- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
Nordik #18130 üzenetére
Igen, jól gondolod. Azt az "összesített" részt én szinte chat-ablakként használom.
Egyébként az ingyenes üzenetváltás-dolgot azt pont nem lehet eltéveszteni, hiszen ahhoz, hogy Te fizetős sms-t küldj a telódról, mindenképpen valami sms alkalmazás elindítására van szükség, szóval észrevennéd, ha erről lenne szó. (De egyébként erre is figyelmeztet, majd indítja az sms appot, most direkt kipróbáltam.)
Amúgy keress rá a "viber" szóra, az elmúlt hetekben elég sokat beszéltünk itt róla, ha valami nem világos, kérdezz bátran.
-
St3ven
addikt
Őszintén megmondom Neked, fogalmam sincs, miért szükségesek ezek, gondolom kell neki a hozzáférés a felsorolt eszközök státuszához, hogy a fogyasztásukat mérni akarja, de igazából én nem értek hozzá.
Legalábbis szerintem logikus, hogy egy akkufigyelő pl. a futó alkalmazások listáját "lássa". Internetre meg nyilván a reklám miatt van szüksége.
Mindegy, nekem annyi elég, hogy több mint 250.000-en letöltötték, 2500-an értékelték, nem is rosszra, és rendszeresen frissítik.
-
St3ven
addikt
válasz
Adamis #18069 üzenetére
Én a
Battery Mix-et használom, ez folyamatonként kiírja, hogy mi mennyit fogyaszt százalékosan. Ezt különböző időintervallumokban vizsgálhatod, ill. az egyes folyamatok CPU-használatáról grafikont is rajzol.
Telepítettél mostanában valami új appot?
-
St3ven
addikt
válasz
userxy #18059 üzenetére
Húha, nekem kb. fél napomba telt, mire kibogoztam, hogy egyáltalán hogy kell beállítani a Call Meter 3G-t, de azóta tökéletesen működik, megpróbálom valahogy visszaidézni, ha nem pontos a leírás, majd itt a többiek segítségét is igénybe vesszük.
Nekem nincs egyébként csúcsidő, csak mobil és vezetékes megkülönböztetés, plusz a barátnőmmel ingyen beszélek, szóval egyszerűbb is a dolog meg kicsit bonyolultabb is.
Először is a Beállításokban a Haladó beállítások mellé egy pipa.
1. Beállítások - Számcsoportok
Itt hozz létre annyi számcsoportot, ahány féle kimenő tarifád van. Itt tudod megadni, hogy pl. +3630% az összes T-Mobile-os szám, vagy van olyan szám ami vmi miatt külön csoportot képez (mert ingyenes, pl. 1430).
2. Beállítások – Díjcsomagok, tarifák
Itt hozz létre mondjuk egy T-Mobile-os tarifát, pl. 30 Ft (ha perc alapú a számlázás, akkor a Számlázás módja 60/60).
Fontos, hogy az itt beállított dolgok fognak majd a főoldalon az összefoglalóban megjelenni, így érdemes több időd rászánni, hogy kinézzen valahogy.
3. Beállítások – Szabályok
Itt hozzuk össze a fenti két dolgot.
Hozz létre egy kimenő irányú szabályt pl. a T-Mobile-ra, kiválasztod a létrehozott tarifát, ami ezekre a hívásokra vonatkozik, majd lent a Tartalmazott számoknál már csak ki kell választanod az 1-ben létrehozott csoport(oka)t.Fontos, hogy az itt beállított dolgok egyben prioritást is jelentenek, vagyis fölülről lefelé fog haladni a progi, hogy eldöntse, melyik hívás melyik szabály hatálya alá tartozik. Azaz ha pl. van egy ingyenesen hívott T-s ismerősöd, akkor vele kezdd felül az első szabály létrehozását, különben besorolódik a többi T-s közé. (Persze utólag mozgathatók ezek a szabályok, ha valami logikai gubanc lenne a végén.)
Röviden ennyi, értelemszerűen, ha több szolgáltatóra is ua. a kimenő tarifa, a 3. lépésben ezeket egyben is kezelheted.
Meglátod, milyen jó lesz, az első alkalommal sokáig fog számolni, mert - ha megvan a telódban a híváslistád - akár hónapokra visszamenőlegesen is kiszámolja a forgalmadat.
-
St3ven
addikt
Megőrjít ez a dolog: az sms-ek kb. 70%-át duplán kapom meg!
Go SMS van fent, de próbáltam már más sms appal is, az eredmény mindig ugyanaz: megkapok egy sms-t, majd 1 mp múlva megérkezik még egy, azonos tartalommal.
És nem, nem az értesítés jön elő duplán, a gyáriban mindent kikapcsoltam, hanem két ugyanolyan sms jelenik meg „fizikailag”.
Mit javasoltok erre?
A Go SMS azt írja, ha ilyet tapasztalunk, uninstalláljuk a gyári sms appot – erre mi a legbiztonságosabb mód, hogy esetleg később még vissza is tudjam tenni, ha még ennél is rosszabb lesz a helyzet?
Nem túl kockázatos ez?Rootolt a teló.
-
St3ven
addikt
válasz
userxy #18020 üzenetére
A
Call Meter 3G tudja ezt. (Ne zavarjon meg a beta elnevezés, teljesértékű a progi, már fél éve használom, megbízhatóan működik.)
@zsot_72: Az, hogy van számhordozás, az tény, de 90-95%-ban így is jó eredményt fogsz kapni, annyi hiba meg bőven belefér. De ha a tökéletességre törekedsz, lekéred, hogy a hívandó melyik szolgáltatónál van, és csinálsz csakis őrá egy külön szabályt, így legközelebb is jól fogja számolni.
-
St3ven
addikt
válasz
Bling95 #18010 üzenetére
Pontosan, gondoljatok csak bele, az MMS-hez csatolható képeket/hangfájlokat valamilyen úton-módon továbbítania kell a hálózatnak.
Egyébként még az a szerencse, hogy ez nem számít adatforgalomnak, pontosabban az így leforgalmazott adatmennyiségért nem kell külön fizetni, erősítsetek meg, hogy ez még mindig így van.
Csak mert én is pont Olaszországból küldözgettem jó pár éve MMS-eket, mert - most már nevetséges, de - szinte alig volt drágább mint az sms, és jóval több karaktert lehet egyszerre elküldeni. Azóta szerencsére a roaming tarifák terén is történtek kedvező változások, na persze nem a mobilszolgáltatók voltak ilyen rendesek önszántukból, hanem komoly EU-s ráhatás nyomán kellett csökkenteniük a tarifáikat.
-
St3ven
addikt
Közben úgy néz ki, megtaláltam a nekem való RSS olvasót:
FeedR
Kicsi, de ami a legfontosabb: eszméletlenül gyors. Ráadásul ingyenes, letisztult kezelőfelülettel rendelkezik és kedvünkre testreszabható a frissítés mikéntje, a különböző kategóriák, és úgy általában a program működése.
Még sokat nem tudtam tesztelni, de mióta feltettem nyomogatom rendesen, az erőforrás-igénye eddig meglehetősen kedvezőnek tűnik.
-
St3ven
addikt
Hm, a tobb mint fel eve hibatlanul, megbizhato modon mukodo Missed Reminder ma se szo se beszed felmondta nalam a szolgalatot: kikerult a futo appok kozul, ha el akarom inditani menubol, akkor pedig force close-zal bezar inditas utan. A marketen sem talalom mar, hogy ujratelepitsem...
-
St3ven
addikt
RSS olvaso appok kozul Ti melyiket ajanljatok?
Van vagy ezer fele a marketen, arra lennek kivancsi, Nektek melyik valt be, es mi tetszik benne.
-
St3ven
addikt
Sorry srácok, már én sem találom. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen alap app kikerül a kínálatból.
-
St3ven
addikt
Átirányítottam minden hívást egy másik számomról arra a számomra, amelyik az androidos telómban van.
Namármost… van arra mód, hogy lássam, hogy amikor csörög a telóm, az éppen átirányított hívás-e?
Mert most semmi eltérést nem látok a kétféle hívás megjelenítése között; a régi nokiámon ilyenkor egy kis zöld, "visszapattanó” nyilacska jelezte, hogy ez éppen egy másik számról átirányított hívás, nem pedig egy közvetlenül, az adott telómra érkező hívás.
-
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #17511 üzenetére
Szeretném egy új SIM kártyával, így új számmal használni ezentúl a telómat.
A kérdés az, hogy az új számomhoz megadhatom a korábbihoz társított gmail címet, anélkül, hogy ez galibát okozna?
Igazából nem tudom, egyáltalán okozhat-e valamilyen galibát (appok, névjegyzék), csak biztosra akarok menni.
-
St3ven
addikt
Köszi, majd megnézem, első körben viszont megelégednék ezzel a naptáras megoldással, feltéve, ha kivitelezhető.
Egyébként használtam már ilyen appot (FotMob LiveScores), csak ha lehet, nem akarok ezért egy komplett appot feltenni.
Egyébként ez a GO lehozza a csapatok címerét? Konkrétan a Premier League érdekelne. Mert amikor utoljára néztem év eleje felé, még elég visszafogott volt a grafika terén.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #16909 üzenetére
Látom, ma sokkal többen vagyunk, mint a hétvégén, úgyhogy megismétlem a kérdésem, hátha valaki tud segíteni:
Kollégák, egy kis brainstormingra hívnám az érdeklődőket, naptár témában.
Cél: SMS-ben értesüljek a kedvenc focicsapatom eredményeiről.
(Nem, nem akarok ezért külön appot feltenni, mert abba be kéne lépni, helyet foglal, akksit fogyaszt, stb., meg engem csak a végeredmény érdekel, legalábbis a telómon.)
Rendelkezésre álló eszközök:
¤ Google Calendar a neten - ahol ugyebár fel lehet iratkozni egyes csapatok naptárjaira, amiben megtalálható a kezdési időpont, és ami a legfontosabb, a meccs végeztével módosul a bejegyzés oly módon, hogy tartalmazza a végeredményt.
¤ Business Calendar Free - amennyiben szükség lenne rá a megoldáshoz
Ameddig eljutottam:
A naptárbejegyzésekről lehet ingyenes SMS emlékeztetőt kérni, de ahogy néztem, csak az esemény kezdete előtt. Namármost ez logikus is, de nem lehetne valahogy a bejegyzés módosulásáról is sms-t kérni?
Esetleg összekombinálni a dolgot a Business Calendarral? Bár már azt sem tudtam megoldani, hogy a csapatnaptárat lássa...
-
St3ven
addikt
válasz
naksys #17020 üzenetére
Akkor automatikusan GSM hálózaton bonyolítja le a hívást, máshol nem is nagyon tudná.
A Viber egyébként a telefonkönyvében kis lila telefonikonnal jelzi, melyik kontakt felé érhető el a viberes hívás. Sőt, ha egy ismerősöd, aki bent van a telefonkönyvedben, szintén felteszi a Vibert és aktiválja a számát, azonnal értesítést kapsz róla.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #17011 üzenetére
"Skype-on meg a felhasználónevedet kell beírni ugyanehhez."
Na látod, a Skype felhasználónévhez meg regizni kell előtte valahol. És nyilván aktiválni is kell a fiókot. Ráadásul a Skype meg zabálja is az akksit, a marketet olvasva pedig rengeteg embernek gondja van vele, meg is látszik az értékelésén. Nekem is fent volt, de le is szedtem, mert hiába voltam bejelentkezve hol frissítette a kontaktok online státuszát, hol nem, hol megkaptam az üziket, hol nem, és mellette még a rendszert is kegyetlenül belassította.
"Azért gondolom azt te is tudod, hogy Viber-ral csak olyat hívhatsz, akinek szintén fel van telepítve a program, SIP/VOIP alapon pedig feltétel nélkül bármilyen telefonszámot, akár külön telepített program nélkül is (2.3.4). Így lehet nem túl reális e két dolog összehasonlítása."
Persze hogy tudom. És valóban, nem reális az összehasonlítás, ez nem is kérdés, két eltérő koncepcióról beszélünk.
De még egyszer mondom, az átlag mobiltelefon-használó nem fog beállításokat keresgetni meg megadni (ráadásul milyen átlagfelhasználónak van 2.3.4-es android a telóján?), hanem csak annyit mondanak neki: "tedd fel ezt a progit, majd írd be a telszámod és ingyen beszélgethetünk, mert nekem is fent van a progi".
És működik, nem is rosszul.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #16998 üzenetére
Jogos a kérdés, de valószínűleg a folyamat egyszerűsége az oka ennek, és szerintem pont ezért is terjed annyira.
Gondolj bele, az egyszerű android felhasználónak, aki nem jár fórumra, a marketről is csak úgy véletlenül hallott fél éves androidos lét után, csak annyit kell tennie, hogy egy appot feltelepít, beírja a telszámát, és ingyen beszélgethet az ismerőseivel.
Ennyire még a barátnőm meg a szüleim is ráveszik magukat; nem kell regizni a VoIP szolgáltató oldalán, creditet vásárolni, emailben aktiváló linkre kattintani (brrr), a progiban beállítani a SIP-et, vagy megkérni mindezekre valakit. Ez mind csupa olyan dolog, ami neked és nekem megvan kb. 2 perc alatt, de más erre azt mondja, hogy én ezzel nem fogok szórakozni.
És hiába magyarázod az embereknek, hogy nem bonyolult a Nimbuzz vagy a Fring, a lényeg, hogy a Viber-rel nem kell megváltoztatniuk az eddigi szokásaikat.
Az meg már csak hab a tortán, hogy stabil és az erőforrás-igénye minimális, de ezzel már ők nem is foglalkoznak.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #16995 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy más VoIP szolgáltatót beállítani, akkor nem.
-
St3ven
addikt
Aki még nem tette, próbálja ki a
Viber-t.
3G-n tökéletes hangminőség, ingyen sms-ezés, és ahogy olvasom meg elnézem az ismerőseimet, egyre többen használják. Tavaly télen indult iPhone-on, idén érkezett meg Androidra. Regizni nem kell, a telszámod alapján azonosít, és egyből jelzi, hogy a kontaktok közül kinek van fent szintén.
A háttérben nekem folyamatosan fut, memóriából alaphelyzetben 5 MB-ot foglal, akksit 2-3%-ban fogyaszt átlagos használat mellett, ha be se lépek egész nap, csak fut, akkor kevesebb mint 1%-ot.
Ha már a kontaktok kezelése az előbb szóba került, én be is állítottam alapértelmezett tárcsázónak, ugyanis sokkal igényesebb a megjelenítése, és a híváslistája is áttekinthetőbb (a gyári nekem még a 2 nappal ezelőtti hívásokra is azt írja, hogy "tegnap", ami hihetetlenül tud zavarni).
Természetesen hívás/sms írás előtt választhatsz, hogy Viber-en vagy hagyományos GSM hálózaton keresztül akarod-e elérni a "célszemélyt".
-
St3ven
addikt
válasz
Pityesz78 #16974 üzenetére
Erre a First name / Last name mizériára van egy roppant egyszerű megoldás, én már az s40-es nokiás korszaktól ezt alkalmazom, de legalábbis amióta először találkoztam ezzel a névjegy feature-rel.
A megoldás: a teljes nevet beleírom a legelső rubrikába, legyen az First vagy Last name, fogalmam sincs, mit dob fel először, és még soha nem keveredtek össze a névjegyeim.
Naptár: a Business Calendar Free-t ajánlom.
-
St3ven
addikt
Kollégák, egy kis brainstormingra hívnám az érdeklődőket, naptár témában.
Cél: SMS-ben értesüljek a kedvenc focicsapatom eredményeiről.
(Nem, nem akarok ezért külön appot feltenni, mert abba be kéne lépni, helyet foglal, akksit fogyaszt, stb., meg engem csak a végeredmény érdekel, legalábbis a telómon.)
Rendelkezésre álló eszközök:
¤ Google Calendar a neten - ahol ugyebár fel lehet iratkozni egyes csapatok naptárjaira, amiben megtalálható a kezdési időpont, és ami a legfontosabb, a meccs végeztével módosul a bejegyzés oly módon, hogy tartalmazza a végeredményt.
¤ Business Calendar Free - amennyiben szükség lenne rá a megoldáshoz
Ameddig eljutottam:
A naptárbejegyzésekről lehet ingyenes SMS emlékeztetőt kérni, de ahogy néztem, csak az esemény kezdete előtt. Namármost ez logikus is, de nem lehetne valahogy a bejegyzés módosulásáról is sms-t kérni?
Esetleg összekombinálni a dolgot a Business Calendarral? Bár már azt sem tudtam megoldani, hogy a csapatnaptárat lássa...
-
St3ven
addikt
Hehe, nem feltétlenül.
Képzeld el, hogy valami miatt 08:10-kor frissített, mondjuk manuálisan. Ha egy órára van állítva a frissítés, akkor a 08:16-kor a szerverükön frissülő adat csak 09:10-kor "jön meg" a telódra, ami elég nagy késés.
Ezzel szemben ha 15 percre van állítva a frissítés (nálam pl. így megy), akkor a 09:16-os friss adatot legrosszabb esetben 09:30-kor megkapod.
-
St3ven
addikt
Azt azért ne felejtsük, h a köpönyeg.hu adatai óránként egyszer frissülnek, óra 16-kor, de akkor halálpontos egész órai adatokkal.
A Fancy milyen adatokat használ? Accuweather?
Én a köpönyeg vs. Beautiful Widgets témát tesztelem már több mint egy hete folyamatosan, és hát nem sok különbség van. Ha van, akkor rendszerint a BW egy, max. két fokkal többet mutat, ill. szélsebességben 2-3 km/h-val kevesebbet, mint a köpönyeg.
Csak ugye a fizetős BW egyik adatbázisa (Accuweather) jóval gyakrabban frissül, ne kérdezd, milyen gyakran, de a widgetet ugy állítottam be, h minden egyes képernyő felélesztésnél kérje le a legfrissebb adatokat.
-
St3ven
addikt
Nem tudom, ismeritek-e a
NoLED appot, de baromi jó cucc!
Az elmulasztott eseményekről (SMS, hívás, email, chat üzenet) kaphatsz kis ikonokként értesítést a "kikapcsolt" kijelzőre, ráadásul hangjelzést is be lehet állítani, hogy adott időközönként jelezzen, hogy valamiről lemaradtunk. (Nálam ki is váltotta az örök kedvenc Missed Remindert!)
Rengeteg beállítási lehetőség van (miről kérünk értesítést, ikonok színe, hány másodpercenként ugráljanak stb.), de a legnagyobb az, hogy be lehet állítani, hogy pl. éjjel 11 és reggel 6 között ne is zavarjon az értesítésekkel.
Egy napja tesztelem, akksit és memóriát eddig alig fogyaszt, szóval ajánlom bárkinek, akinek nincs kis beépített jelzőfény a telóján.
-
St3ven
addikt
Kiadták a legújabb, ezúttal már 2.0-ás Köpönyeg.hu időjárás widgetet.
Legnagyobb örömömre bekerült egy widget minimalista designnal, nagyon állat:
-
St3ven
addikt
A Beautiful Widgets-ben hogyan tudom kitenni a szélsebességet is az adatok közé?
Az istennek sem találok erre opciót...
-
St3ven
addikt
Egyetértek DemonDani kollégával.
Én a lehető legkisebbet választanám, mert lekorlátozva sem vészes, T-nél 32 kbit/sec-ra veszik le. Nyilván, ha egy ötmegás fájlmellékletet töltesz éppen, akkor szembetűnő a különbség, de Opera Minivel böngészve észre sem lehet venni.
"én meg azt vallom, hogy a legkisebb kell, aztán a hónap 29napján úgyis korlátolva megy ha a 990eset veszed az 590es helyett akkor csak 27napon lesz korlátos"
Ezzel a megközelítéssel gyakorlatilag 100%-ban egyetértek. Még ha a példa elég kisarkított is, jól jellemzi a szitut.
-
St3ven
addikt
válasz
Canonfan #13642 üzenetére
Hát, ezzel nem leszel beljebb... de én a Lookout-tal többször is próbálkoztam (azaz telepítettem, töröltem, visszaállítottam, újra feltelepítettem marketről), de ötletem sincs, hogy mennyi szemetet hagyhat. Szerintem semmit, de szakértőnek korántsem mondanám magam a témában...
A végén kb. arra jutottam én is, mint itt többen, hogy nem sok értelme van ennek a vírusirtó-dolognak. Ráadásul a Lookout nálam pl. meg sem csinálta rendesen az időzített műveleteket (backup, ellenőrzés). Előbbit a beállított időpont ellenére sem végezte el, utóbbit meg a heti egy alkalom megadása ellenére teljesen random módon, hetente többször is...
-
St3ven
addikt
válasz
Canonfan #13576 üzenetére
Én felváltva használom a Zeam-et és a GO Launcher EX-et, mikor éppen melyik tetszik meg.
A Zeam alacsony memóriahasználatát meg tudom erősíteni, viszont személyre szabhatóság terén nem veszi fel a versenyt a GO-val (pl. nem lehet az ikonokat lecserélni, vagy kategóriákat létrehozni az app drawerben).
Ráadásul az én telómon átlagosnak mondható 15-20 mega szabad ram mellett gyakran kilövi a rendszer, és még be se tudom állítani a prevent force close-t, mint a GO-nál.De ha ilyen sok szabad ramod van, és nem számít annyira a testreszabhatóság, mindenképpen tegyél vele egy próbát.
-
St3ven
addikt
Én a Joestone féle 2.3-at használom a GT540-emen, nem is szórakoztam ilyen SD partícionálással, app2sd-vel és társaival mert csak kiidegelt volna.
A 2.3-om alapból tud SD-re telepíteni, ráadásul a data2system-es verzió 200 mega belső memóriával rendelkezik.
Sokan használnak még CyanogenMod-ot, de gyere a GT540 fórumba, és a szakik felvilágosítanak.
-
St3ven
addikt
válasz
aggleány #13024 üzenetére
Csinálj egy olyan szűrőt, ami automatikusan beteszi pl. egy "Vicces" nevű mappába, plusz archiválja is, utóbbival átugorja az email a bejövő mappát, így nem kapsz értesítést róla.
Vagy ha van olyan lehetőség a szűrők között, hogy jelölje olvasottnak, az még egyszerűbb, de most nincs előttem a gmail, h megmondjam, van-e ilyen.
-
St3ven
addikt
válasz
kaller1 #12725 üzenetére
Aztamindenségit, megfogtál... az lehet, hogy a 2.8.x-ben még benne volt, ebben meg nem?
Asszem a GO Launcher Ex-szel kevertem, felváltva használom őket, mikor milyen kedvem van. Bár mintha több proginál is olvastam volna, h a Zeam-en lehet a widgetjét scrollozni, de ezek után már inkább nem mondok semmit.
-
St3ven
addikt
Akit érdekel, a Zeam Launcher frissült, és még gyorsabb lett, mint eddig. Már a 3-as verzió fölött járunk.
-
St3ven
addikt
Azt a nagyító-effektet ki lehet kapcsolni a GO Keyboardban, ami az ajánlott szó kiválasztásakor ugrik fel?
-
-
St3ven
addikt
Pár napja frissült a köpönyeg.hu app, most már változtatható a widget háttérszíne!
-
St3ven
addikt
Srácok, a GT540 fórumon ajánlotta kzrca kolléga a Barnacle Wifi Tether progit, és azt kell mondjam, hogy nagyon bevált, beállítani kb. 10 másodperc alatt sikerült, pedig okleveles IT analfabéta vagyok.
A progi a telód mobilnetjét osztja meg wifi hotspotként pl. a laptopoddal.
Kb. ennyi, azaz úgy tudsz a telód által biztosított WEP-es titkosítású wifi hálózatra csatlakozni, mint bármely egyetemi/kávéházi/hotel hálózatra.
-
St3ven
addikt
válasz
pingwin011 #12406 üzenetére
Nem, a hálózatot is meg tudja különböztetni, csak a szabályoknál meg kell adni külön csoportokra vonatkozóan, pl. +3630*, +3620*, stb., a maradékot meg számlázza a vezetékes tarifa szerint (nyilván nem állítom be az összes körzetszámot).
-
St3ven
addikt
válasz
Tsebacsi #12392 üzenetére
A készítő kénytelen volt beletenni valami korlátozást a letöltést illetően, mert fújtak rá a térképszolgáltatók, valami szerver túlterhelést is okoztak a felhasználók a sok cache-eléssel.
De pl. én azért maradtam az 1.5-nél, mert ott még korlátlanul lehet letölteni.
Ettől független a dolog: az útvonaltervezés megy?
-
St3ven
addikt
Srácok, aki Locus-t használ, kérhetnék tőle egy kis update-et?
Mármint hogy a mostani 1.8-asba visszakerült-e a google térkép, azaz cachelhető-e offline használatra.
Illetve kérdésem még, hogy az útvonaltervezés megy? Nekem már az 1.5-ben is ment, aztán egy ideje már nem csinálja meg, valami netet hiányol, nem is értem.
-
St3ven
addikt
válasz
pingwin011 #12383 üzenetére
Mindent be lehet állítani, amit írtál, időszakok, hálózatok, ingyenes/kedvezményes hívások.
-
-
St3ven
addikt
Srácok, a Nimbuzz partnerlistájáról hogyan tudnám eltüntetni az Echo Test nevű "kontaktot", nem bírtam megszokni, hogy ott virít mindig, pedig próbáltam...
-
St3ven
addikt
válasz
Luissimo #12156 üzenetére
Igen, úgy használom (qwertz), de nem megy.
De nem érdekes annyira, ott van tényleg a külön billentyű, szóval túltettem magam rajta.atillaahun:
Igazad van, én T-s vagyok, itt a csomagok szinte kivétel nélkül "korlátlanok".
A fring a +1111-es számot írja ki a hívott telóján.
Én is blokkolom a rejtett számokat Root Call Blocker-rel. Nem kell biztosítás meg kedvezményes hitel.A telekommunikációhoz semmit sem értek, de az biztos, h mobilon nettelefonálva sokszoros áttétellel zajlik a folyamat (hálózatok,eszközök,progik,tömörítés,veszteséges továbbítás mittomén), azaz sokszoros a hangminőség romlás esélye,szemben pl. azzal,ha vkivel egymással szemben ülve beszélgettek élőszóban.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #12148 üzenetére
Sajna az utolsó bekezdésedben van az árnyoldal.
A fring hangminősége esetenként botrányos, nincs telszámod, amit kiírna a hívott félnél, meg úgy általában szerintem az internetes tekefonálás kevésbé megbízható kapcsolat szemben a mobil-mobil hívásokkal.
Amúgy
1. a skype egy sz@r (mind a progi, mind a percdíjak), pedig évekig arra esküdtem
2. van még olyan mobilnet, ami nem korlátlan? (úgy értem, h van túlforgalmazási díj... nekem csak belassítanak, de attól a fringgel még telefonáltam simán a 100 mega után is normálisan...) -
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu #12139 üzenetére
Igen,nagyon durva,de ennyi jött ki. Neten a 8 MB/óra értéket reklámozzák,ez a 10 nem áll messze tőle. Gondolom csak a tömörítésen/kódoláson múlik.
-
St3ven
addikt
Elképzelhető,h a Widgetlocker lockscreenje és a GO SMS Pro értesítője nem szereti egymást?
Ugyanis mióta fent van a Widgetlocker,nem látom a lockscreenen a GO SMS kis boríték ikonját a status baron,ha sms-t kaptam.
Tehát amikor csak gyorsan rápillantok a telóra,nem is látom,h kaptam sms-t,csak ha feloldom a lockscreent. Nem fogadott hívás esetén ott van a szokásos nyilacskás értesítő a status baron (a lockscreenen).
Van vkinek ötlete a megoldásra?
Nagyon zavaró,h nem értesülök úgy az sms-ekről,mint eddig,miközben minden más rendesen működik az új locksreenen.
-
St3ven
addikt
Az aFirewall call and sms blocker-t használja itt valaki?
-
St3ven
addikt
válasz
basaja #11992 üzenetére
Megerősítem, 2 db a-t ír egymás után.
Pedig elvileg ugyanaz az alapprogi verziónk van fent (20110308), és ugyanaz a magyar kiegészítő (20110521).
És nekem magyar quertz-ben és angol querty-ben is ugyanez a helyzet.
Végülis mindegy, csak érdekesség...
(#11997) TRob1: az ingyenes Titanium Backup is tudja a beállítások/játékállások mentését.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged