Hirdetés
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat,
már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?Nem zavar, de a Tattoo kijelzőmérete nem a legnagyobb, ezért a felső három fül, plusz a házikó ikon kissé elvesz helyet az appoktól, emiatt van hogy egy app ikonja belelóg a felette lévő app nevébe, szóval kissé sűrűn vannak emiatt, ezért gondoltam, hogy ki lehet-e kapcsolni esetleg...

A launcherekkel kapcsolatban szeretném még azt megkérdezni, hogy az ingyenes adw, és az adw EX között mi a különbség, csak widgetek, vagy működési is?
Ezt a launchert néztem még, többen dicsérik ezt is, állítólag a memória és az akku kezelése is jó,
de sajna fizetős, és nem tudom, hogy a Go után érdemes-e megpróbálni, mert igazából az effektek nem nagyon érdekesek számomra, mert nem biztos, hogy lassulás nélkül elbírná a telefon, ezért ha más lényeges különbség nincs köztük, akkor nekem nem igazán érné meg az árát...Bármilyen infót előre is köszi!

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már fel is raktam, eddig nekem is tetszik,
azt szeretném csak megkérdezni, hogy a Go Launcherben az app drawerben az alsó házikó ikont ki lehet kapcsolni?