- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Hát nem a saját widgetjeit kell használni. Semmi gond a goval 512 mega ramon. Többet tud, mint az ADW ex és ingyenes is, bár 256 mega ramon nem tudom mit művel.
Zeammel az a probléma, hogy nem tud még scrollable widgeteket sem.
(#39236) Fehércápa: Belépsz a gmail appba és a beállításokban kikapcsolod az értesítésnél a hangot. Vagy lenémítod a telefont, ha nem akarod, hogy csipogjon. Ha egyáltalán nem akarod, hogy értesítsen, akkor meg ki lehet kapcsolni az egész értesítést. Nem kell a szinkront kikapcsolni, mert akkor le se tölti a leveleket.
-
xSide
őstag
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Nem tudom mikori tapasztalatodat írtad, de kicsit azért más a helyzet Go esetében az én szemszögemből widgetek nélkül:
Widgetekkell sem ugrott 30 fölé, ha összeadom külön-külön.
Úgy gondolom nálad más dézsmálta az éléskamráttui.: pl. Faccbuk eszik 33 megát, a play 26-ot, Friendcaster 7-et, Fancy widget 4.6-ot, Gmail 6-ot, Köpönyeg 4.2-őt, a beragadó térképről nem is beszélve összehasonlításképpen...
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest