- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
V8David #13940 üzenetére
ADW EX Laucher. Nem kell megváltoztatnod a homescreent, átszabhatod csak magát az app drawert is, gördítősre, lapozgatósra, 4D-re, ikonok laponkénti számát módosíthatod, satöbbi.
aggleány:
Nálam első indításnál fel is ajánlja a letöltését, dob is a marketre. A playerben beállításoknál be kell pipálni a szoftveres lejátszást Blade-en, különben nem indít el videót. Lehet ez a gond.
-
Mr X
veterán
válasz
Miamiquake #13934 üzenetére
Csomagot nem tudok, de nekem a Medieval Castle Defense tetszett. Viszont akkor én is csatlakozom hozzád és várok egy ilyen listát.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
elfelejtette #13915 üzenetére
A folyton beragadó appot nem használom többet. De ha elolvasod a következő hsz-em, leírtam, hogy használni szoktam én is task managert, csak nem állítok be automatikus kill-t.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #13757 üzenetére
Elvileg ha nincs net, nincs reklám.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #13742 üzenetére
Ez az android apps téma.
-
Mr X
veterán
válasz
Capricornus #13692 üzenetére
Smart Keyboard nekem nagyon bejött.
-
Mr X
veterán
válasz
St3ven #13671 üzenetére
Pont ezért néztem a legkisebbet, T-nél 30MB, 590Ft. Nem akarok töltögetni meg youtube-ozni vele, arra ott a wifi. Arra kell, hogy ha hirtelen házon kívül kell net, legyen, illetve ha véletlen valahogy felmászik hálózatra (bár elvileg ez lehetetlen, minden létező módon tiltottam), ne menjen rá a gatyám.
-
Mr X
veterán
válasz
DemonDani #13667 üzenetére
A hogyan az rendben van, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire lesz lassú a lekorlátozott mobilnet. Jelenleg nincs mobilnetem, csak wifizek. De egy minimális netcsomagra talán rászánom magam, ha korlátozás után is használható marad. Nincs rá nagy szükségem, ezért nem fogok gigás csomagot rendelni.
-
Mr X
veterán
válasz
jigoki987 #13662 üzenetére
Tessék:
Így kell romot felrakni Wildfire-re.
Itt vannak hozzá főzött romok.
Egy percig sem gugliztam érte.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged