- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace #2954 üzenetére
Köszi, fel is telepítettem.
Próbaképpen beállítottam azt, hogy ha csatlakozom az itthoni wifire, akkor indítsa el a számológépet - el is indult.
Ígéretesnek tűnik, mert így talán létre tudok majd hozni egy itthoni profilt, amelyet a locale-val nem sikerült, nekem az túl van bonyolítva. Remélem, hogy azt is sikerül majd beállítanom, hogy a munka előtti készülődés során x időpontban bekapcsoljon a rádió alkalmazás, hogy meghallgathassam a híreket. Persze kézzel is el tudom indítani, de reggel kómásan hatalmas segítség az, ha a telefon automatikusan elintéz mindent - sajnos a kávét még nem főzi le.
-
deino
csendes tag
válasz
bufferplace #2921 üzenetére
Hát, ez a lifehacker cikkből lett lefordítva, és elég bénán. Annyi esze volt ugyan a fordítónak, hogy a mint.com klienst kivegye, de a Pandora (zene stream) és a Swype (billentyűzet, de nem tud magyarul, aki ilyet akar az a SlideIt irányába kacsingasson) is benne maradt. Abba most nem kötnék bele, hogy hány olyan program van felsorolva, ami itthon legálisan nem beszerezhető.
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace #2932 üzenetére
Tasker, bpmenetrend - ezeket nem találom a marketen.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest