Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
deino
csendes tag
válasz
schmo07
üzenetére
Sajnos így nem lehet, telepítés előtt törölni kell a swypeot. A Swype oldalán kell jelentkezni a bétára, és ott még külön a magyar bétára
Aztán majd dobnak e-mailt (nekem egy nap volt) , benne a leírással, hogy mit és hogyan telepíts. Kicsit bonyolult, az tény, én előtte a SlideIt-ot használtam, de mostmár inkább Swype.Ennek is tanítani kell egy rakás szót, meg kicsit érzékenyebb a csúsztatásra, konkrétan sok betűs / nem egyértelmű szavaknál nem árt egy tized másodpercre megállni a betűn, nem csak áthúzni felette az ujjad, hogy tudja, pontosan mire gondoltál. Viszont ezzel lehet gépelni, nekem a SlideIT legnagyobb hátránya, hogy botrányosan sz.r gépelni vele. Én már megszoktam ezt, maradok ennél, de ha már nagyon gyorsan + hibamentesen tudsz írni a SlideIt-tel, akkor szerintem pl. felesleges váltani.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán majd dobnak e-mailt (nekem egy nap volt) , benne a leírással, hogy mit és hogyan telepíts. Kicsit bonyolult, az tény, én előtte a SlideIt-ot használtam, de mostmár inkább Swype.