- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #89842 üzenetére
Én csak ajánlani tudom, mert egy nagyon jó költségnyilvántartó. A CSV-be exportált adatokat is be lehet vele importálni, így nem is kell naponta felvinni a bankkártyás tranzakciókat.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Létezik olyan alkalmazás, amivel meg tudom nézni beállított időszakra, hogy adott alkalmazás mennyi netet használt? Tehát mondjuk azt megnézni, hogy a Gmail reggel 6 és 9 között elhasznált 20 MB-ot.
-
Bozek
nagyúr
"Ők biztos ingyen adnák, a bevétel nem érdekelné őket"
"amiből nincs mentes verzió oda meg a reklámblokkoló jó"Kicsit ellentmondásos ez a két mondatod.
Én meg amiből nincs reklámmentes verzió, abból keresek olyan alternatívát, amiben nincs reklám. Még ha az fizetős, akkor is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #89455 üzenetére
Sokan ajánlották a QuickPic-et, mielőtt a Cheetah meg nem vette... Most már inkább kerülendő. Én az F-Stop Media Gallery-t használom, igaz, megvettem a teljes verziót még a múltkor akcióban.
A zoom meg szerintem azért szaggat be, mert a Polaris Office-ban nincs hardveres gyorsítás, így szoftveresen zoom-ol. De javítson ki valaki, ha tévedek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN #89447 üzenetére
Lehet, nekem anno 2 okosóra (SW1, SW2) volt egyszerre csatlakoztatva.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #89297 üzenetére
Esetleg próbáld ki a Transfermarkt hivatalos alkalmazását. Bár egy hibája van, német nyelvű.
-
Bozek
nagyúr
Nem csak telefonon használják az emberek a Google fiókot, PC-n is ellophatják. Sőt, nagyon sok embernek mindenhol ugyanaz a jelszava, szóval elég valami kecsegtető ajánlat és már meg is vannak az adatok.
Azt se írtam, hogy ne szinkronizálj felhőbe, mert ellopják az adataidat. Csak arra reagáltam, hogy ne használja a SIM kártyát, mert elvesznek az adatok. Szerintem arányaiban nem nagyobb a lopások, illetve a tűzkárok száma, mint a feltört fiókoké.
-
Bozek
nagyúr
(#89249) beg: [link]
Senki se állította azt, hogy a Google szervereit törik fel. Elég, ha egy a Google-hoz hasonló oldalra irányítják a forgalmat, ahol a felhasználó bepötyögi a bejelentkezési adatait. Az emberek nagy százaléka sajnos bedőlne egy ilyen támadásnak...
Szerk: Nem magamnak akartam válaszolni, csak rossz helyre kattintottam.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #89163 üzenetére
Nekem azért van annyi. Mondjuk sokkal több nincs, hiába van 128 GB-os memóriakártya a telefonomban.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #88986 üzenetére
Én PDF-ből (amibe egy Excel táblázatot mentek) EPS-et csinálok, mivel az Illustrator nem oldja meg rendesen és ha sikerül is neki, 3-4 MB-os lesz. Ezzel a 130 kbyte-os PDF-ből nagyjából ugyanekkora EPS-et csinál. A digitális újsághoz meg jobb az EPS, mivel az vektoros.
Szkennelt PDF-hez OCR programot kell használni, a legjobb szerintem az Abby Finereader. Fizetős, de legalább tud magyarul.
és (#88987) Silverr: Ezzel szedtem le a jelszót tegnap az egyik PDF-ről. Persze ha kódolva is van a fájl, akkor nem működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #88982 üzenetére
Igaz, nem alkalmazás, de szerintem ez legalább nem terheli le a telefont.
Persze az is kérdés, hogy milyen PDF-ről van szó. Ha scannelt, akkor programmal se fog menni, ahhoz már PC kell. Ha védett, akkor meg előbb le kell róla szedni a jelszót, ez se nehéz, van rá online megoldás is (tehát a PDF jelszavazásának sincs értelme, ahogy az Excel táblázatokénak sincs).
-
Bozek
nagyúr
válasz
VeryByte #88829 üzenetére
Én múltkor rátaláltam a MoneyWiz 2-re, nagyon jó alkalmazás erre a célra. Igaz, nincs webes felülete, de simán lehet exportálni és importálni CSV-be az adatokat, ami szerintem jó dolog, hiszen egy Excel általában van a közelben. Na meg a CSV-t akár Jegyzettömbbel is lehet szerkeszteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SharpSA #88708 üzenetére
"Csak azok nem, amelyekkel van valamilyen háttér folyamata"
És ez így működik jól (bár a korábbi Android-ok még nem egészen ezt csinálták). Viszont az ébresztőnek nem ártana egy háttérfolyamat, hogy a recent apps ürítése ne zárja be. Elvileg ez lenne a értesítési sávban csücsülő ikon dolga, de mégse segít. Na, ezért működik hibásan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kukinyo #88699 üzenetére
1. Amikor a telefon elindul, akkor van a BOOT_COMPLETED intent. Ez be van építve az ébresztőbe, amiért a sikeres rendszerindulás után elindul. Pont.
2. Ha kitörlöd a legutóbbi alkalmazások közül, akkor az Android bezárja. Amikor újraindítod a telefont, akkor megint az első pont lép életbe, tehát újra elindul.
3. Nem kell újraindítani a telefont, elég, ha megint elindítod az alkalmazást, akkor elvileg újra ott lesz a notibáron. De a legutóbbi alkalmazások közül NE TÖRÖLD, mert mint le lett már írva sokszor, az általad használt program HIBÁSAN működik. -
Bozek
nagyúr
válasz
kisspall #88598 üzenetére
OPML-ből hozzá tudtam adni a Doggcatcher-hez is a Youtube csatornát, csak a letöltés nem megy. A YouCast-al is idáig jutottam. A fő probléma a Tubemate-es megoldással az, hogy nem automatikus, tehát nem kapom meg frissen a legújabb podcast-et. De majd valamit kitalálok. Ha le tudnám automatikusan tölteni, akkor az már jó lenne, mert a Doggcatcher tud virtuális podcast-et, amihez csak a megfelelő könyvtárba kell berakni a cuccokat.
-
Bozek
nagyúr
Valaki ismer olyan podcast alkalmazást, amelyik kezeli a Bowl.hu (illetve most már Bowl.one) podcast-jeit? Elvileg már Youtube-ra pakolják fel őket, tehát ahhoz kellene. A Podkicker és a Pocket Casts nem ismeri sajnos. Az előbbi jó az Android Portál-hoz, sajnos az utóbbival az se megy. A BeyondPod szintén nem nyert. A Podcast & Radio Addict már jó lenne, de az meg csak videót tud, simán hangot nem.
Néztem a DoggCatcher Podcast Player-t, ez elvileg tud YouTube-ot is, de 1100 Ft-ot nem akarok költeni feleslegesen. Tudom, van tesztidőszak, de hátha van valakinek tapasztalata.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #88563 üzenetére
Az a vicces amúgy az egészben, hogy még ha illegálisan készült a hangfelvétel (nem szóltál előre), elvileg akkor is elfogadják a bíróságon bizonyítékként. A magyar jog egy érdekes állatfaj.
(#88556) spe88: Nálam VOICE_CALL-on van, úgy vesz mindent. Persze esetemben egy Xperia V-ről és egy Xperia Z1 Compact-ról van szó. Esetleg még a formátum lehet problémás, vagy nálam néha előfordult, hogy nem lehetett lejátszani a felvételt, akkor töröltem az összes eddigieket és utána már működött.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #88487 üzenetére
Néha muszáj.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #88465 üzenetére
Na, hát ez az, amire nekem például nincs időm se.
Van egy főállásom meg két mellékállásom, hogy megéljek valahogy...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Narxis #88441 üzenetére
Akkor én is beszállok.
Launcher: Nova
Zenelejátszó: PowerAmp
Videolejátszó: MX Player
Böngésző: Chrome
Időjárás: ablak
Háttérkép, csengőhang: Zedge
Fájlkezelő: Solid Explorer
Térkép: Locus
Vezeték nélküli fájlküldésre: SuperBeam
Költségnyilvántartó: MoneyWiz 2
TTS: Vocalizer
Hangfelvevő: Field Recorder
Galéria: F-Stop
Könyvolvasó: Moon+Reader
RSS: gReader
Podcast: Pocket Casts
Jelszókezelő: SafeInCloud
Ébresztő: Sleep As Android
Tömörítő: ZArchiver -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
kovisoft #88177 üzenetére
Ebook olvasókról és formátumokról volt szó. Az RTF-et meg a Word-öt ne hozzuk már ide, HTML-t meg PDF-et pedig a Moon+ Reader is tud. Mikszáth idejében meg még mobil se volt.
Azt meg sose állítottam, hogy jogtiszta minden EPUB vagy MOBI, de ami jogtiszta, az ebben a két formátumban van (esetleg még PDF). És itt csak és kizárólag az ebook-ról beszélek, amit annak is szántak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #88157 üzenetére
Az interneten megvásárolható könyvek két formátumban tölthetőek le: EPUB és MOBI. Szóval az, hogy a különböző warez letöltéseket nem lehet vele megnyitni, engem kifejezetten nem érdekel.
A PRC-t belevenni a listába meg tájékozatlanságra utal. Az egy elég régi formátum, a MOBI váltotta fel. Nevezz át egy PRC-t MOBI-ra és mindjárt meg tudod nyitni.
Az meg a másik, hogy az említett AlReader se támogatja a DJVU-t...
-
Bozek
nagyúr
válasz
kalapacsolok #88065 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #88028 üzenetére
Nekem csak egy bajom van a Lux-al. A szoftveres gombok fényerejét nem veszi le, azok erőteljesen világítanak még -70%-nál is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #87982 üzenetére
Hosszan nyomsz a képernyőre és alul ki tudod választani a modulokat. Miért nem jó az a megoldás Neked?
(#87985) Somatom: Én meg E-Robot-tal még nem csináltam. A Lockscreen Owner Info-t (Tulajdonosi adatok) lehet módosítani a Secure Settings-el, ez biztos. Már csak azt kellene kitalálni, hogy E-Robot-ban a Secure Settings-nek hogyan adjunk meg változót ebben az esetben. Mint írtam, AutoMagic-ben ez pofonegyszerű, ott egyből bedobta az említett parancsot, amikor kipipáltam, hogy módosítani szeretném a konfigurációt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #87971 üzenetére
Ránéztem, de nem találtam megoldást. Egyébként ez az felhasználói infó állítás Secure Settings-el az AutoMagic-ben 4 sor, bár ki van mind a négy kommentelve. Viszont ha a //-t kiveszem az elejéről, akkor már azt csinálja, amit én akarok. Onnan másoltam a putString-es cuccot is. Próbáltam Shell parancsként megadni az E-Robot-nak, de nem reagált rá normálisan.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pok.tom #87949 üzenetére
A Műveletek-hez hozzáadod a Külső alkalmazások-nál lévő Secure Settings-t, azon belül meg a Root-nál kiválasztod a Lock Screen Owner Info-t. Berakod, hogy legyen engedélyezve és beírod a szöveget. Ha dinamikusan változót akarsz, akkor várd meg Somatom válaszát, mert az E-Robot-hoz kevésbé értek.
Az AutoMagic-ben lehet változtatni a parancsokat a plugin-nál is, azok közt találtam egy ilyent:
putString("com.intangibleobject.securesettings.plugin.extra.OWNER_INFO","Szöveg"); Ebben a Szöveg-et átírhatod bármire, de írhatsz bele előre megadott változót is (kipróbáltam 1-től 100-ig véletlen számmal és működött). Azt, hogy ezt miként lehet megoldani E-Robot-ba, már nem tudom, ahogy azt sem, hogy a Secure Settings-nek meg lehet-e adni valahogy változót. A szokásos %n nem működött és az AutoMagic-ben használt {n} sem. -
Bozek
nagyúr
válasz
Saru László #87935 üzenetére
Így kell használni a Talkback-et. Ezekkel a kézmozdulatokkal juss el a Beállítások - Kisegítő lehetőségek menübe és kapcsold ki.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #87672 üzenetére
Tedd hozzá, hogy "szerintem". Mert szerintem meg a Moon+ Reader Pro. Az is kiírja az oldalszámot, bár ha a könyv fejezetekre van osztva, akkor azt, hogy a fejezeten belül éppen hol tartasz.
-
Bozek
nagyúr
Akkor vissza is viszem a boltba a 842ND-t, mert nem kellene rajta USB-nek lennie.
Tudom, Somatom a 841-et linkelte, de az eredeti kérdésben az említett router szerepel.
Na meg nem is belső hálóról volt szó, azt csak hozzátettem. A router-re dugott pendrive-ot hidd el, hogy eléred bárhonnan dinamikus DNS segítségével. Komolyan nem hiszed el, hogy VPN nélkül is megcsináltam régebben? A router amúgy mióta speciális eszköz? Van rá DD-WRT, amit nem is nehéz feltelepíteni. Onnantól meg már akkor állítasz be VPN-t, amikor akarsz.
"Nagyon sok router nem tud ilyet. Én konkrétan eddig eggyel sem találkoztam."
Akkor nézegesd az emulátort: [link]. Ott van az USB Settings és azon belül az FTP Server.Szerk: Egyébként a gyári FW-vel is tudja az említett router a VPN-t, ahogy látom. Bár ezzel sose próbáltam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ignisz #87617 üzenetére
Megoldható, de ahhoz tudnod kell a router IP-címét (nem a 192.168.0.1-re gondolok). Ha nem tudod, akkor meg valamely dinamikus DNS szolgáltatóra kell ránézned (pl.: DynDNS, No-IP), amelyiket kezeli is a TP-Link. Ha jól emlékszem, a két említettet épp tudja, de nem biztos, hogy jók az emlékeim, már ezer éve DD-WRT-t használok. Általában a szolgáltatótól nem statikus IP-t kapsz (persze elérhető plusz pénzért majdnem mindegyiknél), így szerintem ez utóbbi megoldás lesz a nyerő a számodra.
Van még egy megoldás, de az a router-en lévő gyári firmware-el nem kivitelezhető.
(#87618) air: Bölcsebb maradtál volna, ha hallgatsz. Azért, mert Te nem tudsz rá megoldást, még igenis létezik. Már régóta így használom a router-re dugott pendrive-ot, hogy a fontos fájlokat bárhonnan elérhessem. Igaz, nálam VPN van, amire rácsatlakozok mobilnettel és onnantól fogva a teljes itthoni hálózatot látom, akár az ország másik végében is. Onnantól meg már mehet a belső IP is, a 192.168.1.1.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #87560 üzenetére
Megéri megvenni a Lux-ot? Jelenleg automatizálót használok Twilight kiegészítővel a fényerő éjszakai levételére, de az a bajom vele, hogy ha tovább dolgozok, akkor kézzel kell állítgatnom, mert az irodában lámpafénynél alig látható a kijelző minimum fényerőn. Ez jobb?
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #87541 üzenetére
Mit nem kezelt a Moon+ Reader?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #87473 üzenetére
Beállítások - Biztonság - Hitelesítő adatok törlése mit reagál? De előbb töröld a VPN-t.
Amúgy nekem eddig csak olyant kért, hogy állítsak be valami védelmet (csúszkára van állítva a képernyővédő), mert anélkül nem megy a VPN. És ha azt rontod el, akkor törli a hitelesítőadat tárolót. Most meg már csak itthoni VPN-t használok a gépem és a router egyszerűbb elérése miatt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #87373 üzenetére
Ránéztem, de nem sok érdekesség van benne. Viszont amúgy se Sony-ra kell a kérdezőnek, nekem meg már megoldott a 4K és a 120 fps felvétel.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Kipróbáltam, a gReader tökéletesen letölti a HVG cikkeit. Esetleg azt nézd meg, hogy a Beállítások - Offline olvasás - Teljes tartalom formátuma mire van beállítva. Nálam Normál oldal, lehet, hogy az Egyszerűsített miatt szórakozik. Mintha régebben lett volna ilyen problémám - az Index-el vagy az Origo-val -, de ha jól emlékszem, akkor pont fordított volt a helyzet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
McSico #87232 üzenetére
Ütős alkalmazás nincs, ha megmondanád, hogy milyen telefon, talán még tudnánk is segíteni.
(#87233) Aweriot: Nem feltétlenül. Az Xperia Z1 Compact is alapból csak fullHD-t tud, de van rá mod, amivel megy a 4K és a 120 fps-es videó is. A telefon nem melegszik jobban, mint a sima videónál, sőt, a Z2 (ami alapból tudja) esetében sokszor leállt a kamera 6-7 perc után, mert túlmelegedett a kamera. A Z1 Compact-al vettem fel 14-15 perces videót is 120 fps-el (teremfoci döntője). Igaz, az télen volt és nem volt túlfűtve a sportcsarnok.
(#87230) ux1: Engem meg már nem nagyon érdekel, hogy hányadika van és a hét mely napja. Mindig egy nappal előre dolgozok, szóval még nehezebb észben tartani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #87215 üzenetére
A szabályzatban is le van írva, hogy 5 percen belül szerkeszd a hozzászólásod.
Ez kb. olyan, mint ha átmész a piroson, mert úgy sokkal gyorsabban odaérsz, ahová menni akarsz...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Leonardo91 #87188 üzenetére
Engedélyezve vannak a kisegítő lehetőségeknél? Hozzáférnek az értesítésekhez? Csak mert lehet, hogy a Gmail alapból kék, úgyhogy annál azért nem veszed észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest