- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
sssz
őstag
érdekesség. jó lesz vigyázni
[link] -
sssz
őstag
válasz
Balázs1621 #8406 üzenetére
magában a telefonbeállításokban nem lehet kikapcsolni?
az elixir nevű appban, a szenzorok résznél szerintem van ilyen amugy.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
keresett valaki itt olyan üzenetkezelő progit, ami a skype-t is tudja a többi szokásos mellett.
az im+ elvileg tudja: IM+próbálni még nem próbáltam, de a leírás és a hozzászólások szerint jó kis app.
-
-
sssz
őstag
pontosabban nem alkalmazás hanem optimalizált honlapra mobilra
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #8316 üzenetére
ha ennyira bizonytalan vagy ebben az app-ban, akkor ajánlom neked az elixirt. marketen ingyenes. ott egyetlen widget van a mobiladatra. ha az zöld akkor kinn van az értesítési sávban a 3G ikon, ha nem, akkor nincsen kinn. ugyanis ez a program nem letiltja az adatforgalmat, hanem az apn beállításoknál beszúrja az elixir szót és így nem tud fellépni a netre a teló.
egyszerű és nagyon hatékony, én ezt használom régóta.
-
sssz
őstag
válasz
Shrike7973 #8258 üzenetére
opera beállítások/állapotsáv, navigációs sáv ki.
-
sssz
őstag
párosítani is kell, mert van hogy nem párosítja automatikusan.
lépj be a telefonkönyve, arra a névre amit párosítani akarsz. ha a felső jobb sarokban van egy kis zöld kapocs, akkor már megtalálta a facebookon.
ha nincs akkor alatta vagy mellette valahol vagy egy következő lapon)nem tudom milyen telefonod van) ott van a facebook ikon, ha arra böksz akkor felajánlja az összes ismerősödet és manuálisan tudod összekapcsolni őket a facebook profiljukkal. -
-
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
-
sssz
őstag
Szerintem ezért nem működik az Appstore:
-
sssz
őstag
milyen telefonod van?
amugy a Go launcher ex-et is sokan dícsérik. én azért választottam az adw-t, mert úgy találtam az jobban testreszabhatóbb. aztán azóta lehet a Go Ex is sokat fejlődött.Ha az ember alapértelmezetté teszi akkor nem akad össze a gyárival. Legalábbis nekem se a Spica-n se Desire-en nem volt sose gondom velük.
-
sssz
őstag
sziasztok!
Azokhoz lenne kérdésem, akik használják a google maps-et.
Hogyan lehet "elővarázsolni" a street view-t???
Letöltöttem a marketről magát a street view app-ot a google-höz, legújabb google update fenn.
Tudom, hogy nálunk nincsen de pl rákerestem new yorkra és ott is csak a "szokásos" felülnézetet kapom a műholdas képen.
Bocs a láma kérdésért, de nem tudom hogyan tovább -
sssz
őstag
nincsen meg vélatlenül valakinek a mobile profiles nevezetű app?
a marketen valamiért nem található, illetve látom, de ha rákattintok akkor kiírja hogy nem található.szerettem nagyon, kis progi, de nagyon jó. újra kellett raknom a telót, csak ez az egy hiányzik már, de sehol sem találom.
-
sssz
őstag
sziasztok!
keresnék olyan programot - mielőtt még rootolásra adom a fejem - amivel olyan billentyűzetem lesz mint a samsung monte-n. gyakorlatilag ez a hagyományos samsung billentyűzet , mikor többször kell megnyomni egy gombot egy adott betűért. nekem ez anno nagyon bejött. a qwerty annyira nem.
amit eddig láttam ahhoz root kell. ha másképp nem megy megcsinálom, de gonoltam előtte még hátha tud valaki segíteni -
sssz
őstag
sziasztok!
friss spica tulajdonos vagyok, még csak tanulgatom az android rendszert.
abban szeretnék segítséget kérni, hogy tud e valaki valami normális battery app-ot ajánlani.
nem widget, hanem ami a felsó értesítő sávban írja ki hol áll az akksi, illetve nem 10%.onként lépeget és azt is kiírja mennyi van hátra még, vagy hogy mikor töltöttem újra. ja, és nem zabálja az akksit.most egy battery indicator nevű app van fenn, alapvetően nem lenne rossz, de szerintem nem mutatja valósághűen az akksi állapotát. pl nincsen benne 60 és 40%. 50-ről rögtön 30ra ugrik.
köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest