Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
fatal`
titán
Nálam másodszorra elfogadta, de azóta még nem jött e-mailem.
Ha már itt tartunk: Nem lehet valahogy beállítani, hogy a nem fogadott hívások értesítése ne a tárcsázón, hanem a kapcsolatokon jelenjen meg? Csak ezért tartom kint a dockon a tárcsázót, jó lenne a helyére a gmailt tenni, hogy ne kelljen lapoznom miatta (másik asztalon van az ikonja).
-
ko9
addikt
Ezzel webalapon ki kell tallózni, és úgy küldi fel. Egy drag'n'drop módszer bőven jó lenne, de erre nem találtam lehetőséget, csak az ilyen Samba/FTP módszerrel.
Dropbox-al az a baj, hogy előbb feltölti külső tárhelyre, és onnan letöltöm - duplán felesleges adatforgalom kifele...--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Teljesen ki akarom váltani az USB-s kábelt (lustaság fél nehézség ), és naponta mozgatok 100megás fájlokat. Erre kerestem volna valami jó megoldást, úgy látszik nincs
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
punky10
addikt
+1 a Mortplayernak.Most,hogy irtad,leszedtem,és q..va jo tabletten is Eddig eszembe sem jutott,mert régebben X10Minin probáltam,de nem tetszett,kicsi volt neki a kijelzö.Tabletten viszont most a legjobbnak tünik....Meghagytam a Justplayert is a Youtube és a dalszöveg támogatása miatt,de Mort beugrott 3.playernek.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
aimettirlz
tag
és a problémára amit írtam sztem ez megoldás lehet?
SE ARC S... sztem a kezelőfelület van elcsúszva picit annál a két helyen... aprólékosabban is megnéztem mivel a betűk itt eltolva vannak egymás felett de mgé is az alsónak a legalját kel megérintenem hogy a betű legyen belőle és ezt a jelenséget csak itt vettem észre... főleg állóhelyzetbe fektetve már jobb a helyzet..
Joffan
[ Szerkesztve ]
® aimeTTi atticuS ™
-
domerator
veterán
Na köszönettel!!!
Már kínomban bekapcsoltam a netbookot is, mert telóról mindig a marketre dobott, de a gépről is... hiába appbrain meg fast web install, leküldte a telóra, az meg megint azt mondta, hogy ilyen márpedig nincs.
Köszi még 1x, hogy kipróbálhatom.
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Gondolod, hogy amig van ablak, addig nekem se az aktualis idojaras miatt kell valami weather app...
Jokat szoktam rohogni errefele a verre meno vitakon, amikor beirjak, hogy Alsobacnakon esot mutat a csiliwidget, pedig sut a nap...Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Egyebkent a harom cucc, amit felsoroltal, gyari valtozatban pont sokkal carabb tud lenni, mint a gyari sms app.
Launcher van ami laggol, tarcsazobol van olyan, ami nem t9-es, nevjegyzekbol meg olyan, ami csak menubol keresheto... amik mellett meg hasznalhatoak, csak epp joval kenyelmetlenebbek, mint a gyari sms app a tobbi extraja nelkul.
Szerintem...[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
addikt
"Felsorolnál pár dolgot hogy mikben sokkal jobb a gyári?"
Az az igazság, hogy ez készülék függő is. Pl. a SE X8-as naptárja nagyon gagyi, ezért mellette a Jorte Calendar használtam. A SE Xperia Mini már annyit javult ez az alkalmazás, hogy száműztem a Jortét. Vagy pl. ugyan ez a gmail apk, nem találtam jobbat tőle. Ez csak egy-két példa, de azért van.
De ahogy már előttem jó páran megállapították, az a jó az "okostelefonokban", hogy egy alkalmazásra sokféle alternatíva van.
A többi az az intelligencia, életkor , nemi hovatartozás és az ízlés dolga.Számomra a legviccesebb alkalmazás az időjárás widgetek, nincs tökéletes. Tudja ezt minden józan ember, egyszerűen lehetetlen. Még is több oldalt megtöltött ezen probléma ecsetelése. Én olyan oroszosa kinézek az ablakon, 100%-os, sohasem tévedtem még.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Foose
addikt
Jogos. De én csakis azért nem azt tolom,mert az említett balra dőlő ékezetet nem kezeli. Ha azt kezelné,én is azt tolnám. Mert ugye a swiftkey x használatát szoktam meg,az meg segít írni,mert feldobja a szavakat,amiket persze ékezetesen dob...
(#29395) stefi68 : úgy függ össze,hogy a switkey x-el tudok kényelmesen,ékezettel írni,és mivel a handcent eldönt balra ékezetet,ezért megírom az smst (ékezettel) az meg küldéskor másik oldalra dönti az ékezetet,és nem számol plusz karaktert. Kb 2 napja vagyok handcentes,ebben még nem tudok segíteni[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Aktív témák
Hirdetés
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest