- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Aktív témák
-
őstag
Hali!
Jorte alkallmazást használom naptárnak. A google naptáromban be van állítva a magyar névnapok naptár is. Valamilyen oknál fogva a Jorte nem látja a névnap naptárat. Minden egyebet lát, csak azt nem. Más alkalmazás látja a névnap naptárat. Mi a fene lehet a gond? Jorte-t akarom használni, mert az tetszik.
Köszi!
-
őstag
válasz canniball #10504 üzenetére
Ott nem is látja csak a saját gmail fiókos naptáramat. Holott névnapok és ünnepnapok naptáram is van. Már újra is telepítettem, de semmi. nincs ötletem. volt, mikor működött, de egyszer leiratkoztam a névnapokról, azóta nem látja (persze miután vissza feliratkoztam).
-
droti25
őstag
-
sssz
őstag
válasz johnny82 #10505 üzenetére
ha a gmailed látja a névnapokat (azaz simán a gmail naptárat megnyitva írja anévnapokat) akkor ennek is látnia kellene.
Én a a simpli calendar widget-et használom.ott a beállításoknál rögön az első sorban ki lehet választani az összes naptárat amit látni szeretnél a widgetben.
ha ebben sem látod a névnapokat akkor a gmail naptárjában lehet a hiba. mármint a telefonon nincsen engedélyezve a naptárban a névnap megjelenítés. mert nem elég a PC-n , a telóban is ki kell pipálni.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
bubi92
őstag
az miért van, hogy akármilyen apn widgetet szedek le, egyik se kapcsolja ki/be az adatforgalmat
(x10minpro)
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Nálam meg pont az általad ajánlott progi működik érdekesen. Hiába van bepipálva minden, az egyik widgetben a saját naptáramat jeleníti csak meg, a másikban meg a névnapokat. Vagyis egy tételt, a 19.-én lévő Ivó napját. Mindegy, egy próbát megért, van más ami működik rendesen.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
sssz
őstag
nyomj egy szinronizációt a gmail naptárra. nekem mikor először beállítottam ezt a simpli widgetet akkor csak egy napot/eseményt mutatott. aztán rászinkronizáltam a telón a naptárra és megjavult.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
batorpeti
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy Androidra van normális offline navigáció? Hangsúlyozom hogy offline, olyanra gondolok mint a Nokia Maps. -
DonMedve
addikt
Nem tudom észrevettétek e,de már a marketből is lehet telepítteni a fizetős alkalmazásokat.Nekem tegnap még ez a funkció nem ment.
Más:Valaki tudna abban segítteni,hogy egy 480x800-as felbontású hátteret,hogy tudnék beeszkábálni a képernyőre?Gyári launcherem van,és sem a scrollt nem tudom kikapcsolni,sem ilyen hátteret berakni.Mert ugye bejön az a sárga négyszög azt jelöljem ki avval.De nem lehet vele normálisan.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
r4z
nagyúr
válasz DonMedve #10517 üzenetére
Gyári Android 2.2-vel nincs rá lehetőség. Tegyél fel egyet az ADW.Launcher - GO Launcher (EX) - LauncherPro hármasból, azokkal meg lehet oldani. Vagy használd a Multipicture LWP-t, azzal talán meg lehet csinálni, ha a képcserét kikapcsolod.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
őstag
Hát ez az, tudom, hogy látnia kéne. Amit linkeltél, az nem kompatibilis a készülékemmel (Defy). LauncherPro Plus saját widgetje is látja, smooth calebdar is látja, business calendar is, csak pont a Jorte nem, amit legjobban szeretnék.
(#10509) canniball : ezzel az a baj, hogy ha 2 névnap van adott napon, akkor is csak egyet jelez. Egyébként sem tetszik, de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Akkor ezek szerint a gyári 2.3.4-es sem megy. De azért ez na,egy ilyen apróságot nem lehet megcsinálni.Az igazság az,hogy ez miatt nem akarok + programot,de azért köszönöm a segítséget.
A másik kérdésem,hogy az említett naptár widgetet lekaptam,tetszik is,de a mai napra miért nem mutatja a névnapot?
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
delbarta
senior tag
Ha valaki szeretné zene hallgatásra is használni a bluetooth-os monó headset-jét, annak ajánlom ezt: Super BT Mono Froyo
Kipróbáltam a Jabra BT150 headsetemmel és jelentem: MŰKÖDIK! Szól a zene a kis monó vackon.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
sssz
őstag
válasz DonMedve #10522 üzenetére
azért mert cnem jól van beállítva. vedd ki a pipát az"összes napi események" mellől és akkor mutatja az aznapit és a holnapit is.
RazorGTR1: igazán nincs mit én nagyon szeretem ezt a naptár widgetet. szerintem az egyik legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz DonMedve #10526 üzenetére
akkor még állítsd be a "keresés a nap"-ban a 365 napot.
ja és még az is lehetséges hogy mutatná, de nem fér ki
lehet nagy a betűtípus mérete amit kiválasztottál és kicsi a widget mérete. esetleg próbáld széthúzni a widgetet vagy csökkents a betűméreten.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
-
aggleány
addikt
Nagy kérdésem van: hogyan tudok kikapcsolni egy személyt konferenciahívásból úgy, hogy a többiek benne maradjanak? Lövésem sincs, hogyan kellene erre rákeresni Help, plíííííííííííííííííííz!
-
Balázs1621
senior tag
A gyári e-mail kliensnél hogy kell beállítani a kimenő szervert freemail-es accounttal? Semmit nem hajlandó elfogadni...
-
delbarta
senior tag
válasz Balázs1621 #10533 üzenetére
Saját internetszolgáltatód smtp címét kell beírni.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
sssz
őstag
válasz Balázs1621 #10533 üzenetére
sajnos nekem se sikerült beállítanom,pedig minden adatot helyesen írtam be tutira mert egy másik telón elfogadta. Én úgy oldottam meg (mivel csak annyira volt szükséges hogy lássam és el tudjam olvasni az új e-maileket, reagálni válaszolni nem a telóról akartam) , hogy a gmailes accountomat írtam be a kimenő részhez. Simán elfogadta és így is a freemailes leveleket tölti ugye le.
-
Obi Wan
tag
tudnatok segiteni? van 1 motorola defym és 117 es rom lett rateve vagy 2 honapja
ekkor töröltem rola 1 par dolgot ami akkor szamomra lenyegtelen volt
és most visszaszeretnem rakni a live wallpaper cuccait
ezt hogytom megtenni rendszer ujrarakás nélkül?Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
sagit
veterán
sziasztok
létezik olyan app hogy a nyomtatott szöveget lefényképezem és felismeri a karaktereket amit utána txt-be tudok menteni pl?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
aveos
tag
válasz forintuser #10481 üzenetére
Nagyon kösz, még jó, hogy lemondtam a 32 GB -os kártyát!
Még egyszer TNX!
06302081105
-
vétó
aktív tag
GoogleDocsban van ilyen karakterfelismerős huncutság, bár nekem vannak kétségeim. nem csak ezzel, más hasonló alkalmazásokkal kapcsolatban is.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
t72killer
titán
Android+OCR (optical character recognition) szavakra keress rá. Kidobta pl EZT.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Thome
veterán
Hali!
Létezik olyan képnézegető szoftver (fizetős is jöhet, nem csak ingyenes), amiben olyan szinten működik a pinch to zoom, mint az iphone-ban? A kinagyítás a gyári képnézegetőben is jó, de miután vissza akarom kicsinyíteni, többször meg kell csinálnom a a kétujjas mozdulatot, hogy teljesen össze legyen nyomva a kép.
Kb érteni, mire is gondolok...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Mára volt egy naptárbejegytzésem, amihez 2 figyelmeztetést is bekapcsoltam. Egy órával előtte és 10 perccel előtte. Na nem csipogott 1x sem
Jorteval csináltam...═════════════════════════════════════════
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb (tudom ez elég szubjektív) webböngésző?
Gyorsaság, tudjon magyarul, és kezelje a flash-t bár ez utóbbi nem annyira fontos, inkább a sebessége.
Előre is köszönöm a segítséget! -
droti25
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani nekem olyan programot ami jelez egy előre beállított hívásidő eltelte után,csipog 1 perc eltelténél!
Nekem 2.2.1 fryom van és ebben nincs ilyen alapból! -
RootRulez
félisten
válasz droti25 #10548 üzenetére
Nekem ez a Call Control van, de sose jókor jelez. .D Van hogy fél percnél, van hogy még fel se vették (csak kicseng) és már csipog. Szóval egy ilyen program engem is érdekelne...
═════════════════════════════════════════
Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest