- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #15453 üzenetére
te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe. - Van annak létjogosultsága (már hogyne lenne a mai világban, ahol még a fércbúkot is bálványozzák
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
)
-
TRob1
veterán
válasz
Speed limit #15203 üzenetére
Ez jó hozzá: [link]
-
TRob1
veterán
-
-
TRob1
veterán
Na mondom, kipróbálom a Lookout-ot (mert ma több helyen is olvastam hogy talál ezt-azt), nálam is talál-e vmi malware-t, erre a telepített 67 app-ból miket talál: Go Launcher Ex, Go Contacts, Go SMS Pro (a kedvenceim, és mind3 magyarítva) Most akkor mi a fcuk van? Kell vele foglalkozni? Ránézne olyan aki használja magyarul hogy nála mi a helyzet? És olyan is aki Marketről szedte? Köszi
-
TRob1
veterán
válasz
supercharley #14579 üzenetére
Blade fórumba meg pont most írta jano_77, hogy többek között ezekre is ezt jelezte neki: GoSMS, GoContact, LauncherPro, AnySoft keyboard... és még egyebekre amiket már nem írt.
Valszeg a Lookout a xar, és nem az összes többi... -
TRob1
veterán
válasz
Daniel Alves #13551 üzenetére
Mercedes vagy BMW a jobb??? Kinek melyik. Felteszed mind2-t és eldöntöd, az a legbiztosabb. Nekem pl. a Lexus a jobb és a GO Launcher EX
-
TRob1
veterán
válasz
pockos13 #13547 üzenetére
???
Letöltöd az apk-t, és futtatod. Ugyanúgy, mint bármi más programot. (Vagy telefonnal töltöd le netről, vagy pc-n, és átmásolod telefonra usb/wifi-n keresztül, vagy kártyaolvasóba be a memkari, vagy... millió lehetőség)
Ha netán az a gond hogy nem .apk jön le (hanem pl zip), akkor meg cseréld le a x@r böngésződ egy normálisra, és azzal jól tölti le...
-
TRob1
veterán
Ha valaki használ esetleg Go Launcher-t, és abból is a magyart kedveli, stefi ma elkészítette a legújabbat: GO Launcher EX (magyarul)
-
TRob1
veterán
válasz
postajoska #13495 üzenetére
Igen
-
TRob1
veterán
válasz
gyuszmó #13203 üzenetére
Próbálj olyat, ami nem csak dísznek van, hanem ér is vmit, mint pl. köpönyeg.
(Aki dizájnra megy --> Fancy. Aki hasznosságra --> köpönyeg)
(#13205) gyuszmó: De figyelmeztetlek, nem lesz olyan "szép", csak jó
(Egyébként netes előrejelzésnek is az egyik legjobbnak mondják a koponyeg.hu-t)
-
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #12784 üzenetére
Az 5-ös verzióval próbálkozol?
-
TRob1
veterán
válasz
canniball #12757 üzenetére
Hidd el, nem véletlen veszik az mp3 lejátszókat tucatszám... pedig mindenkinek van telefonja ha elmúlt kb. 10 éves (
), és manapság mindegyik tud is zenét lejátszani...
(#12759) DonMedve: Inkább, mint hogy esetlegesen tönkrevágja ez a kis update, nem?
Fent van vmi újabb CW Recovery? Abban van backup, ment mindent, ha gikszer van, ugyanott restore funkció, és teljes egészében visszaállítja a Romot.
-
TRob1
veterán
válasz
DonMedve #12754 üzenetére
Igen, csak arra figyelj, hogy minimum 3.xxx-as verziójú legyen a CW Recovery-d, illetve csinálj full backupot, mert nem biztos hogy jó lesz a főzet, és akkor mást kell választanod a device list-nél. ("If your device is not in the list - try all types and report in forum which type works with your device.")
-
TRob1
veterán
válasz
canniball #12750 üzenetére
Nem mindig mindent, az attól függ, hogy épp hová megyek/mit tervezek... Ha elmegyek nyaralni, tuti viszek fényképezőt és kamerát is, nem a telefonnal veszem fel a nyaralást. Ha a gyerekekről szeretnék maradandót alkotni pl. dvd formájában, azt se telefonnal teszem meg. Ha pl. geoládázunk, akk. kamerát nem viszem, csak fényképezőt (de abból 2-t is
, asszony tükröst, én kompaktot nyomkodom, és mind1ik jobb képet csinál a legjobb telefonnál is, az tuti), zenét hallgatok autóban (nem telefonról), vagy otthon (szintén nem telefonról), ill. mikor buszoztam annó, akkor volt külön mp3 lejátszóm (így sokkal tovább bírja a telefon akksija is, és egy kis kütyü bárhol elfér, hisz csak pár cm x pár cm) ... de még sorolhatnám.
Jah, és pl. egy telefon sosem fog olyan felvételeket készíteni, mint 1 fényképező vagy egy kamera, még ha 100MPixeles is lesz (már csak a méretéből adódóan se) .. mondjuk arra épp jó egy telefon, ha be vagyunk baxva, és épp egyik hülét kell megörökíteni
Na de off vége
-
-
TRob1
veterán
válasz
DonMedve #12733 üzenetére
Nem kell semmit feltöltened (ha nem akarsz), végigmész az összes fülön, beállítod ami tetszik/kell, és a végén a Summary fülön nyomsz egy Submit Work To Kitchen gombot. Kapsz egy kódot, és kezdődik a "főzés", majd ha kész, akkor a listában a te kódod alapján megtalálod a saját "főzeted"
-
TRob1
veterán
válasz
sunahunter #12628 üzenetére
Nincs azzal semmi baj. Elvisz mindenhová, ahová kell...
-
TRob1
veterán
válasz
Daniel Alves #12622 üzenetére
Navitel
(#12625) somnia: Ott a pont
(Ez pontosan így volt, mivel eleve nem tervezett arra az akkori épp friss map)
-
TRob1
veterán
Aztán van a
Contacts GOWidget - Mint a neve is mutatja, Kontakt widget (persze nagyon jó ez is
), és ne maradjon ki a kedvencem se akkor már:
GO Launcher EX
És ezek természetesen mind különálló alkalmazások
-
TRob1
veterán
válasz
kaller1 #12590 üzenetére
Már én is töröltem mind2 másikat, GO a király
(#12597) Polllen: Igen, szerintem félreértesz vmit
A GO Keyboard egy billentyűzet app (nagyon jó), a GO Contacts egy névjegykezelő és tárcsázó (nagyon jó), a GO SMS Pro egy üzenetkezelő app (nagyon jó)... stb.
-
TRob1
veterán
válasz
naksys #12540 üzenetére
A lentebb/fentebb említett
GO Contacts esetleg?? (Ott a képen látszik, hogy jeleníti meg)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12505 üzenetére
Egyről beszélünk (van ugyanezen a néven másik app is)? Mert ebből nem találtam fizetős verzát: Sports Tracker --> Tegnap ki is próbáltad? Én majd ma.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #12359 üzenetére
Á, ezt nem is tudtam, hogy Köpönyeg-ből is van már droid verzió. Királyság, tudja amit kell, és legalább pontos. Köszi
-
TRob1
veterán
-
-
TRob1
veterán
Beállítani nem, de egy azaz 1 katt és kész (Ha be lehetne, akkor meg a tárcsázóért kellene kattintani, vagyis - számomra - ez teljesen mindegy hogy ezért, vagy azért kattintok egyet
)
(#12070) DonMedve: Örülök hogy tetszik
(A magyar kérdést meg már meg is válaszolta a korán kelő/későn fekvő M3oH kolléga)
(#12069) RootRulez: Mik voltak a hibái ? Mivel kevesebb mint az ES File Explorer?
-
TRob1
veterán
GoContacts-nál:
- Tárcsázó ikonra katt és csak híváslista, újabb katt akkor bill is, megint katt akkor csak...
- Be lehet állítani hogy rákérdezzen-e hívás előtt
- Hívás után... - Na ezt nem, de a Romba - amit használok-, lehet állítani hogy ne a hívásnapló jöjjön visza.
Ergo: nem érdemes fizetnem ezért, ha ingyenesen is tud mindent a Go(egyéni vélemény)
-
TRob1
veterán
Jah, és próbáld ki, - ha be van kapcsolva -, hogy kikapcsolod a Haladó beállításokban a Magas minőségű megjelenítést (nálam nagyon megdobta a sebességet, minőségre viszont nem vettem észre különbséget)
szerk: Próbáltátok már a
Total Commander-t??? Még csak beta de már királyság (asszem máris ez lesz az alap fájlkezelőm) És ez is tud magyarul
-
TRob1
veterán
válasz
brownus #12044 üzenetére
smooth calendar, én ezt használom
vagy itt van még ez, blik calendar. a smooth jobb sztem -
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12030 üzenetére
Tudom
Csak írtam hogy ott páran panaszkodnak (habár van néhány emberke aki mindig panaszkodik vmire), miközben folyamat ezt ajánlják adatmentésre mindenhol, külföldi fórumokon is, (pl. a CM romok fórumában)
Nekem spec. a kedvenc appom (enélkül kimaradt volna jópár újabb Rom kipróbálása/használata)
Pl. a Netcounter (forg. számláló) appom február óta használom (és a TB-nak hála, onnantól meg is vannak az adatok benne, pedig akkor még javában 2.2-es romot használtam, azóta meg 2.3.4-et)szerk: Az a lényeg, ha mentesz meg visszaállítasz, csak felhaszn. appokat és adatokat ments vele, rendszeradatokat ne (akkor valszeg nem lesz gondod). Jah, és persze rootolt tel. szükséges hozzá (de gondolom erre rájöttél az általad írt progi névből is
)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #12028 üzenetére
Nem is 1 játékra használom (perpill 60 appról van mentésem)
Tudja a "sima" verzió is (legalábbis azt beszélik, habár xy-embernek állítólag csak bekavar, és nem müxik megfelelően-->Blade topic). -
TRob1
veterán
válasz
Canonfan #12020 üzenetére
Én Mindig GoLauncherEX-t használok (a kedvencem
) Régebben próbáltam többfélét is, de ennél maradtam (azóta persze azok is fejlődtek azért)
(#12008) razzorr: Engem eddig mindig ébresztett a gyári (de persze csak akkor ha bekapcsoltam előtte
)
(#12001) Luissimo: Olyat csak egyszer csináltam (mivel 2.3-ról semmiképp nem mennék vissza már 2.2-re
), de tökéletesen működött
(#11999) St3ven: Tudom, a (pro) részt zárójelbe is szoktam tenni, csak most lemaradt
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11996 üzenetére
Akkor ott már tényleg vmi bibi van.
Én még sose buktam egyik Angry B. adataim (meg semmi mást se), pedig volt már kb. 20-22 féle Rom(Megoldás: TitaniumBackupPro)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11993 üzenetére
Ne export-importálj összevissza (most nem keresdkedünk
) Törölj telefonról minden kontaktot (simről is), törölj gmail-ból is minden kontaktot.
Gmail címtárba importáld a mentett vcf-ed, szerkeszd meg amit akarsz, és hagyd hogy a telefon szinkronizáljon vele. Ennyi. -
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11987 üzenetére
Beállítások/megjelenési beállítások/Névjegy részletek kiválasztása --> Ha magyar verziót használsz, akkor itt utdod állítani, hogy mivel nézd a kontaktok adatait (és ha ez megvan, akkor a névjegy részleteinél a jobb felső sarok a szerkesztés ikon, de "sajna" így is csak az alap szerkesztés jön be) Szülinap sor nincs, de ahogy mondtam, ha a gmail fiókodban megszerkeszted a kontaktokat, akkor már itt is külön sorba megjelenik hogy Születésnap: ......
(Igyekszem ám a lehető legkevesebb infót a Google számára átadni --> Ez meg eleve kizárva, ha Androidod van, és még netre is kimegy) Több okból is érdemes használni a gmail szinkronizációt és a gmail-ben a szerkesztést (tuti sosem vesznek el a névjegyeid, jóval egyszerűbb szerkeszteni/törölni/csoportosítani... stb)
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11915 üzenetére
Használd a legújabb GoContacts-ot (ott lehet választani, hogy az alap vagy a Go nyíljon e meg)
Szvsz legegyszerűbb viszont, ha gmail-ben (pc-n) szerkeszted meg a névjegyeket, és leszinkronizálja telefonra.
-
TRob1
veterán
válasz
Dark Archon #11828 üzenetére
Szerintem a te mondatod elég gáz 2011-ben (mivel könnyedén utána tudtál volna nézni, mielőtt hülyeséget írsz, már bocsi), ugyanis az alap Contacts is tudja ezeket, és persze a GoContacts is.
szerk: Sőt, megmutatják térképen is a címet, jegyzeteket írhatsz a Kontaktokhoz, becenevet adhatsz meg, webcímet írhatsz... stb.
-
TRob1
veterán
válasz
Szeky91 #11626 üzenetére
Még a GoSMSPro leírásában is írják a készítői (én hiszek nekik, sztem elég jó programozók, úgy tűnik, otthon vannak android témában
), hogy nem jók a Killerek
Stefi fordításában:
"NE használj a folyamatok autom. bezárására semilyen programot. Ezeknek nincs értelme, továbbá a GOSMSPro használat közbeni bezárásához vezethetnek és üzik tűnhetnek el"
ill. egy másik idézet:
"Jobb lesz, ha nem használsz feladatkezelő (és hasonló jellegű) progikat az alkalmazások bezárásához, mert nincs értelme és nem vezet eredményre a telefon használatánál"De ezeket már ezerszer ezer helyen kitárgyalták....
(szerintem érdemes lehet fontolóra venni mindenkinek) -
TRob1
veterán
amugy szerintem nem igényel túl nagy angol nyelvtudást a beállítása
Ez is igaz
(de az is, hogy vannak akiknek még a "The" is kínai)
(#11515) naksys : Nem célzok senkire, nem tudom az androidosok közül ki milyen nyelvet beszél/nem beszél. De ismerek olyan embereket akik egyáltalán nem tudnak (vagy mert semmi mást se magyaron kívül, vagy mert pl. németet vagy horvátot...stb)
-
TRob1
veterán
válasz
Typhoon47 #11476 üzenetére
Pedig a legjobb a gmail szinkronizáció.
Tedd azt, hogy mindent törölsz a telefonból, a simről és a gmail-ből is. Majd a gmail-ben (pc-n) importáld be a vcf-ből a kontaktjaidat, és utána szinkronizálj a telefonnal (ha már vcf-edben is többszörözve vannak lementve, akkor gmail-ben könnyen lehet egyesíteni kb. 2 kattintásra). És ha újrarakod a telefont, vagy bármit csinálsz, sd-ről ne tedd vissza, csak hagyd hogy szinkronizáljon gmail-ből, nem lesz sosem dupla/tripla..stb.
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest