- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
TazLeacher #7477 üzenetére
Ha jól tudom a Titanium Backup is tud ilyet.
-
canniball
nagyúr
válasz
Koga777 #7461 üzenetére
Hát ha erről van szó akkor megtaláltam, de ezek szerint félrevezető volt a megfogalmazás: ez nem naptár csak widget a naptárhoz...
A SwiFTP-t nálad működik rendesen? Én eddig csak felfelé töltöttem vele és így nem volt gondom, de tegnap szerettem volna levenni 3 képet a telóról és mindegyikkel azt játszotta, hogy 8x%-nál eldobta az ékszíjat...
jer1cho!
"Néztem az IGO-t... Honnan lehet beszerezni?"
Ha nem adták a telefonodhoz, akkor Androidra legálisan nem elérhető.
A már említett Sygic Aura K-Eur. térképpel 29.99 EUR áron szerezhető be. -
canniball
nagyúr
válasz
schmo07 #7370 üzenetére
"Névnapok..."
Ezek szerint ez offline nem működik..."Ismétlődés..."
Nálam nincs olyan. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Aszongya nincs olyan. Biztos jól írtad?
-
canniball
nagyúr
Két kérdés:
1. az események rögzítésekor hol lehet beállítani az ismétlődést? Nem találok ilyet...
2. a névnapokat hogy varázsoltad bele?llaszlo!
Köszi, de egyelőre próbálkozok a Jorte-val, ha nem válik be majd ezt is megnézem. Btw nem említik: tud ez offline export-importot? -
canniball
nagyúr
Olyan naptárt keresnék, ami:
- ingyenes
- offline (nem akar neten lévő naptárral szinkronizálni)
- tud több nézetet (heti/havi stb.)
- tud ismétlődő riasztást (napi/heti/havi/éves)
- tud különböző riasztásokat (hang/status bar/popup stb.)
- lehet az elmentett eseményeket (és esetleg a beállításokat) exportálni-importálni offline (PC-re vagy SD-re).
Melyik az? -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Jól értem: csak a 1756-on lehet játszani (szolgáltatói számon nem)?
-
canniball
nagyúr
Olyan is van? Ezt nem tudtam...
(#7116) vétó!
Nyilván nekem sem itthon az udvarban kell.De ha úgy alakul Pesten egyszerűbbnek tűnik, mint az aprót dobálni.
Amúgy arra lettem volna kíváncsi hogy hogy is működik/működnek: beazonosítják hogy hol vagyok és csak a rendszámot+a parkolás hosszát kell megadni, vagy ennél azért bonyolultabb? És persze hogy mennyire megbízható(ak)?
Mod.
(#7133) tsigalko87!
Basszus, azt hittem el lehet kerülni az automata keresgélést...(#7140) zarew!
"Telepítés után kell neki net,mert onnan frissíti a város adatokat."
De csak telepítés után amíg lefrissít, nem pedig folyamatosan, ugye? -
canniball
nagyúr
A Parking SMS Magyarország app.-ot próbálta/használja-e valaki?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
stickyfinger #7085 üzenetére
-
canniball
nagyúr
Olyan ingyenes app.-ot tud-e valaki, amivel megoldható, hogy a "gyári" ki/bekapcs. gomb+screenlock-csúszka helyett a hangerő gomb+screenlock-csúszkával működjön a feloldás?
-
canniball
nagyúr
válasz
haverzozi #6724 üzenetére
English−Hungarian Dictionary, valamennyire tud németül is és ingyenes.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
legiaap #6687 üzenetére
Én sem találok ilyet, sőt amit l33tus írt itt az sem működik nálam, csak visszajelzésem van.
-
-
canniball
nagyúr
Extended Controls
Advanced features: Widgets in notification bar ... -
canniball
nagyúr
Na ez tényleg f@sz@ kis proginak tűnik!
Liudvikas!
Motorola Defy (Android 2.1)+a gyári lejátszó (Connected Music Player): füles bedug-> zene elindít-> füles lehúz-> lejátszó magától megáll.Ha már itt tartunk. Olyan ingyenes zenelejátszó kerestetik, amelyik kilépéskor valóban leáll (és nem fut tovább a processek között), valamint lezárt képernyő mellett is működik a hangerő állítás (természetesen az erre szolgáló gombokkal gondolom). Nem baj ha vannak olyan fícsörök mint: rendezés előadó/album/stb. szerint, EQ, borító kezelés, netán léptetés a hangerő gombokat hosszan lenyomva, de ezek összessége már a tökéletes megvalósítása lenne... Létezik-e?
-
canniball
nagyúr
Van egy pár találat, melyikre gondoltál?
-
canniball
nagyúr
Akkor köszönöm!
zeorsdfd!
Letöltöttem, kipróbáltam; a két kattintásos megoldással még nem is lenne gond, de ugyanaz a bajom vele mint a jelenleg használt Moto Torch Led-del: baromira nem áll kézre a be/kikapcsoló ikon. A többi része amúgy tetszik, úgyhogy marad.
Widgetekkel spórolok ahol lehet, inkább ikonokkal operálok én is, de ha nincs más megoldás akkor nincs más megoldás. -
canniball
nagyúr
Szükségem lenne olyan zseblámpa alkalmazásra, amelyiket ha bekapcsolom letiltja a képernyőzárat, azaz ne kelljen újra feloldani a képernyőt a kikapcsolásához (és nem lenne rossz ha kikapcsolás után nem futna tovább a háttérben); találkozott-e valaki ilyennel?
Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest