- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Bone123 #4803 üzenetére
Kérdésedre és (#4760) Ryle kérdésére, ha szeretitek a jelenleg használt launcher-eteket és csak az alkalmazásfiók (drawer) nem tetszik benne, van olyan lehetőség (több is) amely alternatív alkalmazásfiókot kínál a meglévő launcher mellé.
Ilyen pl. az AppDrawer nevű alkalmazás.Keress rá a Play-en a drawer vagy app drawer szóra...
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #4345 üzenetére
Amit én kerestem neked abban van ingyenes is: IntelliCover
Csak kikapcsolásra van egy rakat ingyenes: Proximity Autolock, Proximity Lock, Ocket Locker, Proximity Screen Locker Beta,... -
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #4340 üzenetére
Én meg beírtam, hogy proximity...
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #4247 üzenetére
Kössz, átbogarászom a listát.
Ezek szerint ha lenne egy egyszerűsített (minimalista) GAPPS és a ROM telepítés után az lenne felrakva egyszerűbb lenne a helyzet a későbbiekben nem?
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #4211 üzenetére
Ez engem is érdekel...
A Play - Market csere az OK.
Lehet kicsit többet megtudni arról hogyan lehet kipöckölni a Google szolgáltatásait.
Mit is takar pontosan, hogy "lehajintottad" őket?
Melyik szolgáltatásért melyik apk felel. Ki is törölted őket, vagy fagyasztottad? -
stefi68
addikt
Találtam is egyet: HQ Voice Recorder
A Lite változattal csak 3 db. max. 1 perces felvételt lehet elmenteni -
-
stefi68
addikt
Van egy egész egyszerű megoldás az SMS írásra PC-n, ez az SMS Hun Encoder.
Még kapcsolat sem kell a telefon és a PC között, egyszerűen csak egy QR-kód olvasó.
-
stefi68
addikt
válasz
Tesztelo.hu #3137 üzenetére
Hááát megnéztem ezt a GO Launcher EX-et, mivel egy kicsit a szívemhez nőtt annak idején.
Szóval nem tudom hogy fogyaszt 20 MB-al kevesebb memóriát, amikor van egy 67-81 MB-os része és egy 21-24 MB-os része a memóriában.
Én a Memory Usage nevű alkalmazással néztem, amely kiírja a pillanatnyi és a maximális mem. használati értéket is.Szóval nem használtam már jó ideje a GO Launcher EX-et, de azt tudom, hogy a kezdeti 30-50 MB-os mem használat elég rendesen felkúszott az utóbbi év fejlesztéseinek köszönhetően.
Csináltam is róla egy összehasonlítást valamikor..., meg is találtam ITT van.
-
stefi68
addikt
válasz
#46372352 #2661 üzenetére
Ez a Mobi Calculator baromi jó!
(2. link)Elsőre nem is látszik rajta, de minden funkciója meg van ami kellhet, kezelése logikus, praktikus, nagy gombok és számok (gyengén látóknak
), többsoros megjelenítés, utólagosan is szerkeszthető, beilleszthető képlet és eredmény előzmények, oct, bin, hex, dec konvertálás, időpontok összeadása (12.30+2.40=15.10)
Egyelőre ennyi...
-
stefi68
addikt
válasz
#16695808 #2400 üzenetére
Egyszer ráakadtan erre: Catch Notes
Alapvetően jegyzet alkalmazásnak indult (hang, kép, text), de azóta fejlesztik folyamatosan és van már benne bevásárlólista és emlékeztető is.
Alkalmas online és offline adattárolásra is.
Jópofa, mert ha otthon a PC-n az asszony készít egy bevásárlólistát, azt leszinkronizálja és már látod is mit kell venned.Tervben van a magyarítása is....
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #2075 üzenetére
Én már az első verzióktól kezdeve a BetterSleep-et használom erre a célra.
Ha a kezemben van a telefon, érzi a mozgást és nem kapcsol ki.
Ha leteszem kikapcsol.
Ha tokba rakom kikapcsol, ha beállítom, hogy használja a proximity-t is.
Ugyan ez érvényes zsebbe rakva, lefordítva is.
Alvó módban semmit nem fogyaszt. Mondjuk automata bekapcsolási funkciók nincsenek is benne, úgy mint a korábban említettekben, de nincs is rá szükségem.Nekem arra tökéletes, hogy amikor a kezemben van és olvasok rajta valamit és nem tapizo, ne kapcsolgasson ki állandóan.
-
stefi68
addikt
Jobb, ha a system/media/audio -ba másolod a hangjaidat, mert ha a telefon PC-re van csatlakoztatva és az SD háttértár módban van akkor nem tudja használni a hangokat, sőt sok esetben újra mount-oláskor sem jegyezte meg őket. Így igen furcsa hangon szólalt meg 1x-2x a telefon
Én mindig oda másolom, sőt a nem használtakat ki is törlöm onnan...
-
stefi68
addikt
(#904) Oldman2: Igen az a SwitchPro
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
-
stefi68
addikt
válasz
Cartman023 #676 üzenetére
Óra, naptár, névnap (felülről lefelé)
Digi Clock Widget
ExtDateWidgetXL (magyarított változat)
Simple Calendar Widget -
stefi68
addikt
válasz
Gál István #562 üzenetére
jetAudio esetleg?
-
stefi68
addikt
Én annak idején megfordítottam a következőképpen:
Google -> Export csv-be -> PC-n csv import excel-be -> Excelben a két oszlopot (mezőt) felcseréltem, mentés csv -> csv import Google címtárba
Most így utólag gondolkodva, lehet, hogy csak felcseréltem a csv-ben a vezetéknév/utónév mezőazonosítót és utána import a Google-be. (a fene sem emlékszik már olyan rég volt
)
Szerk.
Biztos összejön, mert én is valami ilyesmi módon tettem rendbe annak idején...
Ha valami balul sülne el, tudjál róla, hogy a Google címtárat vissza lehet állítani több előző állapotra (10 perc, 1 óra, 1 nap, stb.) -
stefi68
addikt
válasz
hdcsaba87 #382 üzenetére
Nézd csak ezt a cikket, pont erről szól: How To Share GPS From An Android Phone To An iPad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest