Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

Üdv!

Hát nekem nem sikerült az adb...stb. :O Próbáltam autoroot progit is, rendre failed root to..stb üzenet jött ki.
    Kérdéseim:
    1. van olyan megbízható, működő autoroot, amivel utána végre lehet microSD kártyára menteni?
    2. Vagy: van olyan mobilos boltos Budapesten, ahol ezt valaki, szakértő megcsinálja, némi apanázsért cserébe?

Mert már nagyon elfáradtam ebbe, meg a rengeteg oldal tanulmányozásába. Nem vagyok programozó, meg nagy mobilos szakértő (pedig otthon vagyok Dos, Qbasic ügyben, írtam nem egy batch fájlt még anno a szép időkben, W3.1...stb...), szerény véleményem szerint kész szánalom az android eme felhasználói korlátozása. Nem is értem, hogy egy W-phone esetében miért annyira más és egyértelmű, hogy hová mentsek? :Y

Vagy ha más nincs, van olyan teljesen egyértelmű, és LG L70-hez való leírás, ami lépésről-lépésre segít, mert az eddig kapott anyagok alapján nem ment. :( Lehet, hogy béna is voltam, nem tudom, de ennyi év informatikai ügyködés után már magam is nagyon dühös vagyok, mert ez már a tragikomédia kategória.
    És végül: átmozgatást hagyjuk, mert lócsöcs méretet akar mindig átmozgatni, semmi értelme...

Köszönöm előre is a segítséget, és elnézést, hogy karácsony napján ezzel zargatok itt sok embert!

Új hozzászólás Aktív témák