- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
Viktor0610 #63649 üzenetére
Nem igaz, hogy minden böngészőben van permanens asztali-/mobil-nézet beállítás, pl. a Chrome-ban levő sem permanens. Új fül nyitásakor mindig újra be kell állítani, mert nem jegyzi meg.
Egyébként a világért sem akarnám erőltetni a stock browser-t, én magam sem azt használom. Csak mint lehetőséget említettem. És amint látod, nem csak nekem olyan a gyári browser, hogy alapból nem mutatja az UAString menüpontot (SGS3 LTE, 4.3-as android). -
kovisoft
őstag
válasz
Viktor0610 #63639 üzenetére
Nemááá, ctibor egy lány lenne?
Szerk: hiszen ő kért segítséget.
-
kovisoft
őstag
-
-
kovisoft
őstag
Elképzelhető, hogy a zenelejátszód abban a sorrendben mutatja a fájlokat, ahogyan a kártyán vannak tárolva. Nézd meg, hogy van-e a beállítások között olyan, hogy miszerint rendezze a fájlokat. Esetleg próbáld ki a MortPlayer-t, abban van olyan opció, hogy fájlnév szerinti rendezés (és ez az alapértelmezett beállítás).
-
kovisoft
őstag
válasz
dzsordzs69 #62197 üzenetére
Ha be engedélyezve van az androidos készüléken a google beállításokban a helymeghatározás, akkor az Android Device Manager megmutatja, hogy hol van (feltéve, hogy tudod a google jelszót). Gondolom, hogy az oldalt iPhone-ról is meg lehet nézni.
-
kovisoft
őstag
válasz
5150head #62136 üzenetére
Én az előző telefonomon a Keep Screen On-t használtam a képernyő ébrentartására meghatározott programoknál. Az új telómon van smart stay, most azt használom.
-
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456 #61970 üzenetére
Nem lehet valami szinkronizálás? Pl. a google+ vagy flickr albumaidat próbálja letölteni a telóra is?
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz
LonGleY #61098 üzenetére
Nekem olyan kellene, aminek több widgetjét is ki lehet tenni, amik más-más (egymástól független, nem csak A+B hét) órarendet mutatnak, akár heti nézetben is. De ilyet még nem találtam. Általában maguk az appok kezelnek több órarendet is, de a widgetjük ezek közül egy aktívat jelenít csak meg, vagy pedig nincs heti nézet a widgeten.
De köszi a listát, majd megnézem őket én is.
-
kovisoft
őstag
válasz
petipetya #60755 üzenetére
Mint írtam, részben mutatja élőben, egyszerre egy járatra. Nem úgy, ahogy a webes felületen (egyszerre az összes járatra), hanem ha kiválasztasz egy járatot és fent a három kis vízszintes vonalat tartalmazó ikonra böksz, akkor annak az egy járatnak mutatja meg élőben a járművei helyzetét.
-
kovisoft
őstag
Néztétek már a BKK Futárt? Nem tudjátok, hogy elő lehet-e hozni benne azt, hogy mutassa a térképen az összes jármű helyzetét, mint ahogy a honlapon (a "járművek" gomb megnyomására). Csak olyat találok, hogy egy adott járat járműveit mutatja, de ha az úticélomhoz többre is felszállhatok, akkor így most végig kell keresnem egyesével a járatokat.
-
kovisoft
őstag
válasz
csucsotke #60712 üzenetére
Nem lehet, hogy a zenéket tartalmazó mappád valahogy többször be van csatolva a fájlrendszerbe (pl. symlink)? És amikor a média szkenner végignézi a fájlrendszert zenék után kutatva, akkor több irányból is megtalálja ugyanazt a mappát. Esetleg próbáld meg azt, hogy konkrétan megadod a zenelejátszónak, hogy milyen mappában vannak a zenéid.
-
kovisoft
őstag
válasz
#79335424 #60533 üzenetére
Így van, a szenzornak aktívnak kell lennie. Ennek fogyasztása viszont igen alacsony, általában 0,1-2 mA közötti. A régebbi telómban 0,13 mA volt (de kicsi volt a szenzor hatósugara), a mostaniban 1,3 mA. Ez így is jóval alatta van a készülékek alvó üzemű fogyasztásának, pláne annak, ha fogyamatosan be van kapcsolva a kijelző (ez volt az eredeti kérdésben ugyanis).
-
kovisoft
őstag
válasz
Henker2 #60526 üzenetére
Bocs, szóval vannak olyan appok, amik a telefon közelségérzékelőjét használják arra, hogy bekapcsolják a kijelzőt, ha nincs semmi az érzékelő előtt (azaz pl. kivetted a tokból vagy a zsebedből). Ilyen pl. a Gravity Screen - On/Off, de sok más ilyen létezik. Tehát anélkül, hogy hozzáérnél egy gombhoz, bekapcsol a kijelző, meg tudod nézni az órát, aztán visszateszed a tokba, és akár ki is kapcsolhat a kijelző szintén a közelségérzékelő jele alapján.
-
kovisoft
őstag
válasz
AshaNoR #60379 üzenetére
A MortPlayer-ben is van equalizer, és ingyenes.
-
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456 #60354 üzenetére
Cache/felhasználói adatok törlését és a Dolphin teljes újratelepítését próbáltad már? Milyen verzió van nálad? Nálam 11.2.3, és gond nélkül megy android 4.3 alatt (persze ez téged nyilván nem vigasztal).
-
kovisoft
őstag
válasz
tomy86 #60338 üzenetére
Lehet, hogy arról van szó, amikor az XP újraindítás után egy másik (belső) IP címet kap a routertől. Nekem legalábbis ilyenkor szokott az lenni, hogy az ES a régi IP címen már nem látja a megosztott mappát. Ilyenkor egy scan-t csinálok ES-ben, és megtalálja az új IP címen az XP-t.
-
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456 #60334 üzenetére
Nem lehet, hogy kevés a szabad memória a készükékedben, és ezért kilövi a rendszer a böngészőt? Be tudod állítani a Dolphinnak, hogy indításkor hozza be az utoljára megtekintett oldalakat (Customize --> On Startup az angol változatban). Így ha ki is lőtte, újraindításkor megint betölti az oldalt.
-
-
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456 #60184 üzenetére
A Chrome alapból nem jegyzi meg a desktop nézet beállítást. Rootolt készüléken lehet trükközni chrome-command-line fájl létrehozásával, vagy a Chrome User Agent Switcher használatával.
-
kovisoft
őstag
válasz
BigBlackDog #60102 üzenetére
Szerintem a Battery Monitor Widget (Pro) tud ilyet, legalábbis a beállításai között van olyan, hogy "Notifications", ahol le lehet tölteni különböző "Notification package"-eket, amik kiraknak ezt-azt az értesítési sávba. Én mondjuk ezt a fícsört nem használom, de widget-ként fenn van a "BMW", és nekem is folyamatosan mutatja az aktuális mA értéket.
A többieknek: én arra használom, hogy rögtön lássam, ha valami fogyasztó bentragadt. Normálisan 15-30 mA a telóm fogyasztása deep sleep-ben, de rögtön gyanús, ha ez felmegy 50-60 mA fölé. És mivel csak bizonyos időközönként frissül a kijelzés, ezért pl. bekapcsolás után azonnal látom, ha valami szívja az akksit.
-
kovisoft
őstag
válasz
#79335424 #59665 üzenetére
Samsung SGS3, 1280x720 a felbontása, a régebbi laptomomnak meg 1024x768, szóval a felbontással nem kellene gondnak lennie (igaz a teló kijelzője kisebb, de közelebbről is nézem). Azt megértem, hogy vannak oldalak, amik nem gondolnak a mobilos látogatókra (ill. csak úgy, hogy legyen egy mobilos nézet), viszont amiről én beszéltem, az az, hogy néhány oldal jól megjelenik asztali módban a Dolphinban, ezért nem értem, hogy sok más androidos böngészőben miért nem, vagy miért kell hozzá extra "küzdelem".
-
kovisoft
őstag
Nem kimondottan a met.hu-val volt gondom, hiszen a lap alján ott van a link a teljes nézetre. Inkább azzal, hogy ha egy mobilos böngészőnek beállítom, hogy asztali nézetet szeretnék, akkor azt várnám el, hogy azt (vagy ahhoz nagyon hasonlót) kapjam, amit egy asztali számítógépen. Ebben nagyon sok androidos böngésző elvérzik: bizonyos oldalakon vagy mégis mobilnézetet adnak, vagy nem megy a flash, vagy rosszak a betűméretek, vagy rosszul tördelik a sorokat, stb. A mostani hozzászólások hatására kipróbáltam a Chrome Beta-t és az UC-t, de alighanem továbbra is maradok a Dolphinnál.
-
kovisoft
őstag
HIába állítom be UC-ben az "others --> desktop" módot, bizonyos oldalak (pl. met.hu) következetesen mobilnézetben jönnek be, holott ugyanezek az oldalak pl. a Dolphinban 'desktop' beállítás esetén tényleg desktop módban jelennek meg (és nincs külön "met.hu --> mobile" szabály.definiálva UC-ben).
Az UC nekem alapból bizonyos szövegeket a többihez képest miniatűr betűkkel jelenít meg (pl. itt a fórum teljes nézetében is), bár ezen elképzelhető, hogy lehet segíteni valami font-beállítással.
Bizonyos oldalakon (pl. digisport.hu) nem játssza le a flash-es videókat, amiket a Dolphin gond nélkül lejátszik.
-
kovisoft
őstag
válasz
zeon.hu #59425 üzenetére
Kipróbáltam a Chrome Beta-t. Nem mennek vele a flash-es oldalak (pl. digisport.hu), pedig fenn van a flash player (és pl. a Dolphinnal simán mennek). Én bénázok valamit vagy tényleg nem támogatja a Chrome a flash-t?
És úgy látom továbbra sem lehet fixen beállítani azt, hogy minden oldalt mindig asztali módban töltsön le. Új fül nyitásánál újra be kell pipálni.
Asszem maradok a Dolphinnál...
-
kovisoft
őstag
Az általad említett problémák közül én csak egyet tapasztaltam: néha valóban görgetni kell az oldalon ahhoz, hogy egy linkre tudjak klikkelni. A többi hibát viszont nem észleltem, habár nem szinkronizáltatok vele, FB-t sem használok, de nálam 4.3-as Android van (a Dolphin verzió 11.2.0). Nekem a kedvenc böngészőm, akármi mást kipróbálok, a végén mindig visszatérek a Dolphinhoz.
-
kovisoft
őstag
válasz
BuricsJ #56901 üzenetére
Ez nem fog ugyanazzal a problémával szembesülni, hogy egy ideje nem (vagy csak ritkán) elérhető az openmaps-os magyarország térkép? Ha jól látom, ez is ugyanonnan akarná letölteni a tuhu-s térképet, mint amit a Locusnál tárgyaltunk, és ami most nem elérhető.
-
kovisoft
őstag
válasz
Dottore #56876 üzenetére
Akkor időnként azért elérhetővé teszik a térképet? Csak mert a már említett bejegyzésük június 23-i, és kb. azóta tűnt el a mapsforge térképek közül a magyarországi.
-
-
kovisoft
őstag
válasz
atillaahun #56167 üzenetére
Nekem ilyen a Samsung "gyári" Messaging app is, de ezt gondolom nem lehet letölteni a Play-ről.
-
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz
quailstorm #56127 üzenetére
A pressure szenzor az légnyomásmérő lesz szerintem. Nincs minden telóban (az enyémben pl. van), a tengerszint feletti magasság gyors meghatározásával segíti a GPS-t.
-
kovisoft
őstag
Emlékeim szerint az OsmAnd alapból nem jeleníti meg a turistajeleket, csak vékony szaggatott vonalakkal a turistautakat, színek és jelzések nélkül. Normális turistajelekhez fel kell hozzá tenni egy rátét réteget, amiről itt találsz egy leírást. De ez nem a teljes turistaút-hálózat, csak egy része annak.
Szerintem jobb eredményt lehet elérni a Locus-szal, arról meg itt találsz leírást, hogy lehet az alá betenni a turistajelzéses témát ill. a szintvonalakat.
-
kovisoft
őstag
Hacker's Keyboard - van teljes magyar ékezetes kiosztása, TAB, kurzormozgató nyilak, a backspace és az enter távol van egymástól, és az FAQ szerint kezeli az AnySoftKeyboard nyelvi csomagban levő szótárakat (de ezt még nem próbáltam). A billentyűk közötti hézagra nem tudok mit mondani, legjobb, ha kipróbálod magad.
-
kovisoft
őstag
A honlapjuk szerint két nappal, július 2-ig meghosszabbították a Sygic 70%-os akciót.
-
kovisoft
őstag
válasz
zolaas #53856 üzenetére
Ha olyasmire gondolsz, hogy a két PC megosztott mappáit tallózni, és az ott levő fájlokat másolni, akkor ES File Explorer. Ennek van egy LAN füle, ahol látszanak a hálózaton levő gépek, és bármelyiket megnyitva annak megosztott mappái.
-
kovisoft
őstag
válasz
atillaahun #53480 üzenetére
Az állomásokról "lövik be" az alagútba a jelet mindkét irányba.
-
kovisoft
őstag
A hitelesítéshez szerintem kell egy külső monitor kalibráló kütyü, de a képernyő fehéregyensúlyának állítására van néhány app, pl. Filter Your Screen vagy Screen Adjuster vagy Color Filter Service vagy NeyetLight. Tapasztalatom viszont nincs velük.
-
kovisoft
őstag
válasz
zsoltzsolt #52667 üzenetére
"This app is unfortunately no longer available on the Android market."
- írja az AppBrain.
-
kovisoft
őstag
És a TouchPal X is tud kétnyelvű bevitelt, valamint ékezetes szóajánlatokat ékezet nélküli QWERTY billentyűzeten.
-
kovisoft
őstag
válasz
szlovibuki #51975 üzenetére
Úgy tudom, hogy az androidos verzióban elég az app árát kifizetni, és mutatja azokat a fícsöröket, amikhez a honlapjukon havidíjas előfizetés szükséges. Legalábbis itt azt írják.
-
kovisoft
őstag
válasz
#79335424 #50908 üzenetére
Köszi, hogy megnézted. Akkor sincs, ha nem vagy fullscreen-ben? A régi verzióban csak akkor jött elő az ikon, ha nem volt fullscreen-ben és be volt kapcsolva a jetpack. Most meg akárhogy kapcsolgatom a beállításokat, nem jön elő az ikon.
Szerk: ja igen, gesture-rel lehet az oldal tetejére ugrani, de az nekem macerásabb, mint szimplán az ikonra bökni. Na mindegy, ez van.
-
kovisoft
őstag
válasz
FrankMonzano #50878 üzenetére
Szerintem nem fogsz találni olyan appot, ami 4.4-en is root nélkül elérné az akkumulátor statisztikát, mert a google "veszélyesnek" nyilvánította. Itt olvashatsz róla részletesebben (angolul). Úgy néz ki, hogy sem a WLD, sem a GSam vagy a BBS nem tudja a wakelock-okat megmutatni KitKat-en. A GSam pl. root nélkül saját maga próbál 4.4-en akkustatisztikát gyűjteni, de ez nem tudja mindazt, mint a rootos vagy a 4.4 előtti változat.
-
kovisoft
őstag
válasz
Ghostman78 #50161 üzenetére
Lehet, hogy csak valami folyamatosan felébreszti vagy ébren tartja a telót. Az S3 LTE topikban sokan panaszkodnak ilyen problémáról a 4.3-as rom kapcsán. Lehet, hogy az S3 mini is hasonló eset. Nézd meg első körben a Wakelock Detectorral.
-
kovisoft
őstag
Létezik olyan internet rádiós app, ami tud időeltolásos lejátszást (time shifting)? Olyasmire gondolok, hogy szüneteltethetem a lejátszást, de azért egy bufferbe tovább menti az adást, aztán késleltetve folytatom a lejátszást. A videófelvevők szoktak ilyet tudni tévéadások esetén, de nem találok ilyen rádióadásra.
-
kovisoft
őstag
Én is a Cool Readert használom, de a legutóbbi frissítés óta bizonyos prc-ket bizonyos készülékeken nem jelenít meg rendesen. Tele rakja html kódokkal a képernyőt. Érdekes, hogy a két telefonom közül az egyiken (ICS 4.0.4) jó, a másikon (JB 4.3) nem jó. Vissza kellett rakjam az eggyel korábbi verziót, amíg nem javítják ezt a hibát.
-
kovisoft
őstag
válasz
Greenebola #49751 üzenetére
És hogy akadályozza meg az app, hogy részegen kivedd az akksit?
-
kovisoft
őstag
válasz
Humbucker #49682 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet pusztán a telefonon megoldani, mivel a foglalt jelzést a szolgáltató generálja azáltal, hogy már érzékel egy élő kapcsolatot a sim-kártyád felé. Ha viszont el tudja érni a telefonodat, akkor egy rövidet ki fog csöngeni, mielőtt a telefonodnak esélye lenne visszautasítani a hívást.
-
kovisoft
őstag
válasz
Jumbozorz #49649 üzenetére
Ezen az oldalon azt írják, hogy:
"you have to take advantage of this deal today before 6AM GMT on April 26th – that's 11PM PDT on the 25th"
Amit úgy értelmezek, hogy PDT (Pacific Daylight Time - amerikai nyugati parti időzóna) szerint kell érteni a 25-ét, azaz az akció vége greenwich-i idő szerint 26-án reggel 6 óra (vagyis szerintem itthoni reggel 8 óra).
Azért a biztonság kedvéért érdemes még ma próbálkozni. -
kovisoft
őstag
válasz
meridaharcos #49650 üzenetére
Az Amazon Appstore-ban nem frissülnek olyan gyorsan az alkalmazások. Változó, hogy mikor kerülnek át oda is a Play-es frissítések. Valamit valamiért...
-
-
kovisoft
őstag
Az Amazon Appstore Special Discounts oldalán is ott vannak az akciós appok $0.00 összeggel.
-
kovisoft
őstag
válasz
kovacs65 #49607 üzenetére
A digisport.hu oldalon levő videókat viszont sajnos a Dolphin sem játssza le.
-
kovisoft
őstag
válasz
meridaharcos #49598 üzenetére
Igaz, hogy a megvásárolt appok a google accounthoz kötődnek, de az appokon belüli vásárlások ("in-app purchases") már más kategória. Ezek nem feltétlen kerülnek át az új készülékre. Ilyenek lehetnek pl. bizonyos játékokon belüli (ún. "fogyasztható") vásárlások.
-
kovisoft
őstag
válasz
#79335424 #49509 üzenetére
Melyik az az n+1 lehetőség, amelyik titkosítva tud tetszőleges fájlokat tárolni androidon? Az általad említett pocket nem csak szöveges információkat (jelszavakat, stb) tud tárolni? Mert ilyen tényleg sok van.
Az eredeti kérdés viszont bizonyos fájlok, pl. képek vagy szövegfájlok titkosítására vonatkozott. Szerintem nincs túl sok olyan program, amivel tetszőleges fájt lehet titkosítva tárolni. Az egyik megoldás a jelszavazott zip. Az általam ismertek még az EDS, ill. a Cryptonite. Én csak ezt a kettőt ismerem, ami olyan lenne, mint PC-n a TrueCrypt. Esetleg biztos van még valami PGP alapú egyedi fájltitkosító. Van más is? -
kovisoft
őstag
-
kovisoft
őstag
válasz
sir fg #49026 üzenetére
Nekem angol nyelvű a Handcent és maga az android is (sőt, nincs is magyar nyelv nálam a rendszerben), mégis csinálja ezt az átalakítást az ékezetes karakterekkel. Tudtommal nincs is erre vonatkozó beállítás a Handcentben, automatikusan elvégzi.
Mit tapasztalsz? Rögtön leugrik a hátralevő karaktereket mutató számláló 160-ról 70 körülire, amikor beütsz egy ékezetes betűt? Milyenek a karakterek az elküldött SMS-eidben a fogadónál? -
kovisoft
őstag
válasz
bendi806 #48822 üzenetére
Az ingyenes zenelejátszók közül szerintem az egyik legjobb a MortPlayer.
(#48824) Pöttön:
Ha rákeresel a rain drops live wallpaper android szavakra, lesz pár találat. Nézd meg, nincs-e köztük az, amit keresel. -
kovisoft
őstag
Én is tapasztaltam hasonlót. Van, hogy egy idő után egyáltalán nem akar a Dolphin betölteni egy oldalt. Viszont ilyenkor ha kilépek a böngészőből, majd újraindítom és megint próbálkozom, akkor betölti. Én memóriagondokra tippeltem, amik elmúlnak attól, hogy újraindítom az appot. De konkrétan soha nem jártam ennek utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest