- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kymco
veterán
Leht, hogy öregszem, és rosszul emlékszem, de én a go launcher ex-ben pár napja még használtam azt a funkciót, hogy a "vissza" gomb tartós nyomására kilépett az alkalmazásból, és nem kezdett pld a böngésző visszafelé lépkedni... És egy rom csere után most nem megy... Végignéztem a go beállításait, nem találtam, visszaállítottam a go beállításainak mentését, nem működött, újraraktam a go-t, ez sem segített... Tud valaki segíteni?
-
kymco
veterán
Köszönöm, a segítségetekkel megoldottam...
Az elixir admin Eszközkezelői beállításban jogot kapott a képernyő zárolására. Amint ezt elvettem tőle, le tudtam szedni.... -
kymco
veterán
Jó reggelt!
Le akarom szedni a telómról az elixir 2 admin add-on-t, de nem lehet. Se a marketen keresztül, se a teló program eltávolítási funkciójával nem megy.
Hogyan tudnék megszabadulni tőle? -
kymco
veterán
Milyen gyakran vannak ilyen akciók?... Mert hát fáj a szívem azért, mert csak ma rendeltem meg az internetes bankkártyámat.
-
kymco
veterán
(speciel a Go-nak most vmiért eltűnt a marketből a magyar csomagja
)
Beleszaladtam én is ebbe.
Erre valakinek valami? -
kymco
veterán
Rd mute alkalmazást felraktam, mert a fórumon jó hírverése volt.
De nem működik nekem. Bekapcsoltam a notification bar-ra történő értesítést is, és jelzi is, hogy a hangot kikapcsolta, de mégis csörög a telefon lefordított állapotban.
Volt már valakinek hasonló problémája az alklmazással? -
kymco
veterán
Sziasztok!
Napok óta böngészem a netet olyan miui téma után, ahol a statusbar-ban az akkumlátor kijelzője szürkés (metál) kör alakú indikátorban kiírja a százalékértéket. Tud valaki ebben segíteni? -
kymco
veterán
Sziasztok!
A jorte naptárprogramban hol tudom beállítani, hogy egy-egy eseményre mást is meghívhassak? Nem találom sehol....
A gyári naptárprogramban megvan a szerkesztésben de ennél nem találom....
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- Egyedi Épített Mechanikus Billentyűzet Eladó! GMMK PRO + Gateron Brown + Glorious Rainfores (593929)
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest