- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
DonMedve #9840 üzenetére
Meg lehet vele csörgetni a telefont ha eltűnik, térképen mutatja a helyzetét, valamint néhány dolgot backupol is a Lookout fiókodba (ne kérdezd miket, nem használom a backupot).
Itt van a Lookout hivatalos oldala.Ja és a Plan B nevű programmal GPS koordinátákat tudsz küldeni a Gmail fiókodba, ha a "locate" szócskát elküldödSMS-ben az ellopott telefonra. Ezt már a baj bekövetkezte UTÁN kell felrakni a Market webes felületén keresztül.
-
r4z
nagyúr
LCD Density Changer, esetleg Font Changer
szerk: link javítva
-
r4z
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9609 üzenetére
Igen, az IP-t kell beírni. A router beállításokhoz nem értek, így abban sajnos nem tudok segíteni.
Próbáltad már újrarakni a programot?
-
r4z
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9607 üzenetére
Hm. Nekem eddig működött 8000-res porttal, de most nem. 8004-es portot használva megint megy rendesen.
-
r4z
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9605 üzenetére
Én használom. Írd itt a problémát, legalább mások is megoldhatják a problémát, ha nekik is felmerült.
-
r4z
nagyúr
DSP Manager. Csak rootolt készülékeken működik.
Edenyke:
-
r4z
nagyúr
válasz
timcsek #9477 üzenetére
Ez megfelel? Az oldalon találsz egy QR kódot, azt beszkenneled Barcode Scannerrel, és már töltheted is le.
-
r4z
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #9367 üzenetére
Komolyabb Backup-ot csak rootolt készülékkel lehet végezni. Addig meg marad az AppBrain-féle alkalmazáslista-mentés.
Ha a készülék topikjába benézel, ott meg fogják tudni mondani, hogyan lehet visszaállítani "bolti" állapotba.
-
r4z
nagyúr
Szerintem esélytelen. Kérdezd meg a Monte topikban.
A videón lévő készüléken csak egy skin van, nem Android. -
r4z
nagyúr
válasz
dokee78 #9154 üzenetére
Akkor már inkább a hivatalos oldalt linkelted volna.
-
r4z
nagyúr
Egy kis magyarság estére
-
r4z
nagyúr
válasz
Oppenheimer #8950 üzenetére
Total Commanderrel próbáltad?
-
r4z
nagyúr
válasz
Oppenheimer #8946 üzenetére
ES FiIe Explorer, File Expert, Wifi OnAir, Wifi File Explorer. Válogass kedvedre.
-
r4z
nagyúr
válasz
janii_l0l #8922 üzenetére
Doodle Jump (fizetős), Glow Hockey, Alchemy (bár lehet, hogy nálad Alkímia lesz a neve), Can Knockdown, Fruit Ninja (fizetős), LaserReflections, Radiant (a teljes verzió fizetős), Rocket Bunnies, UNO (fizetős), U Connect (a teljes verzió fizetős), Speedx 3D.
Én ezekkel szoktam gyakran játszani, meg ugye a 3-féle Angry Birds-szel
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #8883 üzenetére
Igen, ingyenes.
-
r4z
nagyúr
válasz
Shrike7973 #8502 üzenetére
A Radiant-ot is kipróbálhatod, én nagyon jól elvagyok vele. A teljes változat fizetős (privátot küldj, ha nincs rootolva a készüléked a fizetős Markethez).
-
r4z
nagyúr
válasz
Speeedfire #8425 üzenetére
Az APNdroid nem maradt bekapcsolva? Amatőr dolog, de elő szokott néha fordulni
-
r4z
nagyúr
válasz
Speeedfire #8423 üzenetére
Én a DroidWall-t használom. Root jogosultság kell hozzá.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Ismertek olyan adatforgalommérő programot, ami a Wifi Tetheringet is beleszámolja az elfogyasztott mennyiségbe? A Call Meter NG nem képes erre.
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #8010 üzenetére
Tehát mindenben jobb, csak a pálya kevesebb
-
r4z
nagyúr
Az Angry Birds Rio másnál se akar letöltődni? Meg úgy az egész Amazon Appstore nem működik, semmit nem tölt le, se ingyenest, se fizetőst.
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #7885 üzenetére
Ha ugyanazzal a google account-tal használod az új ROM-ot is, akkor visszarakhatod ingyen.
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #7854 üzenetére
A z4root is tökéletes. Ha megcsinálja az jó. Én nem ismerem a Galaxy3-at, azért írtam a SuperOneClick-et.
dokee78: PowerAMP. Amióta megvan a Desire, azóta használom, nagy megelégedéssel.
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #7839 üzenetére
Szerintem nem működne. Inkább a SuperOneClick-et használd (asszem SG3-at azzal kell). De a SG3 topikjában biztosan tudják a választ.
-
r4z
nagyúr
-
r4z
nagyúr
válasz
ktomi94 #7795 üzenetére
Rátehetsz akármekkorát (Jó, azért a 60 gigapixeles Budapestet ne
), átméretezi beállításkor. 640x480 az ajánlott, mert ez mutat a legjobban a kijelzőn, nem a minőség rovására átméretezni.
Ha 320x480-ast teszel fel, akkor annak csak egy részét fogja alkalmazni. Ha alternatív launchert használsz (LP, Go, ADW, etc.), ott be lehet állítani a háttérkép görgetésének a tiltását, így a 320x480-as háttér nem fog mozogni.
-
r4z
nagyúr
Szia!
Zenelejátszónak a MixZing, a MortPlayer, a Music PlayerPro és a PowerAMP megérhet egy próbát (én utóbbit használom). Utóbbi kettő fizetős, de van belőlük trial változat is (PlayerPro 5 nap, PowerAMP 30 nap).
A multi-touch multiplayer (szép kifejezés) valószínűleg azért nem támogatott, mert gyenge hozzá a hardver. Bluetooth-os játékról nem tudok, de engem is érdekelne.
Szótárból én az "Angol szótár" (esetleg "Hungarian Dictionary"-ként is szerepel, a telefon nyelvétől függ) nevű programot használom, nem tudom, netről szedi-e az adatokat.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani nekem annak az alkalmazásnak a nevét, amivel iPhone-stílusú mappát lehet kirakni a főképernyőre? Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged