-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144546 üzenetére
Oszinten fogalmam nincs mirol beszelsz, az Authenticatorba nem jon az oldaltol semmilyen kod, ez biztos. Kisatirozott screenshot-okat tudsz mellekelni? Akar privatban.. Az Authenticator-rol is.. az az erzesem hogy valami kavar van a nalad, es talan nem is a Google Auth-ot hasznaltad. Van sok hasonlo app es a Google Auth. se csak a Google account-ra hasznalhato es az, hogy Google-os emailcimmel lepsz be sem azt jelenti hogy az account-al lepsz be.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144538 üzenetére
Hát sajnálom de így meg én nem értem mi történik vagy mit csinálsz vagy mi ez az egész, mert az Authenticator app-ban nincs olyan, hogy kód érkezik valahonnan csettintésre, az folyamatosan adja a kódokat és amikor a 2FA-hoz valami a belépéskor kódot kér akkor te megnyitod az Authenticator-t és onnan az aktuálisan bent levő (bizonyos időnként lejáró és újragenerált, percenként vagy fél percenként új) kódot ütöd be, az oldal ahol be akarsz lépni nem küld sehova semmit - vagy nem is Google Authenticator-t használtál.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144535 üzenetére
"Tudom, hogy a Google az android" - na pont ezt írtam hogy rosszul tudod, de mindegy.
Az automatikus, hiszen Play-ből töltötted le és a Play-hez használt account-hoz rendelte hozzá hacsak nem adtál meg mást. A QR kód is ahhoz az account-hoz szól amin generáltad, Authenticator app-ban a setup-ban beolvasod - kész. Vagy itt a magyar help.
És most lehet én vagyok értetlen de milyen harmadik oldal?
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144533 üzenetére
Először is: Android =/= Google
Másodszor " kaptam újat a gmailhez" - mihez mit kaptál újat?
Mi a "harmadik oldal"? A link megnyitása után belépsz abba az account-ba amihez a régi authenticator-od volt rendelve (talán rossz account-ba léptél be, van több is?) és utána authenticator app > change phone > iPhone (vagy Android.. mert ugye ez egy Android topik) és utána dob egy QR kódot hogy az új telefonon az elindított authenticator app-al olvasd be (vagy ha nem akar menni akkor a kép alatt van egy gomb hogy "nem tudod beolvasni" és akkor a kódot írja le amit be kell pötyögni) - és gyakorlatilag készen is vagy. Talán használj PC-t a link megnyitásához, ugyan kérni fog 2FA kódot amit most nem tudsz megadni de SMS kódot is lehet kérni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Motar #144531 üzenetére
iPhone? Akkor mit keresel itt?
2FA esetén át kell költöztetni a authenticator-t is az új eszközre, Google fiókba belépéskor lehet kérni pl. SMS-t. Itt belépsz aztán Authenticator app-t megkeresed -> change phone.. etc, követed az utasításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest