Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
üzenetére
Kedves Luissimo!
Gondolom, az fel sem merült Benned, hogy azért nem válaszolt valaki, mert nem volt netközelben. Pl. azért, mert miután elment a munkahelyéről, egyenesen szervízbe vitte a telefonját, az otthoni net pedig a szerencsétlennél jelenleg életképtelen.
Amint azt az előző (#8779-es) hozzászólásomból láthatod, első dolgom volt, hogy válaszoljak Neked, még azelőtt, hogy tovább olvastam volna a fórumot, mivel én úgy tudom, hogy illik válaszolni minden kérdésre, akármilyen stílusban is érkezik.
Felettébb boldoggá tesz, hogy Neked mindig és minden körülmények között van lehetőséged figyelni a fórumot, sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés.
-
TRob1
veterán
válasz
üzenetére
1: #8747-ben ezzel: "Előtte GoSMS olyan volt, ahogy írták is előttem, pl...." - rád utaltam.

4: Nálam be van kapcsolva az mms-re való konvertálás (ahogy alapból is volt), és nem vesz le plusz karaktert.
6: Nincs jelentősége hogy kezdőbetű vagy későbbi karakter, ha unicode-ként számolja, akkor teljesen mind1 hogy a szöveg elejére, végére, vagy a közepére írod (itt inkább a nagy jobbra dőlő ékezeten van a hangsúly), illetve ha már 1szer levonta a neki kellő karakterszámot, utána írhatsz ugyanolyan karaktert, már csak 1-nek számolja.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest