- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsordzs69 #62197 üzenetére
A fiad telefonján be kell kapcsolni a GPS-t és a google féle helymeghatározást, meg az előzmények mentését. Ezek után a fiad google+ profiljában meg kell osztani a helymeghatározás közlését. Ehhez célszerű, ha létrehozol magadnak egy google fiókot, és a te google fiókod részére legyen megosztva. Így bármikor megnézheted, hogy merre jár a fiad online, nem kell hozzá semmi extra app. Természetesen a fiad telefonján kell lennie adatkapcsolatnak, hogy a telefon folyamatosan fel tudja tölteni az adatokat. Egész pontosan milyen telefonja van azon kívül, hogy Samsung?
-
kovisoft
őstag
válasz
dzsordzs69 #62197 üzenetére
Ha be engedélyezve van az androidos készüléken a google beállításokban a helymeghatározás, akkor az Android Device Manager megmutatja, hogy hol van (feltéve, hogy tudod a google jelszót). Gondolom, hogy az oldalt iPhone-ról is meg lehet nézni.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz
dzsordzs69 #52906 üzenetére
Sőt, most vettem észre, hogy csak a gyári appokat tudom frissíteni, azokat, amiket én tettem fel,egyiket sem. Nem értem...
-
kicsi83
tag
válasz
dzsordzs69 #52720 üzenetére
1.-re droidwall.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
dzsordzs69 #52552 üzenetére
Office suite -ot töltsd le
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
dzsordzs69 #52034 üzenetére
dolphin jetpack-al kevesebbet eszik..
-
raziel01
veterán
válasz
Opera
Turbó módot esetleg próbáld meg.Amúgy meg nem a böngészőtől függ az adatforgalom. Ha tele van a weboldal képpel meg videóval akkor ugyan úgy megfog enni 30 MB-ot.
-
beg
veterán
válasz
opera mini
-
dokee78
félisten
válasz
dzsordzs69 #51574 üzenetére
Delfin gomb nyomva tart és felhúzod,ahova mutatja
-
Eternitys
aktív tag
válasz
dzsordzs69 #50631 üzenetére
NoRoot Firewall: külön szabályozható, hogy melyik app melyik netet használhatja. (Csak Wifit, csak Mobilnetet, vagy egyiket se.)
-
snowdog
veterán
válasz
Nálam a Samsung-nál a felső sorban van egy ilyen kapcsoló: "Mobil int.kap.". Ez mindig ki van kapcsolva. Így nem tud fizetős netre menni. Csak wifi-re tud felmenni.
-
válasz
dzsordzs69 #50633 üzenetére
Akkor csak úgy tudod, hogy kikapcsolod a mobilnetet és a wifit.
-
válasz
Tűzfal, de kell hozzá root.
-
quailstorm
félisten
válasz
dzsordzs69 #50392 üzenetére
app quarantine de roottal
múkszik, próbáltam 2.3.6 S5570i-nonnantól az adott app nem indul el, nem jelenik meg az app drawerben sem, mintha nem is lenne
Bár ha nem kell, az is megoldás hogy root uninstallerral apk backup majd uninstall
-
petipetya
nagyúr
válasz
dzsordzs69 #50396 üzenetére
Root nélkül ezt nem tudom kipróbálni, így válaszolni sem rá.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
dzsordzs69 #50392 üzenetére
Üdv ! Szerintem semmi sajna
-
petipetya
nagyúr
válasz
dzsordzs69 #50391 üzenetére
Amíg le van tiltva a gyári naptár, addig ezt fogod tapasztalni KitKat alatt. A megoldás az, ha feloldod a tiltást, majd kikapcsolod az értesítéseket a gyári naptárban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hálózati / IP kamera
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8300 mAh, maradhat?
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest