- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace #2954 üzenetére
Köszi, fel is telepítettem.
Próbaképpen beállítottam azt, hogy ha csatlakozom az itthoni wifire, akkor indítsa el a számológépet - el is indult.
Ígéretesnek tűnik, mert így talán létre tudok majd hozni egy itthoni profilt, amelyet a locale-val nem sikerült, nekem az túl van bonyolítva. Remélem, hogy azt is sikerül majd beállítanom, hogy a munka előtti készülődés során x időpontban bekapcsoljon a rádió alkalmazás, hogy meghallgathassam a híreket. Persze kézzel is el tudom indítani, de reggel kómásan hatalmas segítség az, ha a telefon automatikusan elintéz mindent - sajnos a kávét még nem főzi le.
-
deino
csendes tag
válasz
bufferplace #2921 üzenetére
Hát, ez a lifehacker cikkből lett lefordítva, és elég bénán. Annyi esze volt ugyan a fordítónak, hogy a mint.com klienst kivegye, de a Pandora (zene stream) és a Swype (billentyűzet, de nem tud magyarul, aki ilyet akar az a SlideIt irányába kacsingasson) is benne maradt. Abba most nem kötnék bele, hogy hány olyan program van felsorolva, ami itthon legálisan nem beszerezhető.
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace #2932 üzenetére
Tasker, bpmenetrend - ezeket nem találom a marketen.
Aktív témák
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest