- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
tomboy0013 #120752 üzenetére
A nyelv és bevitel részen tudod kivenni a jelölést az egyik mellől.
-
válasz
tomboy0013 #120750 üzenetére
Akkor van ilyen, ha egynél több billentyűzeted van.
Használj csak egyet, a többit töröld, kapcsold ki, akkor nem lesz látható. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Fall-N #119765 üzenetére
Nekem Oreon nem működött jól Mi A1-en, de azért megvettem, hátha később jó lesz.
Ellenben találtam egy másikat (AppLock), ezzel a kiegészítővel (Advanced Protection ☞ AppLock) együtt elég jó védelemnek tűnt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MikeWazowski #119401 üzenetére
Eszembe jutott még egy megoldás.
Hozzáadod az Exchange fiókot a telefonhoz "direktben", és csak a naptárat szinkronizáltatod vele.
(Vagy lecseréled azt a "csodálatos" Outlookot.)
-
válasz
fdisk #119393 üzenetére
Abból kiindulva, hogy nálam egy harmadik féle van (Mi A1, 8.0.0), szerintem azon múlik, hogy milyen emojik vannak a rendszerben.
Tehát, ha jól sejtem, az mindegy, hogy te mit látsz a billentyűzeteden vagy a kijelzőn. Ha elküldesz valakinek egy emojit, akkor az úgy jelenik meg az ő készülékén, amilyen emoji-készlete neki van. -
válasz
MikeWazowski #119391 üzenetére
Akkor pedig nem fogod tudni megoldani szerintem.
Mert nem kerül bele a rendszerbe az outlookos naptár.
Mondtam, hogy cseréld le az Outlookot. -
válasz
MikeWazowski #119388 üzenetére
Most nézem!
A Google Naptárban nálam be lehet pipálni, melyik naptárakat mutassa. Itt neked be van pipálva az Exchange is? -
válasz
MikeWazowski #119386 üzenetére
Nem tudom, mit csinálsz másként, mint én, de beírtam egy emlékeztetőt Outlookon belül, majd pár perc múlva megjelent a Google Naptárban is.
Lehet, a Nine kevert be, de valahogy mégis anélkül sikerült megoldanom, mert abba nem léptem be az emlékeztető felvitele után. -
-
-
válasz
MikeWazowski #119356 üzenetére
Én a Nine mailt használom az Exchange leveleim kezelésére.
Az megjeleníti az Exchange eseményeit a Google naptárban. -
-
válasz
WhiteWalker #119340 üzenetére
Háttö, ez tényleg érdekes.
Ezt a verziót sem a Playen, sem a Galaxy Apps áruházban nem találom.
Az APKMirror oldala mondjuk, megbízható, szóval szerintem no para. -
válasz
WhiteWalker #119334 üzenetére
Szerintem simán. Az APKMirrorra is valaki tölti fel az anyagot.
Lehet, még nem jutottak el a legfrissebbig. -
válasz
Bogyó bá' #119332 üzenetére
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Az Outlookot én csak azért nem lájkolom, mert a mappaszerkezetemet nem kezeli, ami vicces, hogy egy Microsoft termék egy másik Microsoft termékben beállított dolgot nem kezel megfelelően.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ergoGnomik #119080 üzenetére
Bár én is titkosítás után törlöm az eladásra szánt készülékeim, szerintem jó kompromisszum lehet, ha letörölsz róla mindent, telemásolod "üres" fájlokkal, majd azokat is letörlöd.
-
-
válasz
7Sony7 #119065 üzenetére
Arra gondoltam, ha a gyártód le... nem foglalkozik a frissítésekkel, akkor nem igazán van más megoldás, mint a Bluetooth kikapcsolása vagy a veszélyes élet bekapcsolt Bluetooth mellett.
(Véleményem szerint ezek a droidos vírusok sebezhetőségek túl vannak értékelve. Nem kicsit.
2001 óta foglalkozom mobilokkal, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor találkoztam olyannal, hogy valami vírus, sebezhetőség miatt volt ügyfélnek, kollégának problémája.) -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dzsordzs69 #118281 üzenetére
Saját listáim - Fehér fül, itt hozzáplusszolod az oldalakat, amiken kikapcsolnád az appot.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vadászcsiga #117977 üzenetére
Mit?
Én sosem láttam benne ilyet.
Hol volt erre lehetőség, illetve milyen intervallumról van szó? -
-
Keresem a windowsos Notepad (Jegyzettömb) alkalmazás droidos verzióját.
Fontos, hogy NE legyen benne semmi csicsa, nem kell szinkronizáció sem, csak egy egyszerű jegyzettömb.
Nem baj, ha fizetős. -
válasz
tpeter77 #117906 üzenetére
Nem értem, mit akarsz menteni, mert a fájlokat, amiket mellékletként kapsz, természetesen mentheted SD-re akármelyik programmal.
Akkor hízhat nagy méretűre a levelező, ha oldschool POP3 módon kéred le a leveleket.
Javasolt IMAP-szervert beállítani, akkor semmit nem tölt le szinte. -
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elden Ring
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest