- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Ahogy sejtettem, nem azt veszi alapul, hogy más mobilhálózat vagy sem, hanem az időszakokat sajnos. Így nekem ez nem fog soha pontos adatot mutatni sajnos, csak smsnél. Mondjuk nem vagyok programozó, de egy ilyet szerintem nem olyan nehéz összetákolni, ha valaki ért hozzá. De ez egy alapvető hiányossága a programnak szerintem.
-
pingwin011
aktív tag
válasz
St3ven #12388 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk eddig is használtam, de csak a számláló része miatt. Nézegettem a tarifa beállítási részét is, de valahogy engem nem győzött meg. Rendben, tud 2 tarifa szerint számolni. De mondjuk honnan tudja, hogy mi az a 2 különböző tarifa? Megadtam névnek, hogy T-Mobile, a másiknak pedig hogy más mobilhálózatok, de ebből nem hiszem, hogy tudja, hogy a 2. tarifa a más mobilhálózatokra vonatkozik. vonatkozhat akár hangpostára, akár külföldi hívásra is, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ez teljesen egyezik a valósággal, de majd persze kiderül
Még valami. videó hívás program, ha már van előlapi kamerám. Van olyan szoftver (miután gyárilag kimaradt), amivel lehet? De nem a fringre, és társaira gondolok, amivel akkor tudok videótelefonálni, ha másnak is fent van a szoftver, és éppen fent is van, hanem offline, névjegyzéket használó programra. Leszedtem egy sereg alkalmazást, de min ilyen skypeszerű volt.
Köszönöm a sok segítséget!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videós, mozgóképes topik
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest