Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
deathtania #27574 üzenetére
Az működik, de én ezért tuti nem kapcsolgatnám ki a netet.
-
Mr X
veterán
válasz
zsombor222 #27407 üzenetére
A recovery-nek semmi köze az usb háttértár funkcióhoz. Mivel formáztad?
Gondolom a pc-dhez nincs kártyaolvasód.
-
Mr X
veterán
válasz
zsombor222 #27404 üzenetére
Akkor elvileg jónak kellene lennie. Mondanám, hogy formázd le a kártyát, de gondolom vannak rajta dolgok, amik miatt nem örülnél ennek a megoldásnak.
-
Mr X
veterán
válasz
zsombor222 #27402 üzenetére
Nem tudom, a te típusodnál hogy van, de amikkel eddig én találkoztem, ott a képernyő alján volt egy csatlakoztatás gomb, felette meg egy droid figura.
-
Mr X
veterán
válasz
zsombor222 #27399 üzenetére
Narancssárga is lett a robot, és megvátozott a gomb olyasmire, hogy háttértár leválasztása?
-
Mr X
veterán
válasz
zsombor222 #27397 üzenetére
Telefonon rányomtál, hogy háttértár csatlakoztatása?
-
Mr X
veterán
Hölgyek-urak, tud valaki egy olyan launchert, aminél alul a dokkban beállítható, hogy kettő (2) darab ikont használjon? Ne hármat, ne ötöt, hanem kettőt.
-
Mr X
veterán
válasz
spiritex #17920 üzenetére
és hodostamas:
A Li-Ion akkuk 4200mV-nál automatikusan lekapcsolják a töltést, mindegy, mit csinálsz. Ezt nem az OS szabályozza, hanem az akku elektronikája. Hiába hagyod rajta utána, csak annyit fogsz elérni, hogy a kikapcsolt töltés miatt lemerül ~95%-ig, aztán ott megint visszakapcsolja a töltést, újra és újra.
A linkemen levő dolgokat a téma világszerte elismert szakértője írta, akinek cége többek közt akkutesztereket fejleszt.
Ha a telefon nem 4200mV-nál jelez 100%-ot, ott valami gáz van. Hozzáteszem, az enyém is ~90% körül már zöld leddel jelez, de onnantól még tölt 10%-ot.
De egyszerű ellenőrizni. Marketen sok battery app van, ami tud feszültségértékeket mérni. Ha 100% jelzésnél 4200mV körül van az érték, akkor nincs gáz.
-
Mr X
veterán
válasz
spiritex #17869 üzenetére
A Li-Ion akku működése, avagy miért teljesen felesleges 100% jelzés után rajtahagyni töltőn a telefont.
A kalibráció meg nem csinál mást, csak törli a batterystats.bin fájlt.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Plédául, ha sok olyan appod van, ami fut állandóan, vagy widgetet használ. Mass storage csatlakozáskor a telefon leválasztja a fat partíciót, így az ott levő appok nem működnek. Az ext viszont csatolva marad ilyenkor is.
Hozzáteszem, jelenleg nem használok ext-et, mert egy gyenge minőségű sd kártya miatt már többször jártam úgy, hogy egyszercsak eltűnt a partíció. Most inkább átbütykölöm a romot, berakom a system/app-ba az általam használt appokat, ami meg nem kell, azt kihajítom. Így a számomra teljesen felszerelt rom-hoz telepítés után csak 2-3 appot kell felraknom a data partícióra, azokat is azért, mert valamiért a system/app-ba pakolva nem működnek megfelelően (MoboPlayer, ES Explorer root funkciója).
-
Mr X
veterán
válasz
KaiotEch #17215 üzenetére
Gmail accounthoz kötődnek a megvásárolt programok. Hard reset nélkül nem tudsz a droidos készüléken mail címet váltani, ami viszont töröl minden appot. Utána meg, mivel másik mail címet adsz meg, nem fogod tudni használni a másik címre megvett appjaidat.
szerk:
Ahogy újra átolvastam, nem megvett appokra gondolsz, de a mail váltás akkor is így megy, reset törölni fogja az appokat és a beállításokat.
-
Mr X
veterán
"Card class indicates minimum sequential write speed achievable on the card.
It's good for writing big files like movie files.
But when it comes to writing small random files, it can be the opposite. Many people reported having bad random write speeds with C10 cards whereas others reported better speeds with lower class cards.
It's a matter of sd controler quality and size of erase block size. Bigger and faster SD cards have bigger erase block sizes (up to 256Ko). It means that those cards need to write 256Ko of data even for writing a single byte on the card.
That's why C10 are not the best choice when it comes to DATA2SD or any kind of similar solution to short data storage on the Desire."Ezt az az ember írta, aki kidolgozta a data2sd scriptet.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #17085 üzenetére
Megnéztem, a leírás szerint az egy második, rejtett tálca.
De az a megoldás, ugyanis mikor felhúzod (alul egy felfelé csúsztatás), akkor elfedi az alap tálcát, viszont mivel a második tálca alapból üres, így ott is üresség lesz.
Megoldás: a tálca helyén egy lefelé csúsztatás, visszajön az alap tálca.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #17075 üzenetére
Az ne megy plusz tálca? Ha be van pipálva, nekem attól még nem tűnik el a tálcám.
-
Mr X
veterán
válasz
Shrike7973 #17051 üzenetére
A Class10 embertelenül belassul, ha sok kicsi fájllal kell dolgoznia.
-
Mr X
veterán
válasz
Shrike7973 #17046 üzenetére
Hát az az 550MHz-es cpu és a 256MB ram elég harmatos a 3D játékokhoz... A GPU chip segít rajta valamit, de nem szabad csodát várni.
A custom romokkal elérhetsz gyorsulást.
HollyBoni:
A 2.3 mérföldekkel jobb, mint a 2.1. Gyorsabb, van benne app2sd, elvileg még a fogyasztása is jobb.
-
-
Mr X
veterán
válasz
Kingfisher1 #16983 üzenetére
Gondolom csak Samsungokra...
-
Mr X
veterán
Tényleg ennyire lusta lett mára mindenki, meg a torrent is kiment a divatból? Annyi idő alatt lehet kb. bármit megtalálni, mint amennyi alatt begépeli a kérdést, de mégis ide jön mindenki...
#16969:
Pechedre úgy tűnik, kb. azonos topicokba járunk.
-
-
Mr X
veterán
válasz
Mercutio_ #16930 üzenetére
Külön nem tudod menteni az appot és az adatokat, de visszaállításkor kiválaszthatod, hogy melyik részét állítod vissza.
Én úgy szoktam backupolni, hogy bekapcsolom a szűrőt, hogy csak a felhasználói alkalmazásokat mutassa, a rendszerappokat ne. Aztán backup app és data.
Visszaállításkor valamiért csak akkor mutatja nekem a mentett dolgaimat, ha a fent említett szűrőt úgy állítom be, hogy mindent mutasson.
-
Mr X
veterán
válasz
rayman2006 #16927 üzenetére
Appmonster, Titanium Backup, Astro
-
Mr X
veterán
LiveHome Pro első benyomások:
-szép és gyors, bár érezhetően lassabb, mint az ADW EX
-alsó dokk csak 3 vagy 15 ikonos lehet, én örültem volna egy 4-5 ikonos lehetőségnek
-témákkal nincs eleresztve, saját galériájában fizetősök vannak, marketen van pár ingyenes téma, de nem szépek
-hátteret csak a saját online galériájából enged beállítani, ha az alap módszerrel váltunk hátteret, akkor minden asztallapozásnál megjelenik a livehome háttere, csak a lapozás-effekt végén jön be az általunk választott háttér-app drawer lapozási effekt állítására nem találtam lehetőséget
-app drawer-ben nem lehet eltüntetni alulról a dokkot
-calendar widget még wifin is lassan frissít
-gmail widget nem tölti be a leveleket
-weather widget frissítési idejét nem lehet állítani, illetve csak az aktuális időjárást mutatja, nincs lehetőség előrejelzés megtekintésére
-icon manager nem talál magának marketen ikonpakkokat
-contact widget nem 4x4-es, hanem 3x4-es, így elég hülyén néz ki
-alsó dokk háttere vagy alapértelmezett, vagy egy béna keret
-a beállításokban az elemekre nyomást 80%-ban gördítésnek veszi, gondolom rosszul vannak beállítva az érintési területek
-feleslegesen sok beállítási pontHirtelen ennyi
-
Mr X
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16693 üzenetére
Azzal nincs mit kezdeni.
-
Mr X
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16685 üzenetére
Ellen kell rántani a kanyariránynak egy pillanatra, aztán vissza.
-
Mr X
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16513 üzenetére
Hátha ez is megoldás. A PlayerPro-ban megadhatsz alapértelmezett zene mappát, azon kívülről nem fog listázni más hangfájlt.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged