Hirdetés
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Közben megtaláltam a képet, köszi. Lövésem sincs mi lehet az.
szerk szerk szerk

-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Akkor nem értem, hogy mit szeretnél. 2G/3G között váltani? Az nálam is csak úgy működik, hogy bevisz a menübe a kapcsoló.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Android 2.3.5 / Sense 3.0 (gyári rom), az Elixir közvetlenül tudja ki-bekapcsolni a mobilnetet. Rábökök a widgetre és nem jön elő plusz menü, hanem egyből kapcsolja. És nem az apn-t rontja el, hanem valóban kapcsolgatja.
-
petipetya
nagyúr
Google Maps kérdés: hogy a fenébe jön ki ez az "emelkedés összesen"?

-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem is megfogja a telefont rendesen. De ha nem kell bekapcsolni a netbookot egy torrent miatt, akkor együtt tudok élni vele.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a tv24, megszűnt az 1 órás késés és a kényszerbezárás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nálam a tTorrent Pro remekül bevált erre a célra. A sima verzió korlátozottal, míg a pro teljes sebességgel tölti le a torrenteket az sd-re.
-
petipetya
nagyúr
válasz
konigjanos
üzenetére
Még valami eszembe jutott. A klasszikus módszer sem használ? Alkalmazások kezelése / összes / Gtalk / adatok, gyorsítótár, cache stb. törlése.
-
petipetya
nagyúr
válasz
konigjanos
üzenetére
Semmit sem kell telepíteni, megy az magától is (nálam).
Igen, a sima Gtalkot kell indítani és akinél ott van a kamera ikon, azzal tudsz videótelefonálni.
-
petipetya
nagyúr
Van olyan alkalmazás, amelyen nyomon lehet követni a meccsek tartalmát? Egyrészt nem annyira feltűnő bizonyos helyzetekben, másrészt nem mindig leszek ilyen szerencsés mint ma.

-
petipetya
nagyúr
xside és Seth: köszönöm

Most így néz ki: fotó
Seth:
Ez egy jpg. Mitől frissül majd? Nem értem.
Emellett szeretnék pofátlan lenni és egy Budapest linket is kérni, amely pont jól mutatna az országos radarkép alatt.xSide:
Mit értesz ez alatt? "Ha szebb kinézettel akarod a widgetet, szedd még le a Photo Frame on Home Screen-t és ennek a beállításánál add meg a sdcar/WorldWebcams/widget elérést a képekhez" -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
ICS/GB-re:
Ha a "menü gomb" már bele van építve egy alkalmazásba - jelen esetben az Evernote-ba -, akkor szerintem nem lesz vele gond (jobb alsó sarokban a 3 pötty): kép -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha a két pipa közül bármelyiket is kiszeded, akkor a gyári gmail alkalmazás nem szinkronizál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez kijelentés volt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Milyen sima? Van a háttéradatok és az automatikus szinkronizálàs. Ha valamelyikből kiveszed a pipát, akkor a gmail nem szinkronizál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
nimfas
üzenetére
Felbontás: A google címjegyzék miatt alacsony a fotók felbontása. Erre megoldás a facebook account szinkronizálása, ugyanis ekkor a nagy kék oldalon lévő ismerőseid fotója már nagy felbontásban szerepel majd a telefonod címjegyzékében - és egy bejövő/kimenő hívás során ez sokkal jobban néz ki.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Made in Hungary. Nagyon durva kinézetet és funkcionalitást kapott. Este jeleztem egy kisebb hibát, és mire felkeltem már jótt a válasz email és a Play-es frissítés a javítással.
-
petipetya
nagyúr
Most a callweaver-t használom. Root nem kell hozzá, és létre lehet hozni benne tetszőleges fehér -ill. feketelistát.
Fizetős, de nem drága. Pontos összeget nem tudok mondani, mivel nem találom a wallet / tranzakciók menü alatt.
-
petipetya
nagyúr
Ha találsz, akkor légyszi majd tedd közzé.
Kerestem én is, de valahogy egyik sem az igazi (és már nem is emlékszem a nevükre), így mindig visszakanyarodtamaz fbreader-hez illetve a coolreader-hez. 3.7-en nem mindegy a hely kihasználása és a kényelem amivel a fényerőt lehet állítani; és persze az sem mellékes, hogy mennyi formátummal birkózik meg magától.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére

-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
petipetya
nagyúr
válasz
chesterboy
üzenetére
Mi az a facel?
-
petipetya
nagyúr
Mondjuk az első indításnál még azt írja a program, hogy értesítenek amint elkészül a Drive tárhelyem.

-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Usb-n csak pendriveként ismeri fel a tévém a telefont. Ha betallózok és elindítok rajta egy filmet, akkor azt ugyanúgy lejátssza, mint egy pendriveról.
Ha pedig van a telón micro hdmi - az enyémen nincs, de egy másikkal és egy tablettel már próbáltam -, akkor a telefon képernyőjét klónozzuk a tévére. Így akár egy élő youtube videót is láthatunk a tévén, holott azt a telefonon indítottuk el.
Bocs, Jan számára akartam írni.
-
petipetya
nagyúr
Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest