- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
atillaahun #50776 üzenetére
Bocs, ha rosszul értelek - de nem lenne megoldás számodra a Sky.FM app telepítése?
Én elég gyakran hallgatom ezt a rádiót, és kimondottan szeretem. -
goom
senior tag
válasz
Oldman2 #49576 üzenetére
Köszönöm, hogy említetted ezt az alkalmazást (Google Camera)! Eddig nem hallottam róla...
Nagyon tetszik: igaz, elég kevés az extra, de gyors, egyszerű fotózáshoz szerintem kiváló - ami nálam a telefonos fényképezés min. 90%-át jelenti. Le is cseréltem a (nem olcsó) Camera Zoom FX-et erre. -
goom
senior tag
A pipát megtaláltam, ahol mutattad, és kivettem.
A felkínált update-ek között azonban továbbra is hozza: azaz, ezentúl manuálisan kell frissítenem, mindent egyenként - ezt kihagyva. Mert ha az "update all"-t választanám, akkor menne ez is.arkone: mert az újabbak nem engedik közvetlenül ki-be kapcsolni a GPS-t (hanem csak az adott menühöz navigálnak). Én meg ezt naponta használom, és jobban kedveltem a korábbi megoldást, ahol egyetlen mozdulattal kapcsolhattam.
-
goom
senior tag
Hogyan oldhatom meg, hogy egy alkalmazás ne frissítse magát a Play-ről?
Most, hogy sikerült itt kapnom egy számomra megfelelő (de korábbi) példányt a Power Toggles-ből, folyamatosan frissítené magát. Én meg nem szeretném... Megoldható ez? -
goom
senior tag
Ma frissült a Power Toggles, és azóta nem tudom közvetlenül onnan kapcsolni ki-be a GPS-t. Valamikor régen is így volt, de aztán hosszú ideig lehetett.
Nálam van a hiba, vagy más is tapasztalt ilyent? -
goom
senior tag
válasz
Viktor0610 #46692 üzenetére
-
goom
senior tag
Új céges telefont kaptam, amin nem tudok magyar nyelvet választani (brit földről érkezett), így marad rendszer-nyelvként az angol. Sajnos azóta több alkalmazás is csak angolul hajlandó kommunikálni - pl. a Locus Pro és a Google Maps is. Ez utóbbi még jobban zavar, mert mindig ezzel szoktam navigálni, és megvettem (nem is olcsón) Mariskát - amit most nem tudok beállítani. A Maps programot hiába próbálom újratelepíteni, akkor sem lesz magyar.
Van-e ötletetek? -
goom
senior tag
-
goom
senior tag
Nekem a fotódon úgy tűnik, hogy a jobb felső sarokban próbálkoztál, nem a balban (ahol a zöld sávban az Endomondo-felirat van). Nekem - a legfrissebb verzióban - van ott még egy ikon és három kis csík is (hasonlóan sok más programhoz). Rátappolva legördül a menü.
A web-oldalon én minden track sebességét látom: a térkép alatt van egy diagram: alap-helyzetben a "graphs", mellette "lap times". Ha ezek fölé viszem a kurzort, láthatom a térképen is, éppen hol jártam, milyen tempóval. A "lap times" pedig a kilométerenkénti tempókat mutatja (külön kiemelve a leggyorsabb és leglassabb km-t is: nyuszi és teknős). -
goom
senior tag
Az androidos kliens bal felső sarkában tudod megnyitni a profilodat: ott a harmadik a "History".
A webes felületen pedig a felső zöld sávban a "Trainings" - "History" menüben. -
goom
senior tag
válasz
kovisoft #45438 üzenetére
Szia, bocs, hogy alapos késéssel reagálok: én nem találok az egész Locus mappában tmpois almappát, sehol. Sem keresővel, sem manuálisan átböngészve. Hol kellene lennie?
Ha a Maps\Online\Turistautak (Hungary)\Classic nézetben használom, akkor vannak jelzések, ha viszont a Vector\Hungary_Openmaps_EU_Europe_Map\Hungary openmaps eu europe nézetben, akkor nincsenek. Az útvonalak nem szürkék egyik esetben sem, hanem Classic esetén bordó (icipici színes turistajelzésekkel), míg vektoros nézetben kb. mustárszínű, és még kisebb betűjelzésekkel. Például a P+ (piros kereszt) classic esetén fehér téglalapban piros színű kereszt (tehát mint a valóságban), vektoros esetben viszont R+ felirat a vonalon (azaz angol rövidítés szerint, betűvel).
Szintvonalakat csak a classic nézet mutat. -
goom
senior tag
válasz
kovisoft #45408 üzenetére
Köszönöm megint: így már sikerült! Igen szép, kellemes a felület így.
Mindamellett úgy tűnik, hogy maradok a Turistautak.hu "Classic" verziónál: ott látom a turistajelzéseket, itt viszont nem. Számomra viszont az a fontos - sőt perdöntő. Az egyetlen gondom az vele, hogy elég kicsik a jelzések, és nagyon rá kell zoomolni, hogy biztonsággal be lehessen azonosítani. Abban bíztam, hogy majd talán ez orvosolja...A GPX illetve KML (vagy KMZ) fájlokat szerintem roppantul hasznos importálni: ha tudom, minden túrám előtt megteszem az előző évi nyomvonallal: igen jó támpont tud lenni a terepen eltévedés ellen.
-
goom
senior tag
válasz
kovisoft #45398 üzenetére
Bocs, ezt a HSZ-t csak most vettem észre... Így már nálam is megjelenik a "mutass többet". Igaz, én nem vettem észre változást a térkép megjelenésében...
És még egy kérdés: ha ez alapján letöltöm és bemásolom a Hungary_openmaps_eu_europe.map.zip fájlt a megadott helyre, akkor sem látok "MAPS"-ot a "Vector" fül alatt.
És hiába másolok akár GPX, akár KML fájlokat a Locus/Maps helyre, azok sem látszanak a "Personal" fül alatt. A főmenüben, a "Data" menüpont "Tracks" fül alatt viszont igen - és a térképen is. -
goom
senior tag
HTC One (4.3) készüléken az Apex Pro root-jogot kér ehhez.
-
goom
senior tag
válasz
zolka78 #44628 üzenetére
Ajánlom a wikiloc.com oldalt. Androidos kliense ingyenesen letölthető a PlayStore-ból.
Mindamellett legjobb programnak én is a Locus Map Pro-t tartom - nem volt olcsó, de szerintem megérte: minden túrámon elégedetten használom. -
goom
senior tag
Úgy látom, mától ingyenes a GO Launcher Prime.
-
goom
senior tag
válasz
headhunter86 #42476 üzenetére
Mindig, amikor komolyabban elmerülünk a fórumon a billentyűzetek témájában, előszeretettel kipróbálom a leginkább ajánlottakat. Aztán mindig maradok a SwiftKey-nél...Most is.
-
goom
senior tag
válasz
Illusion1010 #40868 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Illusion1010: Samsung Champ (GT-C3300i). Pici, érintő-képernyős (de nem okostelefon), 2011 nyári.
A "Névjegyek" menüben van "Biztonsági mentés" lehetőség. Ezt meg is csináltam, csak nem tudom: hová, miféle módon végezte ezt el?... És van "Küldés" is: üzenetben vagy Bluetooth-on lehetséges (ez utóbbi ugye nem működik, mint írtam is). Az üzenet pedig MMS-t takar - az megoldás lehet?Somatom: megcsináltam a SIM-re másolást - azt még kipróbálom, mint lehetőséget... de majd csak jövőre.
-
goom
senior tag
rjg: Bár van bluetooth a Samsungon is, nem sikerül az átküldés.
#40827, LonGleY: hát, először magam is így véltem: hogy legtisztább manuálisan. Aztán - kb. két óra után, mikor eljutottam a "G"-betűig - már másként láttam a dolgot... Sajnos, nem tudom, hogyan lehetne csv-t készíteni. Erre nem találok megoldást, menüpontot a Samun.
-
goom
senior tag
Kis feleségem klasszikus telefonját cseréltük androidosra (HTC Desire 500). Szerencsére Gmail-t használ, tehát az email-címei megvannak, fent vannak. A telefonszámait azonban még át kell mentenem, és azokból is névjegyet készíteni (sok esetben "összeolvasztani" az email-es névjegyekkel). A régi Samsung-készüléket USB-n össze tudtam kötni a PC-vel; látja is (két meghajtóként).
Tudtok-e segíteni ötlettel, tanáccsal, tapasztalattal? Mivel, hogyan lehet ezt megoldani minél egyszerűbben? -
goom
senior tag
válasz
zsloti #40033 üzenetére
Az első kérdésedre én a Contact Widget-et használom (és ajánlom). Igen kellemes; mindamellett igen egyszerű is.
-
goom
senior tag
Két akciót ajánlok - szerintem mindkettő remek program a maga területén:
- Camera ZOOM FX ($1.49)
- SwiftKey ($1.99) -
goom
senior tag
Egy éves lett a Solid Explorer, és - az alkalom tiszteletére - most akciós. Szerintem bőven megéri a 226 forintot...
-
goom
senior tag
PlayStore-kérdésem van - hátha tudtok segíteni. Ha belépek a "Saját alkalmazások / telepítve" menübe, látok ott három olyan alkalmazást, amit nem használok, és örülnék, ha el tudnám tüntetni a telefonról - de legalább erről a listáról, ha lehet. Ezek: ChatON, Hangouts és Samsung Link (All Share Play). Letiltani vagy törölni már próbáltam őket (sikertelenül) - root nincs a készülékemen.
Van megoldás? -
goom
senior tag
Olvastam itt több Endomondo-val kapcsolatos hozzászólást. Erről jutott eszembe egy kérdés, aminek eddig nem találtam megoldását - hátha itt tudja valaki?
Ha beállítok egy célt (pl. "Time Goal", egy óra), megoldható-e, hogy a beállított értéket elérvén leálljon az adott workout mérése? Ezzel a példával élve: az egy óra közeledtével ne kelljen görcsösen a készüléket néznem, hanem ő maga stoppoljon le. -
goom
senior tag
válasz
kezman #37443 üzenetére
Feltelepítettem és még csak ismerkedek vele, de egyelőre én nem találom:
- hol lehet kikapcsolni teljesen a statusbar-ikont,
- hol lehet kiiktatni egy-egy napot a "munkanapos ébresztés"-ből (szabadság),
- hol lehet beállítani több műszakos ébresztési rendet.
Ha ehhez még hozzáveszem, hogy nem találok benne magyar nyelvet, hogy (szerintem) a Caynax szebb és átláthatóbb, továbbá kb. a kétharmadába kerül, mint az Alarm Clock Extreme, akkor engem egyelőre nem győzött meg... -
goom
senior tag
Én Caynax Alarm Clock Pro-t használok. Ki tudom kapcsolni, hogy ne legyen szundi, rezgés és ikon a statusbar-on (nekem ezek is szempontok voltak).
Szeretem még benne, hogy pl. szabadság esetén előre kiiktathatok napokat. Öcsém három műszakban dolgozik: neki ezért vált be, mert arra is alkalmas. Kis feleségem pedig a nagyon halk és finomhangolható ébresztőhangot respektálja... -
goom
senior tag
válasz
gipsztigris #37304 üzenetére
+1 Fancy
-
goom
senior tag
Én a Proximity Sensor-t használom erre a célra. Elégedetten.
-
goom
senior tag
válasz
EmberXY #35135 üzenetére
Miért ne lehetne összehasonlítani, ha azonos a cél? Szerintem össze lehet.
Áram és leejtés? Kétlem, hogy manapság valaki telefon nélkül indulna túrázni. Ezen a fórumon végképp.Azt alapnak tekintem, hogy a feltöltött aksi + tok adott (sziklás terepen meg jobban vigyázok). Ha pedig iránytű is játszhat (mint "külső segédeszköz"), akkor az én PowerBankom is, igaz?
Lefagyás? Előfordulhat, bár nálam igen ritka ("nem vindóz ez, kérem!) - és akkor néhány perc alatt újraindítom.
A tartóssággal végképp nem értek egyet. Egy könyvespolcon tartott, gondos felnőtt által használt könyv esetén persze igen, de itt ugye más körülmények vannak (hogy finoman fogalmazzak). Maradjunk annyiban, hogy a rendszeresen túrázásra használt térkép messze nem száz évet fog megélni... Hozzáteszem: az viszont lényegtelen, hogy az én telefonom addigra mennyire lesz ócskavas - ugyanis nem a készülékről, hanem a szoftverről van szó. Az meg rajta lesz a következő telefonomon is, meg az az utánin is. Méghozzá fizetnem sem kell érte újra meg újra!
Az Északi sarkra nem készülök, de egy profit szívesen megkérdeznék, melyiket választja... -
goom
senior tag
Hát, bevallom, én még 990 Ft környékén vettem (bár nem is olyan régen - talán két-három hónapja).
Meglehet, hogy pont kedvezményes volt? Nem tudom.Mindamellett: javaslom, ugorj be egy könyvesboltba, és nézd meg a térképek árait. "Offline" dokumentumokról beszélek, természetesen, amiknek a kezelése (különösen sötétben) meglehetősen nehézkes. Frissülésre képtelen, időjárási körülményekre erősen érzékeny, idővel amortizálódó papírok. Nem mutatják meg a jelenlegi pozíciódat és az északi irányt. Nem tudsz ráhelyezni saját rétegeket, nem válthatsz nézeteket, Nincs zoom, nem választhatod ki, hogy milyen infókat láss (vagy éppen ne). Nincs navigáció, nincs útvonalrögzítés. Ha az Észak-Bakonyon kívül a Kőszegi-hegység is érdekel, akkor megveheted azt is. Ha legközelebb meg a Pilis, akkor megint egy újabbat.
...És egészen biztos vagyok benne, hogy itt a többiek még folytatni tudják a felsorolást. Lehet, hogy Te is.
Még mindig drágállod a 2.250 Ft-ot? -
goom
senior tag
válasz
kovisoft #35047 üzenetére
Az OsmAnd is tud szintvonalakat: javaslom, telepítsd ezt a plugin-t.
A napokban ajánlotta valaki a BackCountry Navigator PRO GPS app-ot. Az is tartalmaz szintvonalakat, és rétegezhető is.
Amúgy - szerintem - a Locus Pro egy olyan szintű alkalmazás, amelyik bőven megéri az árát (a fejlesztői pedig megérdemlik a támogatást). -
goom
senior tag
aicon: a Locus egy remek térkép-program, egyetértek; főleg túrázáshoz szeretem.
air: ...És kiválóan importálni lehet bele a teljes magyarországi turista-térképet, valamint az említett wikiloc-útvonalakat is (vagy bármely más *.gps, *.kml- vagy *.kms-alapú útvonalat).
kovisoft: igen, rögzítenek kikapcsolt képernyő mellett is. Azonban így is elég nagy az energia-szükségletük. Nekem az SGS2 túrázáskor (Endomondo + wikiloc + Locus) kb. 20-22 km-ig bírja. Erre találtam egy megoldást egy külső akksi ("PowerBank") vásárlásával.
-
goom
senior tag
válasz
dongasre #34792 üzenetére
Lehet, hogy a Color Effect Splash a megoldás a kérdésedre? Úgy látom, tud effélét.
-
goom
senior tag
Kollégám SGS3-as telefonján néhány napja durván lecsökkent az akku-idő: az eddigi másfél-két nap helyett alig fél napot bír ki. Megnéztem: a rendszer az Exchange-szolgáltatást mutatja elsődleges és legnagyobb fogyasztónak.
Nem telepített mostanában új alkalmazást, és az Exchange-et sem állította másként, mint azelőtt volt. Alapvetően addig is "takarékos" üzemmódban használta (óránkénti szinkron, csak kis mellékletek engedélyezése, stb.).
Én a GSamBattery Monitor-t és a Better BatteryStats-ot ajánlottam neki.Van jobb/más javaslatotok? -
goom
senior tag
válasz
Bone123 #33848 üzenetére
LordRajZoL válaszolt helyettem (nem voltam gépközelben) - amit ezúton is köszönök neki. Különösen, hogy én csak és kizárólag túrázáshoz használtam / fogom használni - tehát nem tudtam volna válaszolni.
Nekem ez navigációs célra túl részletes, aprólékos - arra nekem teljesen megfelel a Google Maps. -
goom
senior tag
válasz
Bone123 #33846 üzenetére
Igen; kb. egy hónapja vettem meg. Azóta már teszteltem is élesben egy 45 km-es túrán.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Letöltöttem a szintvonal-kiegészítőt, benne vannak a túrajelzések is... Pontos, precíz, és remekül bele tudtam applikálni a túra nyomvonalát. Több eltévedéstől sikeresen megóvott... -
goom
senior tag
válasz
S. Szabi #33754 üzenetére
Apex Pro-t használok, és abban is lehetséges, amit Bone123 előtted írt: azaz az Asztalokon egyesével is tudok ikont választani (akár többféle ikoncsomagból is). Az AppDrawer-ben viszont én sem tudom cserélni.
-
goom
senior tag
Nagyon megkedveltem a mySMS alkalmazást; mindössze egyetlen hiányosságot találtam benne: nem tudom fekvő módban használni (nem fordul el, mint sok más app). A beállításokban sem találtam erre opciót - pedig a billentyűzetet úgy határozottan könnyebb lenne használni.
Megoldható ez? -
goom
senior tag
válasz
petipetya #32196 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, petipetya és LonGleY!
Kipróbáltam, de bevallom, a megosztás még nem megy. Ha készítek egy teszt-jegyzetet, és a megosztásra nyomok, megkérdezi, hogy melyik alkalmazással szeretném ezt. Melyikkel szeressem?Ha magát a Keep-et választom, nem történik semmi...
Vagy ne a saját mail-címemmel hozzam létre a fiókot, hanem egy újjal - amivel mindketten belogolunk saját telefonjainkon? Vagy hogyan értettétek azt, hogy "hozzá lehet rendelni"? -
goom
senior tag
Tudok-e Evernote jegyzetet megosztani barátom (szintén androidos telefonjának) Evernote kliensében? Azaz: készítek egy jegyzetet, megosztom - majd (nyilván szinkronizálás után) ez nála is megjelenik. És ha módosít valamelyikünk a jegyzeten, az új tartalom a másik telefonon/kliensen is látsszék?
Ha erre nem képes az Evernote (nem ragaszkodok feltétlenül hozzá), akkor tudtok-e ajánlani másik alkalmazást? Talán Keep? Gnotes? Trello? Catch?... -
goom
senior tag
válasz
LonGleY #32032 üzenetére
Nekem reggel egyedül a Cut the Rope nevű játék jött le az Amazon-ról. Most újra megpróbáltam, és szépen sikerült, amit csak szerettem volna.
A Shazam Encore appnál a webes és a mobilos PlayStore-on sem találtam verziószámot (az amazonos telepített app a 3.14.0). A Calengoo verziószáma pontosan stimmel, a Paper Camera viszont érdekes: az amazon-os a 3.52 - a Store-os pedig a 3.51.
A SwiftKey-t nem tudtam tesztelni, mert azt már korábban megvettem a PlayStore-on - de a fentiek alapján szerintem jó reménység van rá, hogy valószínűleg az is működik. -
goom
senior tag
válasz
zsoltzsolt #31971 üzenetére
+1
-
goom
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #31761 üzenetére
Hát, ez a megoldás is jobb, mint a semmi.
Pedig a programot én is megvettem, tehát teljes verzió, és a headset-em is Samsung gyári, mint neked.
Köszönöm a segítséget! -
goom
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #31758 üzenetére
Köszönöm, végül sikerült megtalálnom. Működni azonban csak felemásan hajlandó: ha dupla/tripla beállítást használok, megy rendben - azonban (az itt is említett) hosszú nyomásra nekem egy Google hangfelvétel-panel jön be: azt írja, beszéljek (és egy mikrofon-ikon látható).
-
goom
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #31733 üzenetére
Sajnos én nem találok ilyen menüpontot (JB 4.1.2) - sem közvetlenül a Beállítások alatt, sem a Hang menüpontban. Pedig erősen érdekelne a dolog... Rossz helyen keresem talán? Vagy csak későbbi Androidon elérhető?
-
goom
senior tag
Sok szó esett a navigációs appokról. És túrázáshoz mit ajánlatok? (szintvonalakkal, turista-jelzésekkel).
Szimpatikusnak tűnik a Locus Map Pro, de nem ismerem... Van vele kapcsolatban tapasztalatotok? Most ráadásul akciós augusztus 18-ig a Pro: érdemes áldozni rá? Vagy elég a Free verzió is? -
goom
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
air: hát ez elég kellemetlen, ha így van.
A másik programnál (Full Screen Caller ID) ezt nem kellett manuálisan - automatikusan azt a képet/logót dobta, ami szerepelt az illetőnél. Ráadásul módosítani is lehetett bármelyiket, ha szerettem volna eltérni attól.
darvinya: ha jól értem, te egy-egy új névjegy létrehozásáról beszélsz, ugye? Én viszont a már meglévő (több száz) névjegyemről.
-
goom
senior tag
Továbbra is keresem a megoldást a tegnapi problémámra. Senki nem tud segíteni az Ultimate Caller ID Screen HD alkalmazással kapcsolatban?...
-
goom
senior tag
Eddig a Full Screen Caller ID programot használtam, de egyre több gondom van vele, így hát cserén gondolkodom.
Kipróbáltam és tetszik az Ultimate Caller ID Screen HD, de egy elég fontos kérdés még nyitott előttem. Hogyan tudom a névjegyzékben szereplő fotókat importálni (amennyiben nem Facebook-ismerősöm az illető? Mert azokat szépen áthozta (automatikusan vagy manuálisan), de a többieknél - akiknél én tettem be képet, logót, stb. (és ez a Névjegyzékben és a GMail-es Címtárban is látható) nem. -
goom
senior tag
1. Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek száz fizetős app van a telefonján. Nekem kb. százötven van összesen: ennek kb. 80-90%-a ingyenes. Megjegyzem: ezzel a 150-el fanatikus őrültnek számítok a környezetemben - nem itt a fórumon, hanem a való életben.
2. az alkalmazások átlagára szerintem elég messze van az ezer forinttól: nagyon-nagyon sok az 1-2 € / $ értékű. Akadnak ezer felettiek is persze, de az igazán ritka. Négy-ötszáz forintot meg akár naponta otthagysz a fagyisnál, nem?
3. Windows op.rendszer esetén százezer forintot könnyedén otthagyhatsz 2-3, de akár egy programra is. Ha egyáltalán elég lesz: pl. Adobe-programok esetén kinevetnek a százasoddal... És ott ezt pár évente újra kiadhatod - itt meg gyakorlatilag korlátlan ideig a tiéd. -
goom
senior tag
válasz
LonGleY #27682 üzenetére
Köszönöm! Sikerült megoldanom a problémát: kaptam egy 8.7.1 verziót: ezzel kifogástalan.
Közben egyszer frissített 8.9.1-re, azt kipróbáltam, de egy-két nap után az is bugos volt - így az is ment a levesbe. De akkor lehet, hogy a 8.9.2-t "ráengedem" egy teszt erejéig...Számomra a tanulság: ezentúl többször készítek mentést a fontosabb appokról, a stabil verziókról.
-
goom
senior tag
válasz
pete_21 #27481 üzenetére
Öcsém a 3G Watchdog-ot használja. Elégedett vele, azt mondja, jól mér.
-
goom
senior tag
Egy barátom szerint Android-telefonokon lehetséges közvetlenül felhőből (pl. Dropbox, SkyDrive, Box, stb.) hallgatni zenét. Én nem találok ilyen lehetőséget - ti tudtok róla valamit?
-
goom
senior tag
Én SGS2-n Apex Pro launcher-t használok. Hogy ezt mennyire tekinted 3D-snek, nem tudom: mindenesetre nagyon szépen ("smooth-osan") és sokféleképpen lapozhatók az oldalak (akár 9 is lehet).
Megér egy próbát szerintem még a Nova, a Next, az ssLauncher, a Holo, az ADW, a 360... Ezek mind kipróbálhatók: ingyen tesztelheted őket, mielőtt kikötsz egynél. -
goom
senior tag
válasz
Norberto666 #27000 üzenetére
A QuickPic-et javaslom.
-
goom
senior tag
Elég régóta használom az Endomondo Pro-t, de ma csalódást okozott. Frissítettem a programot, és este másfél óra alatt 28 alkalommal veszítette el a GPS-jelet. Persze a végeredmény is hamis lett (szokott úton, szokott időt teljesítve használtam, tehát meg tudom becsülni).
Megnéztem a Play-en, és hasonló tapasztalatokat osztottak meg mások is. Így hát alighanem nálam is a frissítés lesz a gond, mint nekik is. Tud-e valaki segíteni korábbi, stabil verzióval? -
-
goom
senior tag
Én a Notify Pro appot használom erre a célra.
Is. Meg sok más egyébre is hasznos, szerintem. -
goom
senior tag
válasz
pinnacle #26606 üzenetére
Nálam (több app tesztelése után) a TeslaLED Flashlight lett a nyerő.
-
goom
senior tag
válasz
half333 #26508 üzenetére
Én a Swiss Army Knife alkalmazást használom erre a célra.
Is. Mert sok minden mást is tud. Javaslom kipróbálásra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest