-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Azért nem csak mindig rosszat tesz a Google a frissítésekkel.
Sokszor került itt szóba, hogy nincs olyan alkalmazás, ami egyből lezárja a képernyőt és utána használható marad az ujjlenyomat-olvasó. Ma vettem észre, hogy Nova esetében rendszerfüggő a képernyő lezárási mód. Pie alatt az Időkorlát-ot felváltotta a Megközelíthetőség (így van lefordítva), ami már tudja az említett dolgot, nem kell 5 másodpercet várni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #131995 üzenetére
MiXplorer-ben és Solid Explorer-ben elég megadni a rendszergazda jelszót és látsz mindent. Ott még megosztás sem kell. Mondjuk nekem a Solid elég lassan másolt, de a MiXplorer tökéletes. Lehet mondjuk, hogy kellene vennem egy gigabites routert a szobába is, mert jelenleg ott lassabb van (a PC kábelen csatlakozik).
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #131928 üzenetére
Nagyító, ez ingyenes, azonban hirdetéseket tartalmaz. De benne van a fizetősek közül a Smart Light Pro-ban, a Smart Tools Mini-ben és a Smart ToolsBan is. Attól függ, hogy mire van még szükséged.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #131912 üzenetére
Azért hülye nem vagyok, beállítottam mindent. Amúgy root nélkül el se indul. Először mondjuk jogot se akart kérni, de Permissive-re állítva az SELinux-ot végre elindult. Én is megvettem a Pro-t, de tényleg nem hallok különbséget.
Mondjuk az is lehet, hogy a PowerAMP amúgy is használja a Hi-Res-t a készülékben, és én amúgy is csak FLAC-et hallgatok.
A Viper4Android esetében legalább észleltem a különbséget, bár az meg majdnem pilótavizsgás beállítások terén.
-
Bozek
nagyúr
válasz
karldergroße #131871 üzenetére
És ha használsz több alkalmazást, akkor mindegyiknél állítsd be ugyanazt? Megjegyezném, hogy például a Spotifyban nincs. Az a gyárit nyitja meg. De például egy Viper4Android kezeli azt is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
StarKiller89 #131862 üzenetére
Például LightFlow. Akár még saját rezgési mintát is be tudsz állítani.. Nem tudom, hogy az ingyenesben alapból benne van-e a Messenger, nekem a fizetős van meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
chesterboy #131765 üzenetére
Melyik játékról van szó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
chesterboy #131759 üzenetére
Screenshot-ot akarsz készíteni, vagy videót? Mert nem mindegy. Előbbit a bekapcsoló gomb és a hangerő le együttes lenyomásával el tudod érni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #131519 üzenetére
Az övükét? Kétlem. Ez a Manual Camera nem az a Manual Camera.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #131487 üzenetére
És? Annyira nehéz belőni egy VPN-t? Főleg, ha van egy NAS. Egyébként ha nincs fix IP-d, akkor nem mész sokra azzal sem, amelyikkel eléred. Ha meg van, akkor szerintem el lehet érni a megosztást, még ha kicsit mókolni is kell vele. Na meg persze ha a portokat nem tiltja a szolgáltató.
De amúgy tényleg a Dropbox-ra és a Drive-ra gondoltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131476 üzenetére
A Google Fotók egyelőre nincs integrálva. Dátum szerint lehet rendezni, akár készítés, akár módosítás szerint is. És még csoportokba is lehet őket rendezni, dátum esetén nap, hét, hónap vagy év szerint.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #131459 üzenetére
Az összefoglalóban is szereplő F-Stop Gallery-ben ha a beágyazott mappákat választod, akkor pont úgy mutatja, ahogy te szeretnéd. Persze az ingyenesben ez úgy látom, hogy nincs benne, de most féláron van hozzá a kulcs.
Sokáig keresgéltem én is egy normális galéria alkalmazást, aztán rátaláltam erre és jelenleg nincs olyan igényem, amit ez ne elégítene ki.
Szerk: Ja és van benne Dropbox, Google Drive és Samba kliens is, így nem is kell fizikailag a telefonon lennie a képeknek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Mofarguru #131331 üzenetére
Mondjuk a 24 USD egy évre nem olyan sok, ha ad is érte olyan dolgot, amiért megéri. Én amúgy a SafeInCloud-ot használom, az egyszer fizetős és van szinkronizálás PC-mobil között és természetesen visszafelé is.
(#131336) Somatom: "8-tól külön API van a beléptetésre" - ami a 9-es Androidtól meg tovább fejlődött. 8-as alatt még a SafeInCloud csak Chrome-ban működött, míg Pie esetében már alkalmazásokba is be tud léptetni. Mondjuk azt nem tudom, hogy a böngészőkkel most mi a helyzet, mert Chrome-ot használok, így nem is próbáltam másikat. De majd megnézem.
Automatikusan ugyan nem léptet be, de annyira nem sok nehézség rányomni a gombra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigrock #131278 üzenetére
Én XDA-ról szedtem le, de nem fogott el az a "hú, ezt kell használnom" érzés. Alapból nem két ablakos, bár lehet füleket létrehozni, de nem ilyen egyszerű a másolás, mint például a Solid Explorer alatt.
Egy fájlkezelő legyen fájlkezelő, ne akarjon más lenni. E-book olvasó például felesleges bele.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131196 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen leveleket kaptál, de a mellékletek letöltése is okozhatta a problémát. Márpedig az kikapcsolható.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bozek #131153 üzenetére
Hívásrögzítőt már találtam, a Boldbeast Call Recorder működik, lehet neki adni root jogot és Alsa módra állítva tökéletesen veszi fel mindkét fél hangját.
Már csak képernyőrögzítő kell internal hanggal.
-
Bozek
nagyúr
Tud valaki olyan hívásrögzítőt mondani, ami megy Android Pie rendszeren? Root van, az nem akadály. Sajnos az ACR nem működik, miután a Google bezárta a kiskaput, root-os megoldás meg nincs benne.
A másik kérdés, hogy van-e olyan képernyőrögzítő, ami vesz fel belső hangot, nem csak mikrofont? Mert egyet találtam, ami elvileg pluginnal vesz fel, de hiába kapott root jogot, néma volt a videó. Na meg az elforgatott képet is állóban, összenyomva vette fel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #131141 üzenetére
Egész télen? 3 hónap alatt?
Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg másik kliens is annyi adatforgalmat használt volna? Engem mondjuk nem zavarna a 700 MB, van 11 GB egy hónapra.
(#131142) Somatom: Tasker beépülő. Szerintem többet nem is kell mondanom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
snooze #131096 üzenetére
Mondjuk arra is van megoldás, a FolderSync például feltölti neked bárhová, még akár szűrőket is adhatsz hozzá.
TODI1111: "Rengeteg (szerintem mondhatom, hogy milliók) ember van akinek nincs más adathordozója mint a számítógépe és vagy a telefonja."
Azért ebben én nem lennék olyan biztos. Nem egy luxuscikk egy pendrive.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130980 üzenetére
És ez működik is? Hogyan lehet rávenni a telefonon a GMail-t, hogy ő is figyelembe vegye a változásokat? Mert én múltkor töröltem egy címet, de attól még telefonon felajánlotta...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Axe Miskolc #130862 üzenetére
AutoNotification el tudja kapni a toast üzeneteket is, utána meg ezzel az információval már azt csinálsz egy automatizáló segítségével, akkor csak akarsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mexel #130756 üzenetére
Honnan szedtél 3.0.77-es verziót? Mert a 2.12.247 a legfrissebb verzió, a honlapjukon sincs újabb feltüntetve.
Amúgy rendszeresen frissíted a szűrőket? Mert a beállításokban alapból van automatikus frissítés, de amikor múltkor is rányomtam például, akkor 5 szűrőt frissített. Igaz, az automatikus 24 órára van állítva és csak WiFi-n van engedélyezve.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mexel #130753 üzenetére
Én telefonon és PC-n is AdGuard-ot használok, egyiken sincs reklám YT-n. Bár nem sokat nézem, de most kipróbáltam PC-n vagy 10-15 videót egymás után és mind elindult reklám nélkül. Telefonon se találkoztam reklámmal mostanában a YT kliensben.
Szerk: az előbb előjött egy, de lefrissítettem a szűrőket telefonon és néztem még pár videót, de azóta se volt több reklám.
-
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Polarstar #130175 üzenetére
Én a HideMyAss!-t használtam régebben. De mi a pontos cél vele?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#77646080 #130069 üzenetére
Mondjuk sok értelme nincs, a buszokat úgyis tudja az, aki azzal jár. Vicces volt, amikor nálam mindig jelzett (nem én kapcsoltam be, ki is lőttem egy idő után), hogy 10 perc múlva indul az utolsó busz hazafelé. Ha akkor indulok el a munkahelyről, akkor le is késem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#19482368 #129849 üzenetére
Bármi lehetséges. De ezt miért nem a telefon topikjában kérdezed?
-
Bozek
nagyúr
válasz
enginev3.0 #129738 üzenetére
Van a játékoknak külön topik: itt kérdezd meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #129686 üzenetére
És ha akció lejárta előtt 10 perccel "megveszem", majd a teljes árnál kérek visszatérítést, akkor vajon utalnak 133 ezret?
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Azért jó a TESCO Scan&Shop mobile frissítésének a leírása:
"Engedélyezi, hogy az alkalmazás az eszközön rosszindulatú szoftverekkel fusson.":D
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #128818 üzenetére
De .Fabricius. azt írta, hogy semmiképp nem működik. Pedig az 5 mp-es várakozással igen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tamasas0913 #128761 üzenetére
Szerintem azért nem kapsz értesítést, mert agresszív a Huawei. Szereti bezárni a háttérben futó alkalmazásokat, még akkor is, ha amúgy ez ki van kapcsolva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigrock #128622 üzenetére
Szerintem nincs ilyen lehetőség, legalábbis én sem találtam benne. De miért van szükséged rá?Közben Viktor0610 megírta a tutit, ott nem is néztem, csak a mappákon belül.
(#128623) pc360: És van már lehetőség arra az általad favorizált PlayerPro-ban, hogy a zenetárba több mappát kiválassz? Elárulom, nincs. Az fontosabb lenne, de szerintem sose lesz rá mód.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #128432 üzenetére
És honnan tudja az alkalmazás, hogy 18 év alatti akar vásárolni? FB-re se lehet 13 éves kor alatt regisztrálni, mégis tele van gyerekekkel. Attól, mert rá kell nyomni, hogy 18 évesnél idősebb vagy és esetleg be kell állítani egy születési dátumot, még simán át lehet verni, mivel sehogy sem tudják ellenőrizni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #128430 üzenetére
Az nem a legjobb akkor. Ha valaki beállítja a családi könyvtárat a gyereknek, akkor az is simán vásárolhat mindenféle IAP-ot...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ablakos #128336 üzenetére
Az csak CSV import. A banki import alatt én mást gondoltam, azért kérdeztem rá. Vannak ugyanis olyan alkalmazások, amelyek tudnak csatlakozni a banki oldalhoz (pl. a MoneyWiz 2 is ilyen) és mindenféle trükkök nélkül áthúzzák a költéseidet. Csak ezek magyar bankokkal nem működnek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nylontacsko #128326 üzenetére
Egyetlen kérdésem lenne. Lehet benne CSV-ből importálni az adatokat?
(#128327) Ablakos: Milyen bank importot keresel? Még ha van is ilyen valamelyik alkalmazásban, azt mire használod? Tudsz olyant, amelyik magyar bank adatait tudja importálni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #128311 üzenetére
Annyira nem akartam visszamenni az időben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #128100 üzenetére
Akkor sok értelme nincs, úgy más alkalmazás is tudja.
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest