köszi, fel is telepítettem.Próbaképpen beállítottam azt, hogy ha csatlakozom az itthoni wifire, akkor indítsa el a számológépet - el is indult.
Ígéretesnek tűnik, mert így talán létre tudok majd hozni egy itthoni profilt, amelyet a locale-val nem sikerült, nekem az túl van bonyolítva. Remélem, hogy azt is sikerül majd beállítanom, hogy a munka előtti készülődés során x időpontban bekapcsoljon a rádió alkalmazás, hogy meghallgathassam a híreket. Persze kézzel is el tudom indítani, de reggel kómásan hatalmas segítség az, ha a telefon automatikusan elintéz mindent - sajnos a kávét még nem főzi le.
-
deino
csendes tag
válasz
bufferplace
üzenetére
Hát, ez a lifehacker cikkből lett lefordítva, és elég bénán. Annyi esze volt ugyan a fordítónak, hogy a mint.com klienst kivegye, de a Pandora (zene stream) és a Swype (billentyűzet, de nem tud magyarul, aki ilyet akar az a SlideIt irányába kacsingasson) is benne maradt. Abba most nem kötnék bele, hogy hány olyan program van felsorolva, ami itthon legálisan nem beszerezhető.

-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace
üzenetére
Tasker, bpmenetrend - ezeket nem találom a marketen.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Köszi, fel is telepítettem.