-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
Én a BK Dictionary Hungarian-t találtam eddig a legjobbnak.
-
Bozek
nagyúr
Csak úgy megjegyzem, hogy Apex-ben is lehet külön füleket létrehozni a programtáron belül, így lehet például egy Alkalmazások, egy Játékok és egy Rendszer fül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #50561 üzenetére
Még Note N7000-ren is anno CM10.1-en.
Na jó, a CM-et ne vegyük már bele ebbe a körbe, ha lehet. Meg gyakorlatilag még abban se vagyok biztos, hogy az MSC volt és nem csak úgy írták. Amikor fel volt csatolva a belső memória, akkor elérted a Note-on a rajta lévő cuccokat? -
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #50557 üzenetére
Az internal szerintem pont belsőt jelent. Nekem az eddig MSC módban sose ment.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #50552 üzenetére
De igen, az MTP (Media Transfer Protocol) használatával megy a belső tárhely is és az SD kártya is. MSC (Mass Storage device Class) esetében meg csak az utóbbi.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dopeman1 #50529 üzenetére
Kicsit eltévedtél.
Talán az Azonnali (mobilos) kérdések órája topic-ban tudnak válaszolni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #50495 üzenetére
Root van? Ha igen, akkor a SCR Screen Recorder Pro-t tudom ajánlani. Esetleg még ott van a Screencast Video Recorder, de ez tavaly októberben frissült utoljára és nálam Z1 Compact-on csak a Sony logót mutatja végig a felvett videó, szóval valami nem stimmel vele.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #50444 üzenetére
Amennyiben 4.4.2 előttire gondolok, akkor azt írom. Miért? Ha valaki leírja, hogy fut Windows alatt valami, akkor mire gondol? Netán arra, hogy a Windows előtti rendszereken is (pl. DOS)?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Stauffenberg #50400 üzenetére
Miért nem állítod be QuickPic-ben, hogy melyik mappákat használja? Akkor mindjárt nem dobja be az alkalmazásokhoz tartozó képeket, mert nem csak a Pocket-nél vannak ilyenek.
A blog.hu-s oldalak meg eléggé elb*szott weblapok. Azt még egyetlen RSS olvasó se tudta normálisan lementeni... -
Bozek
nagyúr
válasz
Stauffenberg #50384 üzenetére
A linket elmenteni miért nem jó úgy, hogy könyvjelzőbe teszed?
Egyébként nekem a Pocket-es képek nem jelennek meg egyik galériában se. Nem tudom, hogy Te hogyan csinálod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #50343 üzenetére
Jól elszúrták az egészet ezzel az új kinézettel. Rányomsz az 5. ikonra (3 vonal egymás alatt) és ott a Feeds résznél lesz olyan, hogy Most recent.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #50333 üzenetére
Konkrétan semmi, csak megszoktam a PowerAMP-ot. Tetszik a saját zárképernyője, bár a Walkman-t is ki lehet tenni widget-ként most már.
(#50334) Somatom: Nem azért cseréltem le, mert nem lenne jó. A PowerAMP-ot még a ZTE Blade-es időkben vettem meg, aztán úgy megszoktam és hozzám nőtt. A Walkman is jól szól és egész pofás lett az utóbbi időben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #50255 üzenetére
Megnéztem és köszöntem szépen, maradok a PowerAMP-nál. A Bongiovi DPS is 700 Ft még pluszba, ami szerintem lehúzás. És akkor még a másik effekt megint ugyanennyi... Na meg a Bongiovi-nál én teszteltem a 10 másodpercben és sokkal halkabb volt, mint a PowerAMP, ami megint egy hátrány számomra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kuruczz #50267 üzenetére
Én is a saját könyvtáramat használom. Amikor kiválasztod a könyvek importálása menüpontot, akkor az elérési útra nyomva be tudod tallózni a megfelelő mappát.
Igazából a Pro verzió előnyei le vannak írva a Play-en. Ami szerintem érdekes lehet belőle, az a PDF támogatás, a multitouch és a Dropbox integráció. Esetleg még annyi, hogy a Pro-ban tudsz ikont létrehozni a kezdőképernyőn külön könyvhöz is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
CrAck69 #50211 üzenetére
Ha mi bármi ilyen dolgot itt beírunk neked, az veszélyes ránk nézve is. Na meg Te is mehetsz a börtönbe, ha kiderül.
423. § (1) Aki információs rendszerbe az információs rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve vagy azt megsértve bent marad, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
424. § (1) Aki a 375. vagy a 423. §-ban meghatározott bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő jelszót vagy számítástechnikai programot készít, átad, hozzáférhetővé tesz, megszerez, vagy forgalomba hoz, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Másrészt gratulálok, ha ilyen lépéseket akarsz eszközölni a barátnőddel szemben. Meg is érdemelnéd, hogy megcsaljon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Astrasattila #50199 üzenetére
Ott is csak a kompatibiliseket mutatja, ha bejelentkezel a Google fiókodba. Na meg persze ha csak az a telefon van hozzáadva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
attila199207 #50188 üzenetére
Ha van root, akkor a DiskDigger a legjobb megoldás erre a célra szerintem.
(#50192) Debilon: Tasker segítség itt elérhető.
(#50189) dunc: Amihez nem értesz, ne szólj bele.
-
Bozek
nagyúr
Próbáltátok már az Adaptxt billentyűzetet? Egész pofásnak tűnik, 30 napig megy a Trial verzió. Lehet beállítani egyéni szövegeket (alapból az "mlv" van berakva, amire a "majd lesz valahogy" szöveget írja). Ezt már úgyis keresték itt páran.
Leírásban ez is szerepel:
93 nyelv
44 szakmai, többek között orvosi, jogi, pénzügyi, üzleti, sport és szórakozás szótárral -
Bozek
nagyúr
válasz
Petyyyyy #50146 üzenetére
Alatta van a Recording Notification (Értesítés a felvételről), ami jelez a hívás és a felvétel indításakor. Ha a felette lévő ki van kapcsolva, akkor ezt is lehet kapcsolgatni, így teljesen kiiktatható az értesítés.
Egyébként nekem is magyarul van, ezt a képet a Play-ről szedtem.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Pedig ez is le van írva, hogy mi van utána.
- Az alkalmazás letöltése ingyenes, és kipróbálható 10 alkalom erejéig. Ezt követően kreditet kell vásárolni. Kreditvásárlás az applikáción belül lehetséges egyetlen gombnyomással.
- 1 applikáció használat 20 kreditbe kerül. Ajándék kredit elfogyása után lehetőséged van előfizetni a használatra. -
Bozek
nagyúr
válasz
Nameste #49859 üzenetére
A következő településekre készült eddig ilyen: Budapest, Szeged, Miskolc, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét, Szolnok, Nyíregyháza, Hódmezővásárhely.
Itt találod őket: [link]
Amúgy meg elég csak beírni a Google Play keresőjébe, hogy Parkolás és ki is dobja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
meridaharcos #49598 üzenetére
A Google account-hoz kötődnek, nem a telefonhoz, így bármikor tudod új készüléken is használni őket. Feltéve, ha azzal is kompatibilisek.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Andrew31 #49465 üzenetére
Szerintem is valami fake kártya. De hogy irányba is rakjunk: Memóriakártya topic
-
Bozek
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #49396 üzenetére
Ebből értelmeset csak fizetősben tudok: CameraPro.
Sajnos az összes többi, amit próbáltam, csak 1280x720-ban csinál képeket, ami meg nem épp hasznos, lévén azt egy HD videóból is ki lehet vágni. Bár nekem most megy a gyárival is (Sony Xperia Z1 Compact), de azzal meg az a bajom, hogy addig nyomnom kell a gombot, amíg fotózok. Ennél meg csak beállítom, hogy csináljon egymás után 100 fotót mondjuk és addig dolgozik is.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #49153 üzenetére
Nekem most így hirtelen egy olyan feltöltőkártyás csomag se jut eszembe, ahol ne lenne jelentősége a szolgáltatónak és ne lenne alkalmazás hozzá. A Telenor-t nem néztem, mert írta, hogy nem ott van. A T-Mobile-nál nincs ilyen, a Vodafone-nál meg ott a Mobil Vodafone a Play áruházban.
Az USSD kóddal meg vagy lekérem az összeset és akkor talán pontos, vagy pedig csak párat, de akkor biztos nem fog stimmelni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49115 üzenetére
Egy ingyenes alkalmazást megosztani, ami csak a telefon miatt nem letölthető, nem warez. Egy olyant, amit Magyarországon nem tettek elérhetővé szerintem az.
(#49116) Richee11: Mit nem értesz rajta? Nem elérhető Magyarországon, ezért nem tudod letölteni. Ez olyan nehéz, hogy doktori kell hozzá?
-
Bozek
nagyúr
Szerintem itt a kulcs a leírásban:
- remote assistance to Windows, Mac and Linux users
- access your Windows (XP and above) and Mac (OS X 10.6 and above) desktops at any time(#49069) ollie: Dehogynem, a Samsung szedte ki. Sokáig a Sony esetében se volt benne a kikapcsoló menüben, de most a 4.4.2-ben ismét ott van alul a képernyőfelvétel készítése. Viszont ha megnézel egy AOSP ROM-ot (pl. Nexus 7-en), abban nincs benn.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #49054 üzenetére
Az automatikus javítást én is kikapcsolom, viszont a szójavaslatok jól jönnek Swiftkey-ben, azokat meghagyom. De biztosabb, ha én választom ki, amit írni akarok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nelsonmanian #49021 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExplorer-t, az tud ilyent. Itt van hozzá leírás is.
-
Bozek
nagyúr
És ezzel mit magyaráztál meg? Mindjárt van benne kettő, akinek az a baja, hogy nem a legfrissebb híreket olvashatja. Azért már nehogy a Facebook fejlesztőit szidjuk, hogy valaki nem ért hozzá...
Egyébként megfelel a jelenlegi telefonom is. A Facebook részről még a Home-ot megnézném, de az nem elérhető erre, hiába csúcshardver.
-
Bozek
nagyúr
Azért, mert Te paranoiás vagy, nem kell hülyének nevezni a többieket. Olyan sokat nem merít a telefonon a Facebook a háttérben sem és az adatforgalom is minimális. A 2 GB RAM meg elbírja, hogy fusson, csak megfelelő telefont kell választani.
Az engedélyek megint egy másik kérdés, de semmi károm nem származott még abból, hogy megadtam. Amúgy a böngésző is megkapja ezeket, úgyhogy akkor azt se használd. Meg úgy semmilyen programot, inkább vegyél egy 3210-est.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #48887 üzenetére
Azért szerencsére ez már nem egészen így van, ahogy felvázoltad. Ott van például a Vodafone esetében az Európa Napijegy, amiért cserébe napi 990 Ft-ért az EU országaiban, Izlandon, Liechtensteinben, Norvégiában, Svájcban és Törökországban úgy érezheted magad, mintha el se hagytad volna Magyarországot.
Persze a hazai adatmennyiséget csak akkor használhatod fel, ha amúgy itthonról eléred a Netinfo oldalát telefonról. Ha nem, akkor napi 100 MB-ot kapsz érte.
(#48891) tomy86: Zalában hol? Az, hogy nem tudsz NET-ezni, ne a megyét szidd, hanem a szolgáltatódat.
-
Bozek
nagyúr
Tényleg, ez volt már?
-
Bozek
nagyúr
válasz
spiritex #48692 üzenetére
Jéé, ez van a Sony-ban is. Kimentem az 1.3.11(PROD) verziót és felrakom mindjárt.
(#48693) punky10: Mobi-ra kell átnevezni. Amúgy nekem az Aldiko-ban jelenleg két bajom van. Az egyik, hogy kevésbé testreszabható mondjuk egy Moon+ Reader-el szemben. A másik, hogy nem tűnnek el 4.4.2 alatt sem a navigációs gombok.
-
Bozek
nagyúr
Szerény véleményem szerint Moon+ Reader.
(#48616) kovacs65: Gyakorlatilag EPUB, MOBI és PRC, amiben a könyvek mennek.
(#48618) punky10: Egy halott formátumot használsz.
Egyébként egyszerű a megoldás, nevezd át a PRC-t MOBI-ra és már olvassa a többi alkalmazás is. Ez lett az új neve, miközben belül gyakorlatilag alig változott.
-
Bozek
nagyúr
válasz
razorka777 #48595 üzenetére
Ott írta, hogy Galaxy S3-ról van szó. Egyébként a Sony-nál csak egyszer kell leokézni és többet nem jön elő, legalábbis az újabbaknál biztos így van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
xperiasigi #48570 üzenetére
Root kell az összes ilyenhez. Egyébként keress rá arra a Play-en, hogy "Font Changer". Ki fog dobni pár találatot.
-
Bozek
nagyúr
Ott nem megy a legfrissebb Play-el, a 4.6.17-essel. Tisztában vagyok vele, hogy lehetett eddig, többször is használtam, de most már nem működik ez a megoldás. Mondjuk tegnap tényleg jól jött, mivel felraktam a KK javítást és csak kijelöltem vagy 70 alkalmazást telepítésre és ment is az egész. Bár vicces volt, hogy mindegyiknél egyesével el kellett fogadnom az engedélyeket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
halhatatlan #48499 üzenetére
Szoftvert frissíteni a SUS (Sony Update Service) és a PCC (PC Companion) segítségével tudsz. Esetleg még ott a Flashtool (nem a Sony-s), azzal tudsz FTF-ből szoftvert felrakni és elvileg azt a telefont még root-olni is tudja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
halhatatlan #48497 üzenetére
És elmesélnéd nekünk, hogy milyen telefonhoz kell? Mert mindegyikhez egyedi program szükséges. Mondjuk ez nem is konkrétan az a topic, inkább az Azonnali mobilos kérdések témában tedd fel a kérdésed.
-
Bozek
nagyúr
Ezért küldte át rossz minőségben a hangot:
"If you would better audio quality, please try "WO Mic Pro" which is its paid version."Ez azért leleményes megoldás a készítőtől.
A Google kereséses hozzászólásokat nyugodtan törölheted, de az offtopic gomb pont arra van, hogy ne vesszen el a hasznos infó, hiszen úgy láthatóan elkülönül. Inkább azokra szállj rá, akik még a gomb használatát se ismerik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #48440 üzenetére
Nekem HTTPS-nél is 678 ezer találat van.
(#48441) domerator: Milyen telefonon és tablet-en tapasztaltad? Én Xperia neo-n, Xperia V-n, Xperia Z1 Compact-on és Nexus 7 (2012)-esen is használtam a Play-t és soha nem volt ilyen problémám. Pedig az első egy sima egymagos proci, a második a dualcore. Az utóbbi kettő meg már 4 mag (akarom mondani a Nexus az tudtommal 4+1).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest